Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τα Γυρίζουν Τώρα στη Ν.Δ.


Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και οι συζητήσεις περί συνεργασίας ή άρνησης συνεργασίας των κομμάτων καλά κρατούν.

            Και ενώ τα πολιτικά κόμματα στο σύνολο τους από την αρχή της προεκλογικής περιόδου μένουν πιστά στις θέσεις τους περί συνεργασιών ή όχι, ο Αντώνης Σαμαράς και τα στελέχη της Ν.Δ έκαναν για μία ακόμη φορά την κωλοτούμπα τους.

            Είδε ότι δεν του κάθεται το παιχνίδι περί αυτοδυναμίας (που είχε δει να του κάθεται δεν μπορούμε να καταλάβουμε) και ενώ αυτός ακόμα κρατάει ακόμα μερικές κορώνες περί πολιτικής ασυλίας του ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του άρχισαν ήδη να αναφέρονται σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ επίσημα.

            Βέβαια η κωλοτούμπα του ήταν ανάλογη του μνημονίου.

            Ο Σαμαράς ΠΟΤΕ δεν υπήρξε εναντίον κανενός μνημονίου. Παρόλο που δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, στην συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega και στον Γιάννη Πρετεντέρη κατά την προεκλογική περίοδο των Περιφερειακών εκλογών το 2010 είχε δηλώσει πως η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της και θα τηρήσει το πρώτο (τότε) μνημόνιο.

            Έτσι και με τις συνεργασίες επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι τελικά δεν είναι κωλοτούμπας αλλά ψεύτης και μάλιστα του χειρίστου είδους.

            Εμείς μόνο ένα πράγμα έμεινε να κάνουμε. Να του δείξουμε ότι δεν περνάνε ούτε τα ψέματα ούτε οι εκβιασμοί.

            Λίγες ημέρες έμειναν. Όλοι να προσπαθήσουμε ώστε και τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) να μην συγκεντρώσουν ποσοστό που να τους δίνει την δυνατότητα κυβέρνησης συνεργασίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: