Σελίδες

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Απύθμενη η Αθλιότητα, Περίσσιο το Θράσος!!!


            Όταν βρίσκουν βήμα οι άθλιοι να μιλήσουν το κάνουν και το θράσος περισσεύει τελικά. Έτσι σήμερα ο Βενιζέλος ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και οι αθλιότητες δεν είχαν τέλος.

            Και μάλιστα αφού αράδιασε όλες τις γελοιότητες περί «βιώσιμου» χρέους, περί «μείωσης;» του χρέους, για τον ανυπέρβλητο ηρωισμό του να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών νοιώθοντας ότι «μπαίνει σε ναυαγοσωστικό», είπε και μία αλήθεια!!!!

            Θέλει η δημοσιονομική προσαρμογή (έτσι λένε τώρα το χωρίς βαζελίνη) να συνεχιστεί ένα χρόνο ακόμα μέχρι το 2015.

            Μέσα σε όλα τα άλλα αναφέρθηκε και στην σύλληψη του «συντρόφου» Άκη και είπε: «σήμερα αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να καλύπτεται ο υπουργός για καμία παράνομη ενέργεια. Να προστατευθεί μόνο το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις.».

            Και αν ο υπουργός είναι σαν εσένα ρε λαμόγιο του κερατά και παίρνει αποφάσεις  ξεπουλήματος της χώρας τον λαό της ποιος θα τον προστατεύσει από την εξόντωση;

            «Είχαμε μία σειρά σκανδάλων», λέει αναφερόμενος στη SIEMENS, αλλά αμέσως σχεδόν βγάζει τον καημό του. «Τα στελέχη της SIEMENS έπαιρναν τα λεφτά για να τα δώσουν αλλά τα ποιο πολλά τα κράταγαν αυτοί».

            Πολύ παράπονο καθώς από ότι φαίνεται μάλλον τον έριξαν στην μοιρασιά αλλά δεν πειράζει, καθώς,  εκτός από  υπουργός οικονομικών που μείωσε το χρέος αυξάνοντας το (τέτοια μαθηματικά ούτε ο Αινστάιν μαζί με τον Καραθεοδωρή δεν τα γνωρίζουν, τέτοια διάνοια είναι ο άνθρωπος), είναι και ο υπουργός Οικονομικών που συγκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της Ελλάδας κλείνοντας το με συνοπτικές διαδικασίες.

            «Το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ήταν ένα σύνθημα που παρεξηγήθηκε και έβλαψε το ΠΑΣΟΚ», είπε στον Χατζηνικολάου και τους καλεσμένους της εκπομπής.

            Ρε αγγελοκρουσμένο πείραμα μεταλλαγμένης αδενοπάθειας, το ΠΑΣΟΚ έβλαψε το σύνθημα ή την Ελλάδα; Με αυτό το ψεύτικο σύνθημα δεν βγήκατε να κυβερνήσετε; Με αυτό το ψεύτικο σύνθημα δεν αποκτήσατε παράνομα την διακυβέρνηση του τόπου; Με αυτό το σύνθημα δεν ξεπουλήσατε τη χώρα;  Ποιες ευθύνες θα καταλογιστούν ρε αρχιλαμόγιο των τραπεζιτών (μην ξεχνάμε ότι είναι και γαμπρός τραπεζίτη και στηρίζει τον κλάδο το σφαχτάρι) και σε ποιους; Αν θέλετε να καταλογιστούν ευθύνες ακυρώστε όλες τις αποφάσεις και όλα τα νομοσχέδια που ψήφισε η παράνομη κυβέρνηση σας όλα αυτά τα χρόνια. Γυρίστε στον κοσμάκη της συντάξεις του, τα χαράτσια που του βάλατε, τους κεφαλικούς φόρους με τους οποίους τον εξοντώσατε.

            «Ο κόσμος έκανε πολλές θυσίες» τον άκουσα να επαναλαμβάνει για εκατομμυριοστή φορά από τότε που ανέλαβε την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ (το έλεγε και παλιότερα αλλά όχι τόσο συχνά) «για να μπορέσουμε να βγούμε από την περιδίνηση πρέπει να σεβαστούμε καταρχήν αυτές τις θυσίες».

            Πως τολμάς και λες ρε αχρηστότερε των άχρηστων ότι ο λαός έκανε πολλές θυσίες. Κάποιος κάνει θυσίες όταν τις κάνει οικειοθελώς. Τις θυσίες εσείς τις κάνατε και ήταν ανθρωποθυσίες στον βωμό της Παγκοσμιοποίησης σας, στον βωμό της απληστίας σας, στον βωμό της απανθρωπιάς σας. Ο λαός δεν έκανε καμία θυσία ακόμα. Αν του ζητήσουν είναι έτοιμος να κάνει. Γιατί θα το θέλει όμως. Γιατί θα ξέρει ότι θα σωθεί η Ελλάδα όχι για να τα τρως εσύ και η σκυλοπαρέα σου. Το μόνο που κάνει ο λαός εδώ και δυόμιση χρόνια είναι υπομονή όχι θυσίες!!!

            Μιλάς για βιώσιμο χρέος λες και είναι πανάκεια. Και μετά θα γυρίσουμε στις αγορές κάτι που σημαίνει ότι θα δανειστούμε και πάλι από αυτές. Και ποιος σου είπε ρε άθλιε υπουργέ ότι θέλουμε βιώσιμο χρέος. Εμείς οι Έλληνες θέλουμε να έχουμε μηδενικό χρέος.  Δεν χρωστάμε σε κανέναν και αυτό που θέλουμε είναι να το καταλάβουν όλοι αυτό.

            Σε κοιτάζω και θυμάμαι εκείνο το περίφημο του Πάγκαλου το «μαζί τα φάγαμε» και απορώ μήπως επειδή καθότανε στα βουλευτικά έδρανα και όχι στα υπουργικά κοιτούσε εσένα.

            Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Μπένι στον Νίκο Χατζηνικολάου και όποιος είχε κουράγιο άντεξε. 

            Αυτά και άλλα πολλά θα χτυπήσουν τον Έλληνα όσο ο Μπένι και ο Σαμαράς επιβιώνουν σαν φελλοί στο βαλτώδες πολιτικό μας σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: