Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: The Terminator


Το τελευταίο διάστημα μέσα στην τραγικότητα των γεγονότων που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα ξεπετάχτηκε ο μέγιστος των ηρώων, ο άνθρωπος που θα μας σώσει από όλα τα δεινά, ο ανυπέρβλητος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο ανίκητος, ο τιμωρός Αντώνης Σαμαράς.

            Ο άνθρωπος που θα «κατεβάσει» τις μάσκες από τους κουκουλοφόρους, ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τις συντάξεις στα προ μνημονίου επίπεδα και τώρα η δήλωση του ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες.

            Βέβαια δεν μας είπε ο κος Σαμαράς πως θα τα κάνει όλα αυτά. Με βάση ποιο σχέδιο;

            Αν μπορούσε να «κατεβάσει» τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα; Γιατί δεν πρότεινε τον τρόπο όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή; Τον κρατούσε μυστικό για όταν θα γινόταν αυτός πρωθυπουργός;

            Ποιες συντάξεις θα επαναφέρει; Αυτές που με την δική του ψήφο μειώθηκαν; Μήπως δεν ήταν αυτός που έλεγε ακόμα στην προεκλογική περίοδο για τις περιφερειακές εκλογές ότι «η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της»;. Ποια είναι η αντιμνημονιακή πολιτική του τελικά που έχει καταντήσει χειρότερος κωλοτούμπας ακόμα και από τον Καρατζαφέρη;

            Θα ελέγχει τα σύνορα για να μειωθεί ο έλεγχος για τους λαθρομετανάστες, θα καταργήσει το νόμο για την ιθαγένεια, θα διώξει τους λαθρομετανάστες. Και  εμείς οι Έλληνες σαν καλοί «μαλάκες» αναρωτιόμαστε.

            Αν ξέρει τρόπο ελέγχου των συνόρων για ποιο λόγο δεν τον έχει προτείνει μέχρι σήμερα πάλι; Και αυτό κατόρθωμα της δικής του πρωθυπουργίας θέλει να είναι; Αλήθεια, αυτός δεν είναι που άνοιξε τα σύνορα στην Αλβανία σαν υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όταν οι γείτονες ερχόντουσαν κατά χιλιάδες είτε κατεστραμμένοι από τις  «πυραμίδες», είτε  τους είχε απελευθερώσει τότε ο Σαλί Μπερίσα ανοίγοντας τις φυλακές.

            Με ποιον τρόπο αλήθεια θα τους διώξει; Υπάρχει τρόπος να διώξει τα εκατομμύρια μεταναστών ή μήπως θα περάσει με τον Καρατζαφέρη τον νόμο για την οπλοκατοχή των πολιτών για να πάρουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους; Μήπως έχει σκοπό να περάσει σε Εθνικές εκκαθαρίσεις;

            Λίγη σοβαρότητα επιτέλους κε Σαμαρά. Αυτό το διάστημα η Ελλάδα περνάει πολλά για να αντέξει και τις γελοιότητες σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: