Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η Ευθύνη ενός Ανεύθυνου Λαού


Μεθαύριο οι Έλληνες καλούμαστε να ψηφίσουμε. Να επιλέξουμε ποιος και με ποιόν τρόπο θα κυβερνήσει την χώρα.

            Καλούμαστε να ψηφίσουμε βασιζόμενοι σε πράξεις που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ και σε λόγους που γνωρίζουμε ότι εύκολα μπορούν να αναιρεθούν.

            Καλούμαστε να αποφασίσουμε για ένα χρέος που δεν γνωρίζουμε καν αν υπάρχει και αν υπάρχει δεν ξέρουμε πόσο είναι και εν κατακλείδι καλούμαστε να πληρώσουμε χρήματα που άλλοι έκλεψαν, καταχράστηκαν, σπατάλησαν.

            Καλούμαστε να ψηφίσουμε χωρίς να ξέρουμε ποιόν και γιατί καθώς μετά από τις όποιες προεκλογικές εξαγγελίες μας έχουν μάθει ότι έρχεται η στιγμή της εξαπάτησης και τους αισθήματος προδοσίας.

            Καλούμαστε  να ψηφίσουμε για να αναλάβουμε μία τεράστια ευθύνη.

            Και ενώ στην πραγματικότητα είμαστε δύσπιστοι και καταλαβαίνουμε ότι με το υπάρχον σύστημα δεν υπάρχει προοπτική σωτηρίας, είναι η τελευταία μας ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα ειρηνικά.

            Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ζητάνε την ψήφο μας γιατί θέλουν να νομιμοποιήσουν την παρανομία καθώς όλες οι αποφάσεις και ότι έχει ψηφιστεί από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα είναι παράνομο καθώς είναι αποφάσεις και νόμοι παράνομων κυβερνήσεων.

            Και δεν μιλάμε για ηθικά παράνομες κυβερνήσεις αλλά νομικά, αφού τόσο η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι προϊόν νοθείας και εξαπάτησης, όσο και η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

            Αν λοιπόν οι Έλληνες ψηφίσουν τα δύο κόμματα που τα τελευταία σαράντα χρόνια κυβερνούν τον τόπο και στηρίζουν το μνημόνιο και την παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, δίνοντας τους ποσοστά ικανά να σχηματίσουν κυβέρνηση, τότε θα νομιμοποιήσουν όχι μόνο τα παράνομα μνημόνια, αλλά πλέον κάθε παράνομη πράξη που έκαναν τα σαράντα αυτά χρόνια.

            Είμαστε ένας παράξενος λαός οι Έλληνες. Φαινόμαστε ανεύθυνοι, ίσως και να είμαστε, αλλά δεν είμαστε ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε καταχραστές, ούτε λωποδύτες όπως οι πολιτικοί αυτής της χώρας.

            Φερθήκαμε ανεύθυνα καθώς όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε με προσωπική ιδιοτέλεια και ανεχόμασταν, στηρίζοντας ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και ψηφίζοντας όλους αυτούς τους απατεώνες, είτε επειδή είμασταν βολεμένοι, είτε επειδή επιδιώκαμε να βολευτούμε.  

            Και σε τελική ανάλυση ίσως ήταν καλό το ότι είμασταν τόσα χρόνια βολεμένοι, επειδή μάλλον ένα καλό ξεβόλεμα μας χρειάζονταν για να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε.

            Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς η ανεύθυνοι Έλληνες πρέπει να πάρουμε στις πλάτες μας την ευθύνη της σωτηρίας της χώρας και της δικής μας και να προχωρήσουμε αλλάζοντας σελίδα. Πρέπει να στείλουμε όλους αυτούς που άδικα τους εμπιστευθήκαμε, που τόσα χρόνια μας εξαπατούσαν ότι στην Ελλάδα δεν θα επιτρέψουμε να νομιμοποιηθεί η παρανομία και να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

            Τo κάναμε παλιότερα. Μπορούμε να το κάνουμε και τώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: