Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή Επιστολή στην Βουλή των Ελλήνων


            Κύριε Πρόεδρε της Βουλής

            Κύριοι Υπουργοί

            Κύριοι Βουλευτές

            Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα τελικά δεν είναι ότι υπάρχετε 300 ψεύτες και  απατεώνες μέσα στη Βουλή ,αλλά ότι είμαστε  10 εκατομμύρια θύματα έξω από αυτήν.

            Σε μία κατάσταση παραλόγου που θυμίζει σενάριο φαρσοκωμωδίας μέσα στους διαδρόμους της Βουλής ψάχνετε για τον βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδας.

            Και γεννάται το πρώτο ερώτημα. Το ζήτημα είναι το γιατί έβγαλε το εκατομμύριο ή το που βρήκε αυτά τα χρήματα ο κατά τα άλλα έντιμος «εθνοπατέρας»;

            Βέβαια είναι σίγουρο ότι τα χρήματα είναι νόμιμα. Και η εξαγωγή τους είναι νόμιμη όμως. Και καθώς οι ίδιοι λέτε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό γεννάται το ερώτημα που καλείστε  όλοι εσείς οι εκπρόσωποι του ταλαίπωρου Ελληνικού λαού να απαντήσετε.

            Είναι τα χρήματα σας κύριοι νόμιμα και αν ναι είναι ηθικά;

            Παριστάνετε γελοιωδώς τους έκπληκτους για τον ή την εν λόγω βουλευτή λες και δεν γνωρίζετε ποιος ή ποια είναι. Θεωρείτε τον Ελληνικό Λαό τόσο ηλίθιο συνεχίζοντας αυτό το θέατρο του παραλόγου που δεν δημοσιοποιείτε το όνομα του. Γιατί άραγε;

            Κρυμμένοι πίσω από την βουλευτική σας ασυλία ασελγείτε πάνω στην πατρίδα και τον λαό της πιστεύοντας ίσως ότι δεν θα πληρώσετε το τίμημα των πράξεων και των επιλογών σας.

            Δεν έχετε αντιληφθεί ότι με τις πράξεις σας και τις επιλογές σας όλα αυτά τα χρόνια οδηγήσατε τους Έλληνες εκατό χρόνια πίσω.

            Και δεν αναφέρομαι στην οικονομική κατάσταση αλλά στα ένστικτα τους καθώς στην αρχή της κρίσης οι Έλληνες θα ήταν ικανοποιημένοι αν έμπαιναν κάποιοι τουλάχιστον από τους υπεύθυνους φυλακή. Σήμερα το ομορφότερο θέαμα για τους Έλληνες, η μοναδική τους δικαίωση θα είναι να δει στημένα 1500 ικριώματα έξω από την Βουλή.

            Να δει κρεμασμένους όχι μόνο όσους πολιτικούς λειτούργησαν σε βάρος της χώρας και του Λαού της και την πρόδωσαν αλλά και όλους εκείνους γύρω από αυτούς που συνέργησαν σε όλα αυτά.

            Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σε αυτόν τον τόπο περίσσεψαν οι άνθρωποι σαν τον Γκρούεζα από την πολύ επίκαιρη σήμερα ταινία του Αλέκου Σακελλάριου και λείπουν οι Μαυρογιαλούροι. Εκείνοι οι πολιτικοί δηλαδή που όταν βλέπουν την ακαταλληλότητα τους παραιτούνται.

            Όμως κύριοι βουλευτές το φιλότιμο είναι καθαρά Ελληνική λέξη κ εσείς δεν είστε Έλληνες. Και πλησιάζει η ώρα που καθένας από εσάς θα πάρει ότι του αξίζει.

            Ζείτε σε μία πλαστή δική σας πραγματικότητα που όλοι εμείς την λέμε κατάντια. Λίγο όμως έμεινε. Να παρακαλάτε να αλλάξουν οι εκλογές το πολιτικό σύστημα γιατί αλλιώς θα το αλλάξουν τα όπλα.

            Ήρθε ο καιρός να αποκατασταθεί η Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Μία Δημοκρατία που δεν θα δίνει ασυλία σε κανέναν απατεώνα, σε κανέναν λωποδύτη σε κανέναν κλέφτη. Ήρθε ο καιρός η Ελλάδα να πάρει την θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο και όχι στην θέση που εσείς την βάλατε.

                                                                                    Άγγελος Κ. Ιακωβίδης

                                                                                    Βέροια

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Είναι Λύση οι Εκλογές;Έχουν δρομολογηθεί πλέον οι εξελίξεις για την διεξαγωγή εκλογών τον Απρίλιο ή αρχές Μαΐου.  Και στο μυαλό όλων γεννάται το ζήτημα «είναι λύση οι εκλογές;».

            Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το πολιτικό σύστημα οι εκλογές δεν μπορούν να είναι η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας. Και αυτό επειδή το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε το χρέος, ούτε η δημοσιονομική πολιτική. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε καν όλοι αυτοί που συχνάζουν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποφασίζοντας για εμάς χωρίς εμάς και ξεπουλάνε τη χώρα.

            Το χρέος είναι γνωστό ότι δεν υφίσταται καθώς οι Έλληνες δεν έχουν φάει ούτε μία δεκάρα και τα χρήματα τα έκλεψαν και τα έφαγαν όλοι αυτοί που σήμερα μας ζητούν να πληρώσουμε για λογαριασμό τους την λυπητερή και η δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας μπορεί εύκολα να δρομολογηθεί αρκεί όλοι οι Έλληνες μαζί να αποφασίσουμε ότι η χώρα μας χρειάζεται νοικοκύρεμα.

            Και όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες κηφήνες, τα παράσιτα που ζουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού και συχνάζουν μέσα στη Βουλή μπορούν να πάρουν αυτό που τους αξίζει . Άλλοι το δρόμο για το σπίτι τους απλά και άλλοι το δρόμο για τη φυλακή.

            Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι  το πολιτικό της Σύστημα. Ότι πίσω από το προσωπείο μίας πλαστής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας έχει εγκαθιδρυθεί μία Κοινοβουλευτική δικτατορία. Μία χούντα χωρίς προηγούμενο, χειρότερη από την σκληρότερη χούντα που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα ίσως.

            Ήδη τα δύο κόμματα που συμμετέχουν στην δωσίλογη κυβέρνηση του διορισμένου Παπαδήμου ήδη μιλούν για μετεκλογική συνεργασία απροκάλυπτα προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Τους δίνει το πολιτικό σύστημα το δικαίωμα να το κάνουν, ενώ με όλα όσα έκαναν σε αυτή τη χώρα και σε αυτόν τον ταλαίπωρο λαό δεν θα έπρεπε ούτε καν να το σκέφτονται.

            Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι και οι δυο τους δεν θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση τότε ας ξυπνήσουν γιατί υπάρχουν ήδη 6 κόμματα που είναι έτοιμα να δημιουργήσουν κυβερνητικό σχηματισμό εφόσον είναι στη Βουλή. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι Πράσινοι, η Ντόρα, και το κόμμα του Κουβέλη.

            Οι εκλογές αυτές όμως ενώ δεν είναι η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας μπορεί να γίνουν ο δρόμος για την λύση. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα τρόπο.

            Καμία ψήφος στις εκλογές που θα έρθουν στα κόμματα που στήριζαν τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα δύο κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και στους Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη αλλά και σε αυτά της Αριστεράς.

            Ας μην ξεχνάμε τις θέσεις των κομμάτων και των σχηματισμών στη Βουλή. Πέρα από τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, τους προδότες τις ΝΔ και τις κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη, η Ντόρα ψήφισε το μνημόνιο.

 Ο Κουβέλης είναι κρυφομνημονιακός  καθώς είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ και ο μόνος λόγος που δεν ψήφισε το μνημόνιο είναι για να γίνει το κόμμα του η δεξαμενή προσέλκυσης των δυσαρεστημένων ψήφων του ΠΑΣΟΚ ώστε να τους χρησιμοποιήσει στην μνημονιακή πολιτική μετά τις εκλογές.

Ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που έφερε τους λαθρομετανάστες από την Κρήτη για να δημιουργήσει το θέμα τον περασμένο χειμώνα. Είναι ο άνθρωπος που έχει το θράσος να μιλάει για πατρίδα και Ελλάδα όταν ξεπουλά τον λαό της και την ιστορία της.

            Οι οικολόγοι και ο Τρεμόπουλος γνωστοί και αποδεδειγμένα πράκτορες των Σκοπιανών.

            Τέλος το ΚΚΕ καθηλωμένο στα φαντάσματα του παρελθόντος δεν έχει κάτι καινούριο να πει καθώς όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει  αν βγει το ΚΚΕ πρώτο κόμμα και σχηματίσει κυβέρνηση απάντησε ότι «μέσα στη βουλή θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά στην κοινωνία θα είναι αντιπολίτευση». Και ενώ καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει καταλαβαίνουμε επίσης ότι δεν είναι το κόμμα που θα φέρει τη ρήξη και θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν αφού ούτε με το 51% λευκά υπάρχει λύση;

Ψηφίζουμε κατά συνείδηση μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Τα κόμματα που υπάρχουν στη Βουλή έχουν τους ψηφοφόρους τους καθώς τα κομματικά τους μαντριά είναι καλά οργανωμένα. Αυτό που εμείς οι σκεπτόμενοι πολίτες πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να διασπάσουμε τις δυνάμεις μέσα στο κοινοβούλιο ώστε να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας παρά μόνο για ένα λόγο.

Κατάργηση του παρόντος Συντάγματος και σύνταξη νέου.

Και αν δημιουργήσουμε αυτές τις συνθήκες θα υποχρεωθούν να το κάνουν μη έχοντας άλλη επιλογή. Γιατί τότε πια δεν θα είναι ο λαός όμηρος των πολιτικών και των επιλογών του αλλά οι πολιτικοί όμηροι του λαού.

Μία βουλή που δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μπορεί να οδηγήσει σε ένα πράγμα. Στην αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Και αυτό το φοβούνται όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες και γι αυτό απειλούν με χάος και ακυβερνησία.

Ακυβερνησία υπάρχει μόνο όταν δεν υπάρχει βούληση για συνεννόηση, Και αυτοί δεν έχουν τέτοια βούληση. Δεν είναι διατεθειμένοι να συνεννοηθούν για το συμφέρον του λαού, έχουν όμως κάθε καλή διάθεση να τον ξεπουλήσουν.

Ας στείλουμε λοιπόν με την ψήφο μας στις εκλογές το μήνυμα ότι δεν θα τους αφήσουμε.

Στις επόμενες εκλογές πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Πρέπει να δείξουμε ότι απαξιώνουμε αυτούς και το πολιτικό σύστημα και όχι την πολιτική. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έχουμε άποψη για την Ελλάδα. Ότι έχουμε όνειρα. Και ότι είμαστε αποφασισμένοι να τα πετύχουμε.

Στις επόμενες εκλογές δεν πρέπει να υπάρξει αποχή. Καθολική συμμετοχή και καθολικό μαύρισμα στο πολιτικό σύστημα. Η ψήφος στα μικρά κόμματα δεν θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτά αλλά ψήφος καταψήφισης των όσων ήδη υπάρχουν μέσα στη Βουλή.

Αν οι Έλληνες το κάνουμε αυτό τότε θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Τότε αυτή η χώρα δεν θα έχει μόνο ελπίδα αλλά θα έχει και μέλλον!!!!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Ομολογία Προδοσίας της Χώρας


Ξαναμίλησε ο  κατ’ εξακολούθηση προδότης Θεόδωρος Πάγκαλος. Αυτή τη φορά σε Γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό και τι είπε; Ότι είναι υπέρ της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας.

            Να θυμηθούμε βέβαια ότι εκτός του ότι είναι ο άνθρωπος που σχεδόν  μόλις ορκίστηκε Υπουργός Εξωτερικών τον Ιανουάριο του 1996 έθεσε τα Ίμια σε γκρίζα ζώνη, ο άνθρωπος που έδωσε τον Οτσαλάν και που είχε ίσως την μακροβιότερη θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών άλλοτε σαν Υπουργός και άλλοτε σαν αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

            Και μας επανέφερε ο απίθανος «κύριος» Πάγκαλος ξανά το θέμα της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας ενώ την έχουν ήδη πραγματοποιήσει οι βουλευτές που υπερψήφισαν το μνημόνιο αλλά και όλοι αυτοί που συνετέλεσαν στην σύνταξη του.

            Κάτι που λίγοι όμως γνωρίζουν είναι ότι οι κύριοι Παπανδρέου και Πάγκαλος ομολόγησαν την προδοσία ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο ξεπούλημα της χώρας.

            Σύμφωνα με το άρθρο 138 παρ.1  του Ειδικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην προδοσία της χώρας « Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο».

            Πέρα λοιπόν από την χθεσινή απερίγραπτη δήλωση του Πάγκαλου περί απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας αν θυμηθούμε και τα όσα είχε πει ο Γιωργάκης Παπανδρέου για το θέμα καθώς και τα λεγόμενα του περί οικοπέδων έχουμε ομολογία προδοσίας σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα από τους δύο αυτούς γελοίους που κλήθηκαν να κυβερνήσουν από κάποιους αφελείς και από μερικούς ανεγκέφαλους τη χώρα.

            Ένοχοι προδοσίας επίσης είναι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και οι βουλευτές αλλά και όλοι όσοι με την απειλή της πείνας και της εξαθλίωσης (εδώ έρχεται η απειλή σωματικής βίας)  παραχώρησαν κυριαρχικά δικαιώματα μας.

            Ένοχος προδοσίας λοιπόν είναι ο Κάρολος Παπούλιας που έχει κληθεί να είναι ο θεματοφύλακας του Πολιτεύματος και ενώ διαπιστώνει ότι η Ελληνική Βουλή δεν εκφράζει την βούληση και την θέληση του Ελληνικού Λαού δεν φρόντισε να την διαλύσει με την παραίτηση του αλλά ως γνήσιος τσουτσές  του Γιωργάκη Παπανδρέου καθώς και καθολικά προσκολλημένος στον κομματικό και πολιτικό φορέα από όπου προέρχεται ξεπουλάει την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

            Ένοχος προδοσίας ο Λουκάς Παπαδήμος καθώς με τις οικονομικές τους ατασθαλίες και μπαγαποντιές και με τα λογιστικά τους τερτίπια έβαλε την Ελλάδα παράνομα στην Ευρωζώνη και την οδήγησε σε αυτή τη θέση και συνέχιζει να την ξεπουλάει ακόμα καθως είναι άτυπος υπάλληλος της ΕΚΤ και του ΔΝΤ ακόμη και λειτουργεί προασπίζοντας τα συμφέροντας τους σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

            Ένοχος προδοσίας ο Γιώργος Παπανδρέου γιατί έχει δηλώσει άπατρις, έχει δηλώσει ότι είναι υπέρ της μείωσης της Εθνικής Κυριαρχίας και εργάσθηκε για να το πετύχει. Πήρε την εξουσία παράνομα και έγινε Πρωθυπουργός της χώρας εξαπατώντας και κοροϊδεύοντας με απώτερο στόχο να ξεπουλήσει την Ελλάδα και να εξοντώσει τον Ελληνικό Λαό.

            Ένοχοι προδοσίας οι Αντώνης Σαμαράς,  Ντόρα Μπακογιάννη,  Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς και όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα από τα δύο μνημόνια και τους όποιους εφαρμοστικούς νόμους.

            Ένοχοι προδοσίας όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες πρωθυπουργοί γιατί οδήγησαν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση εν γνώσει τους και με σκοπό την πλήρη οικονομική, κοινωνική και εθνική υποδούλωση της χώρας και την παραχώρηση του Εθνικού μας Πλούτου στις «αγορές» που ελέγχουν τον πλανήτη ήτοι στις τράπεζες και τους εχθρούς της χώρας αλλά και γενικότερα της ανθρωπότητας.

            Και ενώ η ποινή του θανάτου έχει καταργηθεί με  το νόμο 2207 άρθρο 1 παράγραφος 12,  στο άρθρο 7 παράγραφος 3 του Συντάγματος ορίζεται ότι ισχύει με προϋποθέσεις που σήμερα ισχύουν καθώς βρισκόμαστε πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση.

            Ήρθε πια ο καιρός να ξυπνήσουμε. Ήρθε πια ο καιρός να τιμωρηθούν!!!!!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Ποιους Κοροϊδεύετε Τελικά κ. Βενιζέλο; - Ανοικτή Επιστολή


«Ό,τι και να πούμε, είναι σημαντικό το γεγονός πως μετά από δεκαετίες ολόκληρες βρισκόμαστε στην πραγματικά ευχάριστη θέση να πούμε στους Έλληνες πολίτες ότι αφαιρέσαμε από τις πλάτες του χθες περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια, 107 σύμφωνα με τους νέους υπολογισμούς, ίσως και παραπάνω, δισεκατομμύρια ευρώ βάρους διαχρονικού.»

            Αυτή κύριε Βενιζέλο είναι μία παράγραφος από τις δηλώσεις σας μετά από το Eurogroup σήμερα το μεσημέρι.

            Εκατομμύρια Έλληνες καθόντουσαν μπροστά στις οθόνες και παρακολουθούσαν τις δηλώσεις σας «κύριε» και ακούγοντας τες γεννήθηκε το εύλογο ερώτημα.

            Ποιους κοροϊδεύετε τελικά κύριε Βενιζέλο; Από ποιες πλάτες αφαιρέσατε τι;

            Ποιο σενάριο επικρατεί για την δική σας περίπτωση τελικά; Είστε αδιάβαστος (αφού μάλλον ούτε εσείς διαβάσατε το μνημόνιο), απατεώνας (καθώς εξαπατάτε έναν ολόκληρο λαό αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση), Εξωγήινος (μιας και βλέπουμε να λειτουργείτε σαν να ήρθατε από έναν άλλο κόσμο) ή απλά προδότης και ηλίθιος (Βέβαια ένας ηλίθιος δύσκολα είναι προδότης αλλά ένας προδότης είναι πάντα ηλίθιος).

            Είναι λάθος ότι πήρατε ένα τεράστιο ποσό από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το ΔΝΤ και δεν θα πάει ούτε ένα ευρώ στους Έλληνες αλλά όλα για τόκους και τοκοχρεωλύσια για χρήματα που εσείς (οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου) δανειστήκατε και τα φάγατε σε μίζες, ρεμούλες, σκάνδαλα, σπατάλες, καλή ζωή, κομπίνες, απάτες.

            Είναι λάθος ότι υποχρεώνετε ένα λαό να πληρώσει για τα χρήματα που εσείς κλέψατε τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από το Ελληνικό Δημόσιο;

            Είναι λάθος ότι για να ξεχρεώσετε αυτό το χρέος ξεπουλήσατε αυτό που εμείς λέμε πατρίδα, χώρα, και που εσείς το θεωρείτε οικόπεδο σας επειδή ο Ελληνικός Λαός στο παρελθόν έκανε το λάθος να σας εμπιστευθεί και στις τελευταίες εκλογές πήρατε την εξουσία εξαπατώντας τον και νοθεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα (νομότυπα βέβαια)

            Μας απαλλάξατε από 107 δις ευρώ είπατε κύριε Βενιζέλο;

            Αλήθεια ποιόν κοροϊδεύετε;

            Αυτό που πετύχατε δεν έχει καμία σχέση με την «απαλλαγή» όπως την χαρακτηρίζετε από μέρος του χρέους.

            Πετύχατε να κάνετε επίσημα πάνω από ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ανέργους σε αυτή τη χώρα και ανεπίσημα οι άνεργοι (συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστών λαθραίων και μη) ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια. Είναι ψέμα αυτό κύριε Βενιζέλο;

            Πετύχατε να εξαθλιώσετε έναν ολόκληρο λαό καθώς όσους δεν τους οδηγήσατε στην ανεργία τους οδηγήσατε στην ανέχεια μειώνοντας τους μισθούς και τις συντάξεις τα τελευταία 2 χρόνια εώς και 50 % αυξάνοντας όμως τις τιμές.

            Πετύχατε να ξεπουλήσετε μία χώρα, τον πλούτο της, την ιστορία της, τον πολιτισμό της και τον λαό της για να καλύψετε τις απάτες σας και να προστατέψετε το σάπιο πολιτικό σας σύστημα.

            Πετύχατε να φέρετε στη χώρα μία χούντα χειρότερη από όποια άλλη γνώρισε ο Ελληνικός λαός στην νεότερη ιστορία του κρύβοντας την πίσω από το προσωπείο μίας πλαστής δημοκρατίας καθώς οι μεγαλύτερες χούντες σε αυτόν τον τόπο πέρα από τις μαύρες στιγμές τους έκαναν και έργο. Έργο δημιουργικό. Οι χούντες κύριε Βενιζέλο υπήρξαν στιγμές που αφουγκράστηκαν τον λαό, τις ανάγκες του, τα θέλω του. Εσείς τι κάνατε;

            Ποιόν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε κύριε Βενιζέλο εξαπατώντας για μία ακόμη φορά τους δανειστές μας; Υπάρχει όρος στο μνημόνιο που ζητάει την αποπληρωμή του χρέους να την εγγυάται το Σύνταγμα. Ένας όρος που τον αποδεχτήκατε. Τι συμβαίνει αλήθεια; Είναι όλα τα κόμματα στο παιχνίδι σας και όποιος και να εκλεγεί θα κάνει την απαραίτητη ρύθμιση στην αναθεώρηση του Συντάγματος ή έχετε εξασφαλισμένη την επανεκλογή σας παρά τα όσα λένε όλες οι δημοσκοπήσεις. Και αν ισχύει το δεύτερο πως; Και άλλη νοθεία κύριε Βενιζέλο;

            Ή μήπως προκειμένου να πάρετε τα χρήματα από την Ε.Ε και το ΔΝΤ υποσχεθήκατε τον Χριστό και τη μάνα του και μετά θα φορτώσετε και αυτό το βάρος στις πλάτες του λαού;

            Ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε κύριε Βενιζέλο; Το 2008 η Κυβέρνηση Καραμανλή έδωσε 28 δις ευρώ στις τράπεζες και μόλις εκλεγήκατε εσείς δώσατε άλλα τόσα. Πόσα χρειάζονται τελικά οι Ελληνικές τράπεζες για να σωθούν και να μπορέσουν να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη;

            Ποιόν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε κύριε Βενιζέλο;

            Γιατί τον Ελληνικό Λαό δεν μπορείτε πλέον!!!!!!

            Με όση εκτίμηση μπορεί να σας έχει ένας Έλληνας Πολίτης

                                  Ιακωβίδης Άγγελος

                                    Βέροια