Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Εθνικιστικός Παροξυσμός και Σοβινιστική Κρίση!!!!



               Κάποτε μας είχαν μάθει γιατί η Ελλάδα είναι μεγάλη και γιατί οι Έλληνες είμαστε τόσο σπουδαίος λαός και τόσο μεγάλο Έθνος. Μας μάθανε για την Ιστορία μας. Για το γεγονός ότι υπήρξαμε η κοιτίδα του πολιτισμού για όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Μας μάθανε μία χώρα που δεν είχε απλά έναν πολιτισμό αλλά κάθε εποχή ή και κάθε περιοχή χαρακτήριζε τον δικό της (Κυκλαδικός Πολισμός –Κυκλαδική εποχή, Μινωικός Πολιτισμός, Μυκηναϊκός Πολιτισμός κ.α)
Επίσης κάποτε μας ότι η γλώσσα μας ήταν τόσο σπουδαία και πλούσια που ακόμα και η τα βιβλία της Καινής Διαθήκης γράφηκαν κατευθείαν στην Ελληνική και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία υιοθέτησε την Ελληνική γλώσσα ως κύρια γλώσσα στην πορεία.
Κάποτε μας έμαθαν ότι παρά τα 400 και πλέον χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς, εμείς οι Έλληνες καταφέραμε να διατηρήσουμε την Εθνικής μας Ταυτότητα να επαναστατήσουμε και αφού αποτινάξαμε το ζυγό δημιουργήσαμε το δικό μας ανεξάρτητο κράτος. Μας έμαθαν για αγωνιστές όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος, ο Παπαφλέσσας, η Μπουμπουλίνα κ.α.
Κάποτε μας έμαθαν ότι σαν λαός ήμασταν από τα πανάρχαια χρόνια φιλόξενοι και τιμούσαμε τον ξένιο Δία.
Σήμερα ξαφνικά άρχισα να μαθαίνω και άλλα. Ότι το Ελληνικό Έθνος είναι το καλύτερο στον κόσμο. Ότι εμείς προερχόμαστε από μία ανώτερη φυλή. Ότι στα αρχαία χρόνια είχαμε κατακτήσει όλο τον κόσμο και ο Ηρακλής έφτασε και μέχρι τον Καναδά. Σήμερα ξαφνικά άρχισα να μαθαίνω ότι για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην Ελλάδα φταίνε οι μετανάστες. Σήμερα ξαφνικά έμαθα να μαθαίνω ότι για εμείς οι Έλληνες (οι γενναίοι, οι έξυπνοι, οι φωτισμένοι) πιανόμαστε κορόιδα των άλλων. Σήμερα ξαφνικά άρχισα να μαθαίνω ότι οι Έλληνες είναι συνεχιστές του Αδόλφου Χίτλερ (είναι παρανοϊκό στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι νεοναζί από ότι στη Γερμανία).
Και αναρωτιέμαι. Αν αύριο έφευγαν όλοι οι μετανάστες από τη χώρα. Αν αύριο έπαυε η Ελλάδα να χρωστάει έστω και ένα ευρώ. Αν αύριο η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή. Αν αύριο έπαυαν οι Σκοπιανοί να λένε ότι είναι Μακεδόνες και η Τουρκία έπαυε να έχει βλέψεις στο Αιγαίο και την Ελλάδα συνολικά. Τι θα συνέβαινε; Θα είχαν λυθεί τα προβλήματα μας και θα είμαστε δυνατοί και πάλι και μεγάλοι;
Όχι φυσικά. Γιατί το πρόβλημα μας δεν είναι οι αλλοδαποί. Ούτε και το όποιο ανύπαρκτο ή υπαρκτό χρέος. Ούτε η Τουρκία, ούτε τα Σκόπια, ούτε ακόμα το ευρώ και η Ε.Ε. Το πρόβλημα μας είναι η εσωστρέφεια μας και αυτός ο υπέρμετρος φανατισμός που μας διακατέχει.
Όταν όλα τα άλλα προβλήματα μας θα λυθούν θα καταλήξουμε πάλι σε μία εμφύλια σύρραξη για το ποιος θα υπερισχύσει.
Σαφώς και οι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα.  Δεν φταίνε όμως αυτοί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι μετανάστες είναι απλά ένα μέρος του προβλήματος. Οι μετανάστες δεν πρέπει να φύγουν επειδή είναι κακοί ή επειδή είναι ξένοι αλλά γιατί αυτή η χώρα δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει. 
Θεωρούμε ότι οι Τούρκοι είναι εχθροί μας όπως και οι Σκοπιανοί. Γιατί; Επειδή η Τούρκοι για 400 και πλέον χρόνια μας είχαν σκλαβωμένους; Δεν το νομίζω γιατί αυτό πέρασε. Άλλωστε και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε σκλαβωμένες περιοχές. Εκτός αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ότι επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν επαρχίες ενώ επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατακτημένες. Και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είχε σκλαβωμένες περιοχές. Τόσο μίσος για τους Τούρκους ποιος είναι πραγματικά ο λόγος και ποιος τον δημιούργησε;
Μισούμε τους Σκοπιανούς επειδή θέλουν να λέγονται Μακεδόνες. Όταν άρχισαν να το κάνουν όμως ποιος τους εμπόδισε; Όταν γεννιούνται γενιές ανθρώπων που τους μαθαίνουν ότι είναι Μακεδόνες. Πως μπορεί κάποιος να του βγάλει από μέσα την Εθνική του Συνείδηση ακόμα και αν είναι λάθος;
Έχουμε την ωραιότερη γλώσσα και πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου και βλέπω με ντροπή ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να τους σέβονται και να θεωρούνται ακαδημαϊκοί πολίτες, αντί να επιχειρηματολογούν να χρησιμοποιούν ένα κατάπτυστο υβρεολόγιο και μάλιστα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί είναι οι Ελληναράδες;  Η μη έχοντες γνώση ούτε της Ιστορίας ούτε της γλώσσας  και καταφεύγουν σε αισχρά υβρεολόγια ρεζιλεύοντας την Ελλάδα παγκόσμια;
Αυτοί είναι οι Ελληναράδες; Που δηλώνουν ότι προασπίζονται τα δίκαια των Ελλήνων και του Ελληνισμού και γράφουν greeklish κατακρεουργώντας και καταστρέφοντας την Ελληνική γλώσσα και γραφή;
Ας διαβάσουν όλοι αυτοί οι «ελληναράδες» λίγη Ιστορία του Ελληνικού Γένους. Ας μάθουν να γράφουν επιτέλους Ελληνικά. Ας μάθουν να σέβονται τους λαούς του κόσμου όπως έκαναν και οι αρχαίοι Έλληνες και μετά ας ξαναμιλήσουν. Με επιχειρήματα. Με άποψη.  ¨Όχι με φθηνά υβρεολόγια.
Είμαι Έλληνας. Είμαι Εθνικιστής. Πιστεύω σε μία υπερήφανη ανεξάρτητη και ισχυρή Ελλάδα στα γεωγραφικά όρια που από τις διεθνείς Συνθήκες ορίζονται. Πιστεύω όμως πάνω και πρώτα από όλα στον άνθρωπο, τον πολιτισμό και την Παιδεία. Παιδεία που οι σημερινοί Αναρχοκομμουνιστές, Νεοναζί Χρυσαυγίτες, και Ακροδεξιοί ρατσιστές δεν την έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: