Σελίδες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:Αυτοί είναι οι «μεγάλοι» εθνοσωτήρες – Πρώτα μας εξαπατούν και μετά μας Χλευάζουν!!!


«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε γίνει επανάσταση αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα», δήλωσε προ ολίγου στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

            Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από το 1993 μέχρι σήμερα έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της χώρας από όλα τα πόστα που πέρασε. Έχοντας υπερψηφίσει όλα όσα μας οδήγησαν εδώ.

            Ο άνθρωπος που θεωρούταν ο πιο πετυχημένος υπουργός τους Σημίτη από όποιο υπουργείο και αν πέρασε.

            Και τώρα διεκδικώντας την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ βγαίνει να μας πει τι; Ότι σε όποια άλλη χώρα με αυτά τα μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση. Ότι από τα 4,5 δις που υπάρχουν στο ΕΣΠΑ για τους ανέργους έχουν απορροφηθεί μόνο τα 500 εκατομμύρια και ότι το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα περικοπεί από τα 9,5 δις στα 6,5 δις.

            Βέβαια στην Ημαθία τον ξέρουν καλά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Και το ήξερε κι αυτός ότι τον ξέρουν. Γι αυτό και εγκατέλειψε την εκλογική του περιφέρεια και κατέβηκε στην ανωνυμία της Β Αθήνας. Επειδή στην Ημαθία δεν είχε ελπίδα να ξαναβγεί καθώς οι πολίτες της κατάλαβαν το ποιόν του.

            Και αυτός ο άνθρωπος χλευάζει σήμερα τους Έλληνες, καθώς μόνο χλευασμός μπορεί να είναι το να ξεστομίζει αυτός ότι σε όποια άλλη χώρα θα είχε γίνει επανάσταση. Μόνο χλευασμός μπορεί να είναι το να δείχνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κοινωνικό πρόσωπο.

            Οι έντιμοι πολιτικοί «κύριε» Χρυσοχοΐδη όταν δεν συμφωνούν, αποχωρούν, παραιτούνται, αντιστέκονται. Εσύ ήσουν πάντοτε μικρός, λίγος και ανίκανος και για τον τόπο σου και για τη χώρα. Προσπαθείς να πείσεις αυτούς που δεν σε ξέρουν και γελοιοποιείσαι ακόμα περισσότερο σε αυτούς που σε ξέρουν.

            Λίγη ντροπή δεν θα πείραζε αλλά ποιος την έχασε αλήθεια για να την βρείτε εσείς;
   
                                                                                               Έχοντας γνώση των όσων καταλογίζω
                                                                                                       'Αγγελος Ιακωβίδης
           



                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: