Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παντελής Οικονόμου: Δεν κάναμε λάθος, είμαστε ανίκανοι!!!!


Την ανικανότητα της κυβέρνησης και του κράτους παραδέχτηκε στην ουσία ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

            Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το χαράτσι και για ποιο λόγο έγιναν τόσα λάθη με το εμβαδόν των ακινήτων και με τις τρελές χρεώσεις του ειδικού τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ ο Παντελής Οικονόμου παραδέχτηκε ότι δεν είχαν σωστή ενημέρωση για την έκταση των ακινήτων καθώς τις πληροφορίες της παίρνουν από τρεις πλευρές, τους δήμους, τη ΔΕΗ και το υπουργείο Οικονομικών. Ομολόγησε ότι το χαράτσι ήταν μία απόφαση που πάρθηκε βιαστικά και στην ουσία στο «πόδι» καθώς έπρεπε επειγόντως να μαζέψουν χρήματα για την Ε.Ε. και κατέληξε ότι παρά τις παρατυπίες στους λογαριασμούς της ΔΕΗ οι Έλληνες ή θα το πληρώσουν ή θα τους κόψουν το ρεύμα.

            Ομολόγησε ότι το χαράτσι ήταν ένα μέτρο που πάρθηκε επειδή η κυβέρνηση ήταν ανίκανη να εισπράξει τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

            Με λίγα λόγια καλούνται οι πολλοί και οι μη έχοντες να πληρώσουν αυτά που δεν πληρώνουν οι κατέχοντες και αρνούμενοι να πληρώσουν μένοντας όπως πάντα στο απυρόβλητο.

            Παραδέχονται δημόσια πλέον την ανικανότητα τους. Δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Επιβάλλουν την πιο σκληρή και στυγνή χούντα που γνώρισε ποτέ ο τόπος και εμείς καθόμαστε άπραγοι. Με λίγα λόγια….. τους το επιτρέπουμε.

            Φαντάζομαι ότι οι τιμητές του Πολυτεχνείου χθες είναι ευχαριστημένοι και ήσυχοι με τη συνείδηση τους.

            Γιατί χθες δεν χάθηκε μόνο μία ευκαιρία για να ανατραπεί αυτή η χούντα. Δόθηκε και μία ακόμα ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

            Μόλις επιστρέψει την άλλη εβδομάδα ο Παπαδήμος από τις Βρυξέλες υποδεχθείτε τον σαν Μεσσία, ραγιάδες, επειδή θα εξασφαλίσει την εκταμίευση της 6ης δόσης. Επειδή θα προωθήσει όλα τα μέτρα για την εξόντωση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: