Σελίδες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η Δήμαρχος Βέροιας Ξαναχτυπά!!!


Για μία ακόμη φορά η Δήμαρχος Βέροιας κατάφερε να δείξει ποια είναι. Έδειξε την αγάπη του τρέφει για την πόλη της, την συμπαράσταση της στους πολίτες της πόλης και στους επιχειρηματίες της.

            Άρχισε αυτή τη φορά με την απερίγραπτη «επιδρομή»  της Δημοτικής Αστυνομίας το Σάββατο 25 του μήνα όταν έγραψαν για παράνομη στάθμευση κάθε όχημα σε όποιο δρόμο της Βέροιας και αν ήταν παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης.

            Και φυσικά θα είχε κάθε δίκιο να το κάνει ίσως κάτω από άλλες συνθήκες.  Όμως η συγκεκριμένη επιδρομή φάνηκε ότι είχε σκοπό φοροεισπρακτικό. Αλήθεια κα Δήμαρχε. Αν οι οδηγοί δεν πληρώσουν τις κλήσεις τι θα τους κάνετε;

            Και για αυτούς που θα βιαστούν να υποστηρίξουν τη Δήμαρχο ότι απλά κάνει τη δουλειά της ας δούμε τι έγινε με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.  Καθώς παλαιότερα στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης κάποιοι αφελείς  πλήρωναν για να πάρουν την κάρτα και να σταθμεύουν οι περισσότεροι δεν το έκαναν. Η καλή μας δήμαρχος όμως βρήκε τη λύση. Έβαλε σε όλους τους δρόμους απαγορευτική πινακίδα στάσης και στάθμευσης ώστε να είναι παράνομος έτσι κι αλλιώς όποιος παρκάρει. 

            Και το αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο και καλούμε τη Δήμαρχο να απαντήσει αν είναι αλήθεια ή όχι. Είναι αλήθεια ότι επιχειρηματίες της οδού Εληάς ζήτησαν από τη Δήμαρχο να κλείσει για κάποιες ώρες το δρόμο ώστε να γίνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις  από τα καταστήματα και εκείνη απάντησε ότι αν οι Βεροιώτες θέλουν απόκριες να πάνε στη Νάουσα;

            Τόση ξετσιπωσιά από την Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή του τόπου μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: