Σελίδες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Περί Σκύλων ο Λόγος «κύριε» Καρατζαφέρη!!!


«Όταν το καραβάνι προχωράει και γαυγίζουν τα σκυλιά δεν θα σταματήσει, προχωράει… πόσο μάλλον αν αυτά είναι πεκινουά και κανίς», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

          Έδειξε τελικά ποια είναι η γνώμη του για τον Ελληνικό Λαό γιατί δεν μπορεί να αναφερόταν σε άλλους παρά μόνο στο Λαό που αντιδρά στις παράνομες κυβερνήσεις της ντροπής.

          Σκυλιά ο Ελληνικός Λαός «κύριε» Καρατζαφέρη; Εύστοχος ο χαρακτηρισμός σας όμως. Ειδικά όταν τον λέει ένα μαντρόσκυλο. Όπως επίσης και ο χαρακτηρισμός περί καραβανιού.

          Παρά το προσβλητικό ύφος απέναντι στους Έλληνες «κύριε» Καρατζαφέρη, θα δεχτώ προσωπικά τον χαρακτηρισμό όπως θα δεχτώ και όλες τις παρομοιώσεις σας.

          «Καραβάνι» η κυβέρνηση «κύριε» Καρατζαφέρη. Όμως στην Ελλάδα τα καραβάνια αποτελούνταν από βόδια.

          Έτσι λοιπόν «κύριε» Καρατζαφέρη σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς, και καθώς αποδέχομαι ότι είμαστε σκυλιά σαν λαός, και καθώς αποδεδειγμένα είσαστε βόδια σαν κυβέρνηση, περιμένετε το δάγκωμα.

          Και έχει αποδειχθεί κύριε Καρατζαφέρη ότι το δάγκωμα των μικρών σκυλιών όπως τα κανίς και τα πεκινουά πονά περισσότερο. Και όταν τα μικρά σκυλιά είναι πολλά μπορεί να κάνουν μεγαλύτερο κακό από τα Πιτ Μπουλ, τα Μπουλντόγκ και τα Μαντρόσκυλα.

          Για όποια συζήτηση ζωολογίας «κύριε» Καρατζαφέρη, είμαστε πάντα στη διάθεση σας. 

          Άλλωστε είναι η μόνη συζήτηση που μπορούμε να κάνουμε μαζί σας καθώς για θέματα που αφορούν την Ελλάδα δεν τα συζητάμε με προδότες!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: