Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η Επανάσταση είναι η μόνη λύση και θα είναι Άμεση, Βίαιη και Αιματηρή!!!!



Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα στα δελτία ειδήσεων στα τηλεοπτικά κανάλια θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε εξήντα οκτώ χιλιάδες επιχειρήσεις  αφού δεν υπέβαλαν δήλωση ΦΠΑ σύμφωνα με Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Μία στις τρεις επιχειρήσεις όχι απλά κινδυνεύει με λουκέτο αλλά με μαθηματική ακρίβεια θεωρούνται ήδη κλεισμένες. Και αυτές οι επιχειρήσεις δεν είναι οι μεγάλες αλυσίδες ή η θυγατρικές πολυεθνικών.
Εξήντα οκτώ χιλιάδες επιχειρήσεις στο θυσιαστήριο του μνημονίου και του ΔΝΤ. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι περίπου διακόσιες χιλιάδες άτομα χάνουν το βιοποριστικό τους εισόδημα και πως άλλες διακόσιες σαράντα χιλιάδες οδηγούνται στην ανεργία.
Είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον κύριο κορμό του εμπορίου αλλά και της παροχής εργασίας στην Ελλάδα και αυτό δεν θα είναι ποινική δίωξη για τη μη καταβολή ΦΠΑ αλλά πραγματικός διωγμός με σκοπό την εξόντωση τους. Είναι οι επιχειρήσεις για τις οποίες προεκλογικά ο Γιωργάκης με αμέριστο ενδιαφέρον έλεγε ότι απειλούνται και οδεύουν στην καταστροφή και μετεκλογικά τις οδήγησε όχι απλά στην καταστροφή αλλά στην ολοκληρωτική εξόντωση, οδηγώντας έτσι και την εξόντωση της Ελληνικής οικονομίας.
Οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην πτώχευση για να μην οδηγήσει στην πτώχευση τις τράπεζες οι οποίες έχουν στα χαρτοφυλάκια τους κρατικά ομόλογα.
Και ενώ όλοι γνωρίζουν από τον Γιωργάκη μέχρι τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας ότι η παραγωγή της Ελλάδας όχι μόνο φτάνει για να καλύψει τις πληρωμές του δημοσίου τομέα και των συντάξεων αλλά και να υπάρχει πλεόνασμα για την εξάλειψη σιγά-σιγά του ελλείμματος, οι κυβερνώντες ακολουθώντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα οικονομικής υποδούλωσης της χώρας και εξόντωσης κάθε Ελληνικού στοιχείου το οποίο να συνηγορεί  την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους, οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση και την ντροπή.
Μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε γι αυτό που είμαστε σαν Έλληνες ενώ αυτοί δεν ντρέπονται για αυτό που έχουν κάνει στην Ελλάδα.
Και οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη με αποκορύφωμα το κομμάτι της συνέντευξης του Ντομινίκ Στρος Καν που αποκάλυψε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος από την εκπομπή του και που αποκάλυπτε ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε μέσα σε δεκαπέντε σε μέρες επειδή για μήνες η συμφωνία προχωρούσε υπόγεια και μυστικά.
Αυτά είναι πλέον τα ήθη και οι απόψεις περί δημοκρατίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όλα όσα ξέραμε περί Δημοκρατίας πλέον δεν ισχύουν. Η δημοκρατία τους λειτουργεί υπόγεια και μυστικά. Η δημοκρατία τους λειτουργεί αυθαίρετα εις βάρος του Λαού και υπέρ των τραπεζών και των συμφερόντων .
Και εμείς αντί να ρίχνουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους.
Πρόσφατα είδα μία δημοσκόπηση στο facebook με το ερώτημα ποιος φταίει για την κατάσταση της Ελλάδας και οι επιλογές  ήταν  τέσσερις : Οι λαθρομετανάστες, οι αντί-εξουσιαστές, οι Εθνικιστές και κάτι άλλο.
Με λίγα λόγια προσπαθούμε να ρίξουμε την ευθύνη για την κατάντια της  χώρας μας στο αποτέλεσμα και όχι στην αιτία. Γιατί και οι λαθρομετανάστες, και η παρουσία αντί-εξουσιαστών  και υπέρμετρα Εθνικιστών είναι αποτέλεσμα των επιλογών των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων. Πριν από αρκετά χρόνια , σε χρόνους «μαύρους» για τη δημοκρατία δεν υπήρχαν ούτε τόσο υπέρμετρα «εθνικιστές», ούτε αντί-εξουσιαστές. Γιατί άραγε;
Καιρός είναι λοιπόν να πάψουμε να ψάχνουμε για το ποιος φταίει, γιατί το γνωρίζουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι να σηκωθούμε πια από τους καναπέδες μας. Η επανάσταση δεν μπορεί να είναι ειρηνική παρά  μόνο αν όλοι αυτοί σηκωθούν και φύγουν από μόνοι τους δημιουργώντας τις συνθήκες για αλλαγή του πολιτικού συστήματος, αφού οι λύση δεν είναι μόνο η αλλαγή προσώπων.
Αν δεν φύγουν μόνοι τους όμως οι επανάσταση θα πρέπει να είναι άμεση, βίαιη και αιματηρή. Παραδειγματική για όλους όσους προκάλεσαν τόση ζημία στον Ελληνικό Λαό και στο Ελληνικό Έθνος. Και σε αυτή την επανάσταση δεν χωράνε διακρίσεις αριστερών και δεξιών. Σε αυτήν την επανάσταση πρέπει όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη χώρα και όλοι όσοι κατανοούν ότι πρέπει να φύγει αυτή η κοινοβουλευτική σαπίλα που αποτελεί την βάση του κοινοβουλευτικού μας συστήματος . Σε αυτήν την  επανάσταση πρέπει να υπερισχύει η αγάπη για την Ελλάδα και η πεποίθηση ότι μπορεί να υπάρξει μία κοινωνία δικαίου ακόμα και μέσα από τις ανισότητες που πολλές φορές είτε προϋπάρχουν είτε δημιουργούνται.
Η εξέγερση λοιπόν είναι η μόνη λύση. Και η εξέγερση αυτή θα γίνει και είναι αναπόφευκτη. Και αυτή η εξέγερση δεν θα ξεκινήσει οργανωμένα από κάποιους που παριστάνουν τους εργατοπατέρες και τους υποστηρικτές του Λαού. Η εξέγερση θα ξεκινήσει από μικρές εστίες σε διαφορετικά σημεία της χώρας που σταδιακά θα γίνουν πυρκαγιά και θα τα κάψουν όλα. Και ενώ το κόστος θα είναι τεράστιο αφού θα πρέπει η Ελλάδα να αρχίσει πάλι την πορεία της όχι από το μηδέν αλλά από το απόλυτο τίποτα, είναι η μόνη λύση γιατί από το απόλυτο τίποτα κάποιοι άνθρωποι με όραμα δημιούργησαν πολλά και μεγάλα, μέσα στη σαπίλα όμως  ακόμα και το  πιο υγιές και δημιουργικό πράγμα να ξεκινήσεις σάπιο θα γίνει κι αυτό.