Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Και Άθλιος και Ψεύτης!!!


Στην εκπομπή του ALPFA «Παρέμβαση», δίνει συνέντευξη αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας και πολιτικής προστυχιάς.

            Σε ένα κανάλι φυσικά Γερμανικών Συμφερόντων φιλομνημονιακό που τον χαϊδεύει στην κυριολεξία καθώς  αυτός λέει τις όποιες παπαρολογίες του, «απαντώντας» σε ερωτήσεις πολιτών αλλά και της δημοσιογράφου,  με αοριστίες και ηλίθιες ή βλακώδεις δικαιολογίες χωρίς ουσία και υποτιμώντας ειδικά τους νέους για τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ απαντώντας στην αγωνία τους για το μέλλον είπε πως «δεν έχουν γνώση της ιστορίας, πως αντιμετωπίζουν την κρίση σαν ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων ή μηνών» και εν κατακλείδι πως για να αναπτυχθεί η Ελλάδα σύμφωνα με αυτόν πρέπει οι νέοι να πάψουν να έχουν όνειρα.

            Απαντήσεις χωρίς πραγματικό πολιτικό λόγο, χωρίς ουσία, με την μόνη γλώσσα που έχει μάθει να μιλά ένας απατεώνας πολιτικός, ένας τιποτένιος πολιτικός, ένας προδότης πολιτικός, ένας τυχοδιώκτης πολιτικός όπως ο Βενιζέλος.

            Οι Έλληνες τον ρωτούν για το μέλλον τους, με την αγωνία έκδηλη στα πρόσωπα τους, για τους ίδιους και για τη χώρα και ο Βενιζέλος σε μία γελοία κριτική του πολιτικού συστήματος που αυτός τόσα χρόνια στηρίζει τους λέει ότι πρέπει να αντέξουν στα μέτρα που αυτός παίρνει. Στην ερώτηση όμως για την μηδενική μείωση στα δικά τους εισοδήματα δεν λέει κουβέντα.

            Με την Ευρώπη να περιμένει και άλλα μέτρα για επιπλέον 11,8 δις ευρώ τον Ιούνιο. Μέτρα επιπλέον των όσων έχουν αποφασισθεί με το δεύτερο μνημόνιο που προβλέπει να πέφτουν οι μισθοί στα 300 ευρώ, που μειώνει και άλλο τις συντάξεις.

            Επιπλέον μέτρα τα οποία σύμφωνα με την κυβέρνηση θα παρθούν από την κοινωνική πολιτική κυρίως κάτι που σημαίνει λιγότερη υγεία για τους Έλληνες, λιγότερη πρόνοια για τους Έλληνες, λιγότερη παιδεία για τους Έλληνες.

            Αν οι Έλληνες ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα στις Εθνικές εκλογές τότε η λεζάντα της φωτογραφίας μας θα είναι πραγματικότητα.  

            Έλληνες!!! ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, είναι μνημονιακά κόμματα.

            Οι εκλογές έρχονται. Καιρός να κάνουμε την υπέρβαση μας. Καιρός να τους δείξουμε ότι ήρθε το τέλος τους και το τέλος του πολιτικού  τους συστήματος.

            Υπάρχουν αντι-μνημονιακά κόμματα τόσο στην αριστερά όσο και στην δεξιά.

            Σε μία περίοδο που δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί ανάμεσα σε δεξιούς και αριστερούς, υπάρχει η δυνατότητα ο κάθε Έλληνας να ψηφίσει ένα κόμμα που να τον εκφράζει πολιτικά χωρίς να ψηφίσει κάποιο από τα μνημονιακά κόμματα.

            Ας τους δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Και ότι καταλάβαμε την απάτη τους. Ας τους στείλουμε εκεί που αξίζουν. Αν όχι στην κρεμάλα στη φυλακή!!!

            Μπορούμε να το κάνουμε και το ξέρουν. Φοβούνται, τρέμουν, γι αυτό και άρχισαν να μιλάνε για επενδύσεις και ανάπτυξη προσπαθώντας να ξεγελάσουν.

            Σε κάθε εξαγγελία τους όμως να θυμάστε όλοι την μεγαλύτερη απάτη από όλες:

«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!»

            Σε ξεγέλασαν μία φορά, θα αφήσεις να σε ξεγελάσουν και δεύτερη;

            Έλληνα από την στιγμή που ψηφίζεις σημαίνει δύο πράγματα. ¨Η ότι έχεις παιδιά χωρίς μέλλον εξαιτίας τους, ή ότι είσαι ένα από τα νέα παιδιά χωρίς μέλλον. Να το σκέφτεστε αυτό πριν ψηφίσετε.

            Έλληνα θυμήσου ποιος και γιατί σε έκανε θύμα!!!!!!

            Έλληνα θυμήσου ποιος και γιατί σε έκανε να ξεχάσεις ποιος είσαι!!!!

Έλληνα θυμήσου!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: