Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πανικός και Χάος στον Πολιτικό Κόσμο!!!!


              Οι ραγδαίες εξελίξεις  δημιούργησαν κλίμα χάους και πανικού στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

            Στο κυβερνών κόμμα άρχισαν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση και το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου μετά την απόφαση του για δημοψήφισμα και μετά την απόφαση αν γίνει το δημοψήφισμα να γίνει με ερώτημα ευρώ ή δραχμή.

            Μετά από αυτή την εξέλιξη όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και τα ΜΜΕ πανικοβλήθηκαν στο ενδεχόμενο να φύγουμε από το ευρώ.

            Ακούστηκε στα ΜΜΕ ότι η ένταξη μας στο ευρώ ήταν η σημαντικότερη επιτυχία της Ελλάδας στην ιστορία της και εμείς οι απλοί Έλληνες που βιώσαμε τα αποτελέσματα του ευρώ στο πετσί μας, αφού εμείς με την είσοδο στο ευρώ δεν φάγαμε όπως τα λαμόγια που μας κυβερνάνε αλλά νοιώσαμε την ακρίβεια, την ανέχεια, την πτώση της αγοράς, την μείωση της παραγωγής, την εξόντωση και υποδούλωση της Ελλάδας.

            Αυτή τη στιγμή οι εξελίξεις οδηγούν πλέον όχι σε εκλογές αλλά το πιθανότερο σε μία κυβέρνηση συνεργασίας και οδηγούμαστε σε ένα νέο «βρώμικο 89». Ο πανικός μήπως φύγουμε από το ευρώ ή δεν πάρουμε την επόμενη δόση θα οδηγήσει τα πολιτικά κόμματα σε μία συνεργασία της ντροπής.

            ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ και  ΔΗΣΥ θα συναινέσουν πλέον προκειμένου να μην χάσουν την κουτάλα. Ήρθε πλέον η στιγμή που θα πέσουν οι μάσκες και θα δείξουν όλοι το πραγματικό τους πρόσωπο.

            Τώρα πλέον πρέπει εμείς σαν Έλληνες, σαν λαός να αποδείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και ότι αυτό που ζητάμε δεν είναι η αλλαγή προσώπων στην ηγεσία και στην πολιτική αλλά αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

            Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση.

            Πρέπει να απαιτήσουμε  Διεθνή Λογιστικό Έλεγχο, έξοδο από το ευρώ, αυτοδιαχείριση του πλούτου μας και της Εθνικής μας περιουσίας.

            Κάποιοι μιλάνε για αναξιοπιστία της Ελλάδας πλέον.

            Ούτε οι Ελλάδα, ούτε οι Έλληνες είναι αναξιόπιστοι. Αναξιόπιστοι όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι οι πολιτικοί σε αυτόν τον τόπο.

            Και αν για ένα διάστημα επειδή αυτοί το θέλησαν χάσουμε την αξιοπιστία μας, εμείς μπορούμε να την ξανακερδίσουμε αλλά με τους δικούς μας όρους και όχι με τους όρους της φράου Μέρκελ, του μεσιέ Σαρκοζί και των κολαούζων τους!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: