Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νέα Εκστρατεία Παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ


Ενώ η διαδικασία των διερευνητικών εντολών είναι σε εξέλιξη τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει μία εκστρατεία παραπληροφόρησης ώστε να πείσουν τους πολίτες για τα «οφέλη» του μνημονίου και την ανάγκη εφαρμογής του.

            Ήδη καταλάβαμε τον πανικό τους από την βραδιά της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων όταν αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των Exit Polls όχι απλά πάγωσαν αλλά ήταν άκαμπτοι στην πλειοψηφία τους σαν να είχαν καταπιεί όλοι μαγκούρες.

            Τώρα λοιπόν έχουν στρατευτεί όλοι για να μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα ώστε αν τελικά σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜ.ΑΡ. να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις καθώς επικαλούνται την κρισιμότητα της κατάστασης, ενώ  από την άλλη πλευρά αν οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές να αντιστρέψουν το κλίμα αβεβαιότητας για να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι στα κόμματα του μνημονίου.

            Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη από όλους εμάς τους ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας να μην επαναπαυθούμε από το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών και να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και ειδικά τους πιο ηλικιωμένους για τα σχέδια των μνημονιακών και τις επιπτώσεις του μνημονίου.

            Στόχος μας πάντα είναι η καταγγελία του μνημονίου

            Η αλλαγή του πολιτικού συστήματος

Συνεχής Αγώνας για Εθνική Κυριαρχία, Ισότητα, Δημοκρατία,  Αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: