Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Μεγάλη Δημοσκόπηση στις 17 Νοέμβρη

 Μόλις διορίστηκε ο νέος πρωθυπουργός οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ αμέσως δημοσιοποίησαν δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν μία καθολική σχεδόν αποδοχή του Λουκά Παπαδήμου από τον Ελληνικό Λαό, με τον Παπαδήμο να έχει περίπου το 73% της αποδοχής των Ελλήνων και η κυβέρνηση συνεργασίας το 78% και το 79% περίπου νοιώθει πιο ασφαλές μετά τον διορισμό του.

          Η ίδια δημοσκόπηση την οποία διενέργησε η Kapa Research για το Βήμα της Κυριακής δείχνει ότι τα κόμματα παίρνουν: ΠΑΣΟΚ 11,9%, ΝΔ 21,8%, ΚΚΕ 9,5%, ΛΑΟΣ 6,1%, ΣΥΡΙΖΑ 7,6%.

          Και εδώ υπάρχει η πρώτη μεγάλη αντίφαση. Τα κόμματα που συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση (γιατί περί συγκυβερνήσεως πρόκειται ότι και να λέει ο Αντώνης Σαμαράς), συγκεντρώνουν με βάση αυτή τη δημοσκόπηση συνολικά 39,8%. Μέχρι το 79% που αποδέχονται την συγκυβέρνηση έχουμε ένα 39% το οποίο δεν υπάρχει πουθενά.

          Στην προσπάθεια τους τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα να παραπλανήσουν και να παραπληροφορήσουν τους Έλληνες άρχισαν να κάνουν πλέον χονδροειδείς γκάφες καθώς καταστρατηγούν και κάθε μαθηματικό νόμο. Και θα γελούσαμε με όλα αυτά αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική για τη χώρα μας.

          Ήρθε όμως ο καιρός οι Έλληνες να δημοσιοποιήσουμε τη δική μας δημοσκόπηση. Και αυτή η δημοσκόπηση θα δημοσιοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου. Τότε που θα είμαστε στους δρόμους. Όσοι μπορέσουμε να κατέβουμε στην Αθήνα για να σταθούμε στο πλάι εκείνων που θα αντιμετωπίσουν την βία της Κυβέρνησης πιο άμεσα καθώς καθεστώς έχει ήδη αποφασίσει να αντιδράσει σκληρά στις κινητοποιήσεις μας με πολλές χιλιάδες χημικών και με τον πιο σκληρό πυρήνα των ΜΑΤ έτοιμο όχι απλά να χτυπήσει αλλά να καταστείλει με κάθε τρόπο κάθε αντίδραση, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

          Οι συσκέψεις στο Υπουργείο «προστασίας του κοπρίτη» (μιας και σκοπός του είναι να προστατεύουν τους κοπρίτες που λυμαίνονται στον βάλτο που σήμερα λέγεται Βουλή, είναι συνεχής και άρχισαν εδώ και αρκετές εβδομάδες ψάχνοντας τρόπους καταστολής με όσο το δυνατόν μικρότερο πολιτικό κόστος.

          Για να το πετύχουν αυτό θα βάλουν στο παιχνίδι τους πέρα από τους «αντιεξουσιαστές» κουκουλοφόρους τους και τον «εθνικιστικό» στρατό τους και μία στρατιά ρουφιάνων – πολιτών οι οποίοι θα έχουν την εντολή να μπουν σαν «αγανακτισμένοι» μέσα στις ομάδες κινητοποιήσεων και να διασπάσουν τα μέτωπα προκαλώντας πανικό.

          Όμως δεν θα τους βγει το σχέδιο. Γιατί πλέον έχουμε μάθει και ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι, και ποιοι είναι οι εθνικιστές και τους ρουφιάνους μάθαμε να τους ξεχωρίζουμε και να τους απομονώνουμε.

          Ήρθε ο καιρός να δώσουμε οριστικά την απάντηση μας σε όλους αυτούς που μας ξεπουλάνε. Οι περισσότεροι από την Αθήνα, κάποιοι άλλοι από τις πόλεις μας στην επαρχία. Θα αντιδράσουμε, θα φωνάξουμε και θα δημοσιοποιήσουμε ότι κανένας Παπαδήμος και καμία κυβέρνηση σήμερα και ποτέ δεν έχει νομιμοποίηση να ξεπουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

          Ήρθε ο καιρός να δείξουμε σε όλους αυτούς ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θα αντέξει να δει τα παιδιά του να πεθαίνουν, να βλέπουν το μέλλον τους να χάνεται, να βλέπουν τα όνειρα τους να γκρεμίζονται.

          Δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί κανένας Παπαδήμος και καμία κυβέρνηση γιατί δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί η παρανομία.

          Δεν δεχόμαστε διορισμένους πρωθυπουργούς, γιατί σαν Έλληνες θυμόμαστε τι έκαναν οι διορισμένοι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα. Διορισμένοι όπως ο κατοχικός δοσίλογος Τσολάκογλου, διορισμένοι όπως ο δημιουργός τον ταγμάτων ασφαλείας (Γερμανοτσολιάδες) Ι. Ράλλης, διορισμένοι όπως ο εντολοδόχος της Ε.Ε Λουκάς Παπαδήμος που έχει να ολοκληρώσει μόνο ένα έργο, το ξεπούλημα της Ελλάδας. Ένα έργο στο οποίο συμμετέχει εδώ και δεκαπέντε χρόνια αφού αυτός μαγείρεψε τα λογιστικά της Ελλάδας με το Σημίτη για να μας βάλει με το ζόρι στην Ευρωζώνη, αυτός ήξερε πόσα χρήματα έπαιρνε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είτε σαν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είτε σαν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, αυτός ήταν άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως τα μέτρα που πήρε ο ΓΑΠ οδηγώντας τη χώρα σε αυτό το σημείο ήταν και δικές του προτάσεις.

          Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Και αν δεν αντιδράσουμε βίαια αμέσως θα αντιδράσουμε μόλις πέσει η πρώτη σφαίρα, γιατί θα πέσει. Θα αντιδράσουμε μόλις πέσει ο πρώτος νεκρός, γιατί θα πέσει. Δυστυχώς τα δέντρα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας ποτίζονται με αίμα. Και το δικό μας δέντρο έχει καιρό να ποτιστεί.

          Ακούγεται μακάβριο, ακούγεται σκληρό, μα είναι η αλήθεια. Επανάσταση χωρίς να χυθεί αίμα δεν γίνεται. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα:

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: