Σελίδες

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Άρχισε τις Παροχές η Κυβέρνηση Παπαδήμου


Η κυβέρνηση Παπαδήμου κατανοώντας τη δυσχερή θέση που βρίσκονται τα ελληνικά νοικοκυριά αποφάσισε πως πρέπει να δοθούν κάποιες παροχές ώστε να φύγουν κάποια βάρη από τις πλάτες των Ελλήνων.

            Με περίσσια ευαισθησία έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και αποφάσισε να αρχίσει με μία συγκλονιστική παροχή. Έκπτωση στο ΦΠΑ σε όσους κάνουν αγορές με πιστωτική κάρτα!!!!!!!

            Αν πούμε ότι πλέον η κοροϊδία δεν έχει όρια θα είναι λάθος, αφού ούτε και πριν είχε. Όμως αυτό ξεπερνά και τα όρια της φαντασίας.

            Δεν γίνεται καμία έκπτωση ( έστω και αυτή η ισχνή) στους πολύτεκνους, στους άνεργους, στους χαμηλοσυνταξιούχους , σε αυτού που πληρώνουν έστω της μετρητοίς.

            Τίποτα από τα παραπάνω. Έκπτωση θα γίνεται σε όσους κάνουν αγορές με πιστωτική κάρτα. Τι σημαίνει αλήθεια αυτό;

            Ότι έκπτωση θα δικαιούνται αυτοί που έχουν δικαίωμα πίστωσης από τις τράπεζες ήτοι οι ελάχιστοι αφού η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού χρωστάει. 

            Πέρα από αυτό όμως είναι μία προσπάθεια ελέγχου των αγορών. Όχι για να ελέγχουν τις πωλήσεις των καταστημάτων και τους τζίρους τους αλλά τις αγορές που κάνουν οι καταναλωτές.

            Οδηγούμαστε σε καταστάσεις που θυμίζουν (χωρίς να φανώ θρησκόληπτος) συνθήκες Αποκάλυψης, ή συνθήκες σεναρίου συνομωσίας όπου τα πάντα και οι πάντες ελέγχονται.

            Και θα ήταν πραγματικά απλά σενάρια συνομωσίας αν δεν ξέραμε, αν δεν βλέπαμε ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα.

            Ζούμε σε μία εποχή όπου η Δημοκρατία όπου δεν νοσεί έχει ήδη πεθάνει. Σε μία εποχή όπου η δικαιοσύνη είναι μία αφηρημένη έννοια και νόμιμο είναι το νομότυπο που όρισαν οι ισχυροί.

            Ζούμε σε μία εποχή όπου οι μεγαλύτεροι δικτάτορες της ιστορίας φαντάζουν «αγνοί» και «αγαθοί» μπροστά στους σημερινούς «δημοκράτες» ηγέτες. Σε μία εποχή που ο Παπαδόπουλος σήμερα θα κατηγορούνταν για Κομμουνιστής που τόλμησε να χαρίσει χρέη.

            Και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αμέτοχοι και απλά να περιμένουμε ένα θαύμα. Ξεχνάμε όμως κάτι σημαντικό.

            Για να γίνουν θαύματα χρειάζεται πίστη κι εμείς τη δική μας τη χάσαμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: