Σελίδες

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Απάντηση: Όταν η Αθλιότητα και το Θράσος Περισσεύουν


Πολλές φορές τα άρθρα μου και οι τοποθετήσεις μου έχουν ενοχλήσει κάποιους και έχω πάρει μηνύματα πολλές φορές άλλοτε συμπαράστασης και άλλοτε αντίθεσης. Έχω πάρει προσβλητικά μηνύματα αλλά δεν με ενοχλεί καθώς κι εγώ έχω προσβάλλει πολλούς (και δεν μετανοιώνω).

            Οι προσβολές ίσως έχουν βέβαια κάποια όρια αλλά το θράσος και η αθλιότητα σε μερικούς περισσεύουν. Έτσι και τώρα κάποιοι έχουν το θράσος να με προσβάλλουν αποκαλώντας με συκοφάντη νομίζοντας ότι θα μαζέψω αυτά που λέω. 

            Ξεκινάει η ιστορία με ένα σχόλιο που έκανα σε ανάρτηση του facebook από κάποιον οπαδό του Καρατζαφέρη για το κοινωνικό του παντοπωλείο θέλοντας να εκθειάσει τον «ηγέτη» του.

Άγγελος Ιακωβίδης

Για να θυμηθώ λίγο..... αυτός που ψήφισε το μνημόνιο 1 και συμμετείχε στην δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου συντάσσοντας το μνημόνιο 2, αυτός που ξέχασε τι σημαίνει Ελλάδα και Πατρίδα και συνέναισε στο ξεπούλημα της χώρας, αυτός που οδήγησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ τους Έλληνες στην εξαθλίωση τώρα δίνει αγαθά με το κοινωνικό παντοπωλείο;  Ούτε οι τύψεις δεν ξεγελιούνται με αυτήν την κοροϊδία θα ξεγελαστούν οι Έλληνες; Ο Καρατζαφέρης είχε την ευκαιρία του με τα ποσοστά που πήρε το 2009. Την έχασε..... και την έχασε μόνος του. Αυτές οι εκλογές θα είναι η αρχή του πολιτικού τέλους του κόμματος του Καρατζαφέρη!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

            Αυτό ήταν το σχόλιο μου στην φωτογραφία που ανάρτησε ο κατά τα άλλα φίλος (πάντα αναφέρομαι επώνυμα), Βασίλειος Στυλιανέσης, οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ και του Καρατζαφέρη  όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις και τα σχόλια του.

            Σε απάντηση στο σχόλιο μου έγραψε το παρακάτω σχόλιο το οποίο μου απέστειλε και με προσωπικό μήνυμα:



ΑΓΓΕΛΕ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΝΑ ΕΝΑ.1.Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. (ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΘΕΛΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΓΓΡΑΦΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ).ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ.2ον.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΟΝΤΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΧΗΜΑ.(ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2; ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ).ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ) ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕ 4 ΟΡΟΥΣ.(ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ) Α.ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.Β.ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.Γ.ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.Δ.ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ).ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;ΜΗΜΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΩΣ;ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ


            Αφού θέλεις πιο συγκεκριμένα φίλε μου ας τα πούμε!!!!!

            Για να δούμε τι λέει το πρώτο άρθρο του μνημονίου και τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΙΙΙ ΚΑΙ IV στα οποία αναφέρεται.

            Σύμφωνα με το νόμο 3845 (μνημονιο 1) που δημοσιεύεται στις 6 Μαίου στο αρ. φύλλου 65 του Φύλλου Εφημερίδας της Κυβερνήσεως έχουμε:

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3845

Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της

ελληνικής οικονομίας από τα κράτη−μέλη της Ζώνης

του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο πρώτο

Μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας

1. Με τη Δήλωση των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνή−

σεων της Ζώνης του ευρώ που δημοσιοποιήθηκε στις

Βρυξέλλες την 25η Μαρτίου 2010 και προσαρτάται στον

παρόντα νόμο ως Παράρτημα Ι, αποφασίστηκε για την

οικονομική και τη δημοσιονομική σταθερότητα της

ευρω−ζώνης, η δημιουργία μηχανισμού στήριξης.

2. Με τη Δήλωση για τη στήριξη της Ελλάδας από

τα κράτη−μέλη της Ζώνης του ευρώ που δημοσιοποιή−

θηκε στις Βρυξέλλες την 11η Απριλίου 2010 και προ−

σαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παράρτημα II στην

αγγλική γλώσσα, και σε μετάφρασή της στην ελληνική

γλώσσα, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του μηχανισμού

στήριξης της παραγράφου 1 με την κατάρτιση κοινού

προγράμματος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνερ−

γασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και από το

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τις ελληνικές αρχές.

3. Για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης που συ−

γκροτήθηκε σύμφωνα με τις Δηλώσεις των προηγούμε−

νων παραγράφων, καταρτίστηκε από το Υπουργείο Οικο−

νομικών με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς

Νομισματικού Ταμείου σχέδιο προγράμματος (Μνημό−

νιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής και

Μνη μόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋπο−

θέσεις Οικονομικής Πολιτικής) το οποίο με επιστολές

του Υ πουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Τρά−

πεζας της Ελλάδος διαβιβάστηκε, αφ’ ενός προς τον

Πρόεδρο του Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικώντης ευρω−ζώνης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευ−

ρωπαϊκή Κε ντρική Τράπεζα και αφ’ ετέρου προς το

Διεθνές Νομι σματικό Ταμείο. Το σχέδιο προγράμματος

προσαρτάται στον παρόντα νόμο ως Παραρτήματα III

και IV, στην ελληνική γλώσσα.

4. Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδό−

τηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπο−

γράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβα−

ση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή

Επιτροπή, τα κράτη−μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διε−

θνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική

Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα

της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμ−

φωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου,

εισάγο νται στη Βουλή για κύρωση.



            Από εδώ προκύπτει ότι ψηφίζοντας κάποιος μόνο το πρώτο άρθρο του Μνημονίου 1 αποδέχεται τα παραρτήματα τα οποία αναφέρει και τα οποία περιλαμβάνουν (απλή ανάγνωση χρειάζεται) όλα τα μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων και εκτός των άλλων μιλούν και για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού αν και η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να εφαρμόσει τα όσα το μνημόνιο ορίζει.

            Ήθελες λοιπόν «φίλε» μου, να δω τα πρακτικά της βουλής και εγώ σε παραπέμπω στο ΦΕΚ, του οποίου την εγκυρότητα ελπίζω και εύχομαι να μην αμφισβητείς μιας και ήθελες έγγραφες αποδείξεις.

            Οπότε πριν κατηγορήσεις κάποιον για συκοφάντη πρόσεξε πρώτα μήπως αποδειχθείς εσύ ηλίθιος!!!!!

            Ο Μόντι ορίστηκε πρωθυπουργός της Ιταλίας στις 16 Νοεμβρίου και σχημάτισε κυβέρνηση στις 17, ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος ορίστηκε πρωθυπουργός στις 11 Νοεμβρίου. Πως λοιπόν ο Καρατζαφέρης είχε κατά νου μία κυβέρνηση τύπου Μόντι (μάλλον είχε κληρονομικό χάρισμα). Και αν υποθέσουμε ότι ήθελε μία τέτοια κυβέρνηση όταν είδε ότι ο Παπαδήμος έχει ήδη πολυμελή κυβέρνηση γιατί δεν αποχώρησε από το σχήμα της ντροπής αλλά έβαλε και 4 δικά του μέλη στο Υπουργικό Συμβούλιο;

            Στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι συνέταξε μαζί τους το δεύτερο μνημόνιο; Μα ο ίδιος το δήλωνε επανειλημμένα. Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν αυτός που συμμετείχε σε όλα τα συμβούλια αρχηγών και στις συζητήσεις με την Τρόικα; Εμείς σε άλλη χώρα ζούμε; Το ότι δεν ψήφισε τον δεύτερο μνημόνιο δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών του.

            Μπορείτε να κοροϊδέψετε ίσως τους παππούδες που δεν γνωρίζουν και ενημερώνονται από το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. Μην προσπαθείτε να κοροϊδέψετε άτομα που έχουν και γνώση και κριτική άποψη.

            Και αν τελικά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είμαι συκοφάντης προσπάθησε να αποδείξεις ότι δεν είσαι εσύ κομματόσκυλο, γλείφτης του συστήματος και ακόλουθος ανθρώπων που δεν έχουν πολιτική και Εθνική ηθική!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: