Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ξυπνήστε Έλληνες – Κυβερνούν με το Διαίρει και Βασίλευε


Το τελευταίο διάστημα τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες του τόπου ξεκίνησαν μία ακόμη εκστρατεία με σκοπό την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να παραπληροφορούν τον κόσμο και να συνεχίζουν να ξεπουλάνε τη χώρα ανενόχλητοι.

            Αποκαλύψεις για προνοιακά επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας χωρίς να τις δικαιούνται (λες και είναι καινούριο φαινόμενο), υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι με παχυλούς μισθούς (λε και είναι και αυτό καινούριο φαινόμενο).

            Ας δούμε όμως τι μας δείχνουν και πως είναι πραγματικά τα πράγματα. Τι πετυχαίνουν και ποια είναι η αλήθεια;

            Η αλήθεια είναι ότι οι παράνομες συντάξεις αναπηρίας και τα προνοιακά  επιδόματα είναι δικό τους έργο για να μπορούν να ελέγχουν τον κόσμο. Να δημιουργήσουν ψηφοθηρικούς στρατούς. Και αυτά τα δημιούργησαν επειδή από την κατοχή πέρασαν πολλά χρόνια και δεν μπορούν πλέον να δημιουργήσουν άλλη σύνταξη Εθνικής Αντίστασης.

            Προσπαθούν να πείσουν ότι για όλη αυτή την κρίση φταίει η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες (που παρεμπιπτόντως αυτοί δημιούργησαν). Η αλήθεια είναι όμως πως όλα αυτά είναι η αιτία για το τεράστιο έλλειμμα μας και όχι για το εξωτερικό χρέος. Όλα αυτά είναι πληρωμένα με χρήματα των εσόδων του κράτους. Με χρήματα των Ελλήνων πολιτών.  Είναι σπατάλες που αν δεν τις είχαμε θα είχαμε μία σαφώς ποιο ανθηρή και ανεπτυγμένη οικονομία. Δεν έχουν καμία σχέση όμως με τα χρέη της Ελλάδας καθώς μέχρι και σήμερα οι προϋπολογισμού του κράτους είναι πλεονασματικοί.

            Με λίγα λόγια με όλες αυτές τις σπατάλες στην επιχείρηση που λέγεται Ελλάδα έχουμε λιγότερα κέρδη αλλά δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια.

            Σε ότι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και πάλι είναι δικό τους δημιούργημα. Το αστείο βέβαια είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα υπεράριθμοι είναι οι υπάλληλοι σε κάποιες υπηρεσίες. Για παράδειγμα έχουμε πληθώρα υπαλλήλων σε υπηρεσίες άχρηστες που όμως εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες όπως οι Δήμοι, οι Νομαρχίες, οι εφορίες, και φυσικά η μέγιστη πληγή στην οικονομία της Ελλάδας, οι παπάδες που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας και έχουμε τρομερές ελλείψεις ειδικά στους κλάδους της Υγείας και της Παιδείας που είναι η σημαντικότεροι σε κάθε κοινωνία.

            Στρέφουν με τα δημοσιεύματα τους τα ΜΜΕ και με τα λεγόμενα τους οι πολιτικάντηδες έτσι τις κοινωνικές ομάδες, την μία εναντίων της άλλης για να μην στραφούμε όλοι μαζί εναντίων τους. Μας κάνουνε να πιστεύουμε πως οι συνάνθρωποί μας είναι αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας και να ξεχάσουμε πως αυτοί πήραν τα δάνεια χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί τα έφαγαν σε ρεμούλες, απάτες και κομπίνες, αυτοί  μας έφεραν σε αυτή τη θέση.

            Ήρθε ο καιρός να τους απαντήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς παρωπίδες. ΄


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: