Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Προς το 35% των Ελλήνων: Πόσο Ηλίθιοι Είστε!!!


Και ενώ το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων συνεχίζεται, ενώ τον Ιούνιο θα κόψουν άλλο ένα 15% από τους μισθούς των εργαζόμενων, ενώ τα «τιμημένα γηρατειά» εξοντώνονται καθώς δεν έχουν δυνατότητα ούτε τα φάρμακα τους να πάρουν και τα «περήφανα νιάτα», παύουν να έχουν όνειρα, έχουν χάσει κάθε ελπίδα να κάνουν οικογένεια, να ζήσουν αξιοπρεπώς, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα 30 – 35% ηλίθιων που θα ψηφίσουν και πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

            Και αν σε αυτό το ποσοστό συμπληρώσουμε τα ποσοστά του ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη, του Καρατζαφέρη και της Μπακογιάννη που έχουν δηλώσει ήδη μνημονιακοί το ποσοστό αυτό φτάνει περίπου στους μισούς Έλληνες.

            Και εδώ γεννιέται το ερώτημα!!!!

            ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ;

            Αν είσαστε βολεμένοι και δεν θέλετε να χάσετε την βολή σας λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά είσαστε μέσα στο σχέδιο εξόντωσης κι εσείς. Βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια που σας είχαν ανάγκη σας είχαν βολέψει για να κάνουν τις κομπίνες τους και τις απάτες τους. Τώρα δεν σας χρειάζονται άλλο. Οπότε εσείς νομίζετε ότι είσαστε βολεμένοι. Είσαστε απλά άχρηστοι πλέον και ΗΛΙΘΙΟΙ γιατί δεν το καταλαβαίνετε.

            Αν είσαστε Μαζοχιστές, γιατί δεν πάτε απλά σε μία άλλη χώρα να ξεσπάσετε τα όποια σεξουαλικά σας βίτσια και τυραννάτε για το δικό σας βίτσιο έναν ολόκληρο λαό;

            Όμως από τα όσα δείχνουν τα γεγονότα είσαστε απλά και μόνο ΗΛΙΘΙΟΙ. Και είσαστε ηλίθιοι γιατί ακόμα και αν εσείς είσαστε βολεμένοι, ακόμα και αν είσαστε μαζοχιστές, αυτοί κόβουν και ξεπουλάνε την Ελλάδα όχι την δική σας αλλά των παιδιών σας.

            Ξεπουλάνε και καταστρέφουν όχι το μέλλον το δικό σας αλλά των παιδιών σας.

            Εξοντώνουν όχι εσάς αλλά τα παιδιά σας.

            Και αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις Έλληνα τότε μόνο Ηλίθιος μπορεί να είσαι!!!!

            Μόνο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν οι δανειστές λένε ότι οι μισθοί στην Ελλάδα πρέπει να φτάσουν στα 150 ευρώ την ώρα που οι πολιτικοί σου λένε παπαρολογίες κι εσύ  τους πιστεύεις γιατί είσαι όχι πρόβατο αλλά γελάδι.

            Μόνο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν ενώ οι πολιτικοί σου λένε ότι αν τους ψηφίσεις θα έρθει η ανάπτυξη (που θα την βρουν άραγε) εσύ τους πιστεύεις, ενώ την ίδια ώρα οι δανειστές δια στόματος Πωλ Τόμσεν λένε ότι η λιτότητα θα συνεχίσει τουλάχιστον για μία δεκαετία ακόμη χωρίς να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα, γιατί είσαι όχι πρόβατο αλλά γελάδι.

            Και δεν έχω τίποτα με το κατά τα άλλα υπέροχο ζωντανό, αλλά μοιάζετε τόσο με αυτό το αφελές ζωντανό καθώς κοιτάτε αυτούς που σας κοροϊδεύουν με αυτό το σπινθηροβόλο και ηλίθιο γελαδίσιο βλέμμα. Ακόμα και όταν σας πηγαίνουν για σφαγή.

ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: