Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Το Παραλήρημα Ενός Πολιτικά Ανισσόροπου !!!


Κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με θέμα τους προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων, μετά και το περιστατικό στη Ρόδο.

«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης, κάνοντας λόγο για «ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις».

«Δεν μπορεί να γίνεται σε μία δημοκρατία, ακόμα και από τον πιο εκνευρισμένο και αγανακτισμένο πολίτη» τόνισε, επισημαίνοντας: «Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι».

Και έχω αρχίσει να χάνομαι με το παραλήρημα του παρανοϊκού (σίγουρα πλέον) Χρυσοχοίδη.

            Αυτός δεν ήταν που πριν από δύο μήνες είχε πει  ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη με τα μέτρα αυτά θα είχε ξεσπάσει επανάσταση και ότι τα μέτρα είναι 5 φορές σκληρότερα από όσο μπορεί να αντέξει ένας λαός;

            Αυτός δεν είναι ο κύριος δεν διάβασα το μνημόνιο;

            Αυτός δεν είναι ο κύριος που έφυγε κακήν κακώς από την εκλογική του περιφέρεια της Ημαθίας γιατί η Βεροιώτες ήταν έτοιμοι να τον πάρουν όχι με τα γιαούρτια αλλά με τα κλούβια αβγά;

            Ποιες είναι «οι μικρές, ακραίες ομάδες» ρε απερίγραπτε Μιχαλάκη;  Άντε και δεχόμαστε ότι δεν ήσουν στη Ρόδο. Το βίντεο δεν το είδες;  Αυτές οι μικρές ομάδες διέλυσαν όλη την αστυνομική δύναμη που ήταν στην παρέλαση. Μήπως εμείς δεν είδαμε καλά Μιχαλάκη; (Γιατί με τις ανοησίες που λες δεν μπορεί πλέον να σε πάρει κανείς στα σοβαρά).

            Και αλήθεια πως εξηγείς Μιχαλάκη ότι  αυτές «οι μικρές ακραίες ομάδες», εμφανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο με τα μέτρα που έχετε πάρει για το ξεπούλημα της Ελλάδας;

            Και τι μέτρα έχετε σκοπό να πάρετε με τον διορισμένο πρωθυπουργό σας; Θα βάλετε πάλι απέναντι μας τα ΜΑΤ; Πόσους έχετε; Θα βάλετε απέναντι μας το στρατό; Με ποια δικαιολογία; Είσαστε παρελθόν Μιχαλάκη.

            Μήπως θα ενεργοποιήσετε τον χουντικό νόμο για τις συγκεντρώσεις; Ή θα καταργήσετε τις παρελάσεις;

            Ότι και να κάνετε όμως η πορεία σας είναι προδιαγεγραμμένη. Είσαστε προδότες Μιχαλάκη και στους προδότες μόνο ένα πράγμα αξίζει!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: