Σελίδες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Ευρώπη τους και το Χάος μας


Με μία άνευ προηγουμένου δήλωση παρεμβαίνοντας για μία ακόμη φορά σε θέματα που αφορούν την πολιτική ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος έθεσε το δίλλημα τον εκλογών, δίνοντας σε αυτές μορφή δημοψηφίσματος.

            «Το δίλλημα των εκλογών  δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά Ευρώπη η Χάος», δήλωσε ο  πρόεδρος του ΣΕΒ θέλοντας έτσι να εκβιάσει τους Έλληνες. Ποια είναι όμως η Ευρώπη για την οποία αγωνιούν και ποιο το χάος που θέλουν να αποφύγουν;

            Η Ευρώπη που θέλουν είναι η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων με τους ανεπτυγμένους (Γερμανούς, Γάλλους, Ολλανδούς, Φιλανδούς κ.α) με τα τσιράκια τους (πουλημένες κυβερνήσεις, πουλημένοι πολιτικοί, βιομήχανοι που τρίβουν τα χέρια τους πλέον γιατί έχουν καταργήσει κάθε εργασιακό κεκτημένο) και τις χώρες των μνημονίων που αναγκάζονται να δώσουν γη και ύδωρ. Η Ευρώπη του παραλόγου όπου ενώ ο Νότος είναι αυτός που έχει την παραγωγή, η Μεσόγειος είναι η πηγή πλούτου όλης της Ευρώπης αυτή που αναπτύσσονται είναι οι Βόρειοι. Με λίγα λόγια αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να χωρίσουν την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο και οι Βιομηχανικές χώρες να εκμεταλλεύονται τις παραγωγικές απομυζώντας κυριολεκτικά κάθε πηγή πλούτου από αυτές.

            Η Ευρώπη που θέλουν είναι οι Ευρώπη των δύο κατηγοριών πολιτών. Των Ευρωπαίων που εργάζονται, που αμείβονται που ελέγχουν τις οικονομίες , που ανήκουν στην Ευρώπη των Γερμανών και των Γάλλων και των Ευρωπαίων που είναι έμμισθοι δούλοι. Άνθρωποι που θα ζουν πλέον σε άθλιες συνθήκες.  Πολίτες που θα πάψουν να δουλεύουν για να ζήσουν και θα ζουν για να δουλεύουν. Πολίτες που θα πρέπει με τα 300 ευρώ το μήνα να ξεχάσουν αγαθά όπως το ηλεκτρικό. Πολίτες που  θα πρέπει να ζουν με ψυγεία πάγου, και με φαναράκια όπως τη δεκαετία του ’50.

            Η Ευρώπη που θέλουν δεν είναι η Ευρώπη των ανισοτήτων καθώς  ήδη οι Έλληνες που ψάχνουν για δουλειά στην υπόλοιποι Ευρώπη πληρώνονται όχι με τους μισθούς που έχουν οι χώρες που δουλεύουν αλλά με μισθούς Ελλάδας

            Αυτή είναι αλήθεια η Ευρώπη που μας είχαν υποσχεθεί όταν μπαίναμε το 1980 στην τότε ΕΟΚ;

            Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας είχαν υποσχεθεί όταν μαγειρεύοντας νούμερα μας έβαζαν με απάτες και πονηριά στην Ευρωζώνη;

            Και ποιο είναι το χάος που φοβούνται;

            Είναι το χάος της επιστροφής στη δραχμή που σίγουρα δεν θα μας πάει από την μία μέρα στην άλλη στην εποχή της ανάπτυξης αλλά σαφώς ποιο γρήγορα από το ευρώ αφού:

            Με τη δραχμή (και αυτό είναι κάτι που το ξέρει και όποιος έχει και τις ποιο βασικές γνώσεις οικονομίας) θα αρχίσουν να αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές.

            Με τη δραχμή θα αυξηθεί ο τουρισμός κατακόρυφα.

            Με τη δραχμή θα αρχίσουν να έρχονται ξανά οι επιχειρήσεις από την Βουλγαρία και τις υπόλοιπες Βαλκανικές στην Ελλάδα.

            Με το Εθνικό μας νόμισμα θα αποκτήσουμε και πάλι την Εθνική μας Υπερηφάνεια.

            Είναι το χάος της αλλαγής τους Συντάγματος.

            Το χάος της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας

            Το χάος της κατάρρευσης ενός σάπιου πολιτικού συστήματος

            Το χάος της τιμωρίας όσων πρόδωσαν αυτοί τη χώρα και την εμπιστοσύνη του λαού της

            Το χάος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

            Το χάος της επανάκτησης της Εθνικής μας κυριαρχίας

            Κύριε Δασκαλόπουλε, πάρτε το απόφαση.

            Εμείς οι Έλληνες από τη δική σας Ευρώπη προτιμάμε το δικό μας χάος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: