Σελίδες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Προς Γιάννη Μπουτάρη: Απάντηση σε έναν Ανεγκέφαλο Δήμαρχο.


Με περίσσιο θράσος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή.

            Η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κίνημα αποτελούμενο από φασιστοειδή υποκείμενα.

            Όμως από το σημείο του να καταδικάζεις ένα φασιστικό νεοναζιστικό κίνημα μέχρι του να γίνουμε φασίστες κι εμείς είναι μεγάλη η απόσταση ή ίσως πάρα πολύ μικρή.

            Αν κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή κ. Μπουτάρη τότε νομιμοποιούνται όλες οι δεξιές κυβερνήσεις του παρελθόντος που είχαν κηρύξει παράνομο το ΚΚΕ και την Αριστερά γενικότερα.

            Το θέμα είναι ότι ο εγωκεντρισμός σας και η αθλιότητα σας δεν σας επιτρέπουν να αναγνωρίσετε ότι ο λόγος αυτής της αύξησης του ποσοστού της Χρυσής Αυγής που σας οδήγησε στο να ζητήσετε να κηρυχθεί παράνομη είναι η δικές σας πολιτικές επιλογές ιδίως στα Εθνικά θέματα και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

            Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν κ. Μπουτάρη ότι είσαστε προδότης. Ο άνθρωπος που θέλει να αναγνωριστούν τα Σκόπια σαν Μακεδονία, ο άνθρωπος που θέλει να στήσει άγαλμα του σφαγέα των Ποντίων και Αρμενίων Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.

            Κι εδώ θα θέσω ένα υποθετικό ζήτημα δημοκρατίας.

            Αν οι πολιτικές επιλογές και οι πρακτικές των κυβερνήσεων και των κομμάτων στην Ελλάδα είναι τέτοιες ώστε να οδηγήσουν τους Έλληνες σε επόμενες εκλογές να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή και τις δώσουν ένα ποσοστό της τάξης του 45% πρέπει να κηρυχθεί παράνομο το 45% του Ελληνικού Λαού;

            Ο μόνος τρόπος για να μην αυξηθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου (αφού από τις εκλογές που έγιναν δεν διαφαίνεται να σχηματίζεται κυβέρνηση), να πράξει 4 πράγματα:

1.    Να καταγγείλει το μνημόνιο που οδηγεί την Ελλάδα στην υποδούλωση και τους Έλληνες στην εξαθλίωση.

2.    Να αδειάσει τη χώρα από τους λαθρομετανάστες είτε με απέλαση, είτε αναγνωρίζοντας τους ως πρόσφυγες και διοχετεύοντας τους στην Ευρώπη η οποία οφείλει να μοιραστεί το βάρος αυτό τον μεταναστών.

3.    Να μην αναγνωρίσει και να μην επιτρέψει να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία

4.    Να κηρύξει τις ΑΟΖ και να μην επιτρέψει σε κανέναν να διαχειριστεί τον Εθνικό μας πλούτο εκτός από εμάς τους Έλληνες.

Είναι σαφές ότι η Αριστερά έχει πολλές διαφωνίες στο θέμα των Εθνικών ζητημάτων με την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η Αριστερά πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσει ότι οι Έλληνες της έδωσαν την νίκη σε αυτές τις εκλογές συμφωνώντας να διαχειριστεί τα οικονομικά ζητήματα.

Αν η Αριστερά χειριστεί και τα Εθνικά ζητήματα σύμφωνα με το δικό της πρόγραμμα τότε η άνοδος της Χρυσής Αυγής θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών της Αριστεράς και όχι των πολιτών.

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Μπουτάρη αλλά όσο ρατσιστικό και να ακούγεται το ότι σταματήσατε το αλκοόλ δεν σημαίνει ότι έφυγε η θολούρα του αλκοολισμού από το μυαλό σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: