Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Wolfgang Schäuble: Ψεύτες οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Τσίπρας.


Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κατέστησε σαφές ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκαγκ Σόιμπλε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επαναδιαπραγματευθεί ή καταργηθεί το μνημόνιο, χαρακτηρίζοντας ψεύτες όσους εξαγγέλλουν κάτι τέτοιο.

            Έτσι τόσο οι μνημονιακοί Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης όσο και ο «αντιμνημονιακός» Αλέξης Τσίπρας, αποκαλύπτονται και χαρακτηρίζονται από όσα καταγγέλλουν στους άλλους.

            Είναι με λίγα λόγια και λαϊκιστές και ψεύτες.

            Ο Σαμαράς πρώτος αρχιψεύταρος καθώς τάζει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

            Βέβαια ακόμα και αν υπήρχε περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης με τι επιχειρήματα και τι μέτρα θα μπορούσε αλήθεια να επαναδιαπραγματευθεί όταν ήδη καλούμαστε αμέσως μετά τις εκλογές να βρούμε άλλα 14  και όχι 11,8 δις ευρώ;

            Ο Βενιζέλος δεύτερος αρχιψεύταρος που υπόσχεται παράταση του χρόνου προσαρμογής.

            Τρίτος αρχιψεύταρος πολιτικά ερμαφρόδιτος Φώτης Κουβέλης που μιλά για σταδιακή απαγκίστρωση.

            Και φυσικά ο μεγάλος κωλοτούμπας της πολιτικής ο Αλέξης Τσίπρας που μιλά για κάτι ανάμεσα σε κατάργηση (αλλά όχι μονομερή) και επαναδιαπραγμάτευση.

            Μετά από αυτήν την κατηγορηματική τοποθέτηση του γερμανού υπουργού αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο μόνος που έχει σταθερή και καθαρή τοποθέτηση είναι ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς μιλάνε όχι για κατάργηση απλά αλλά για μονομερή καταγγελία, για σύσταση ΕΛΕ και αποπληρωμή μόνο του δανείου που πραγματικά χρωστάει η Ελλάδα με νόμιμους τόκους και όχι τα παράνομα τοκογλυφικά που μας βάζουν.

            Έπεσαν οι μάσκες πια και ήρθε η ώρα εμείς σαν Έλληνες να αποφασίσουμε τι θέλουμε για την Ελλάδα και για τα παιδιά μας. Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε τους ψεύτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: