Σελίδες

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Όταν η Ηλιθιότητα των Αναγνωστών Ξεπερνά την Αθλιότητα των bloggers!!!!


Διαδίκτυο!!!!  Ένας κόσμος μέσα στον κόσμο μας. Μία γκραβούρα που μέσα της μπερδεύονται ανομοιότυπα, παρελθόν, παρόν και μέλλον αλλά και ένας τρόπος για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε ανεπηρέαστοι από τα κατευθυνόμενα από ένα σάπιο σύστημα ή ότι άλλο ΜΜΕ.
            Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της ενημέρωσης δημιουργήθηκαν και τα blog. Διαδικτυακοί τόποι άλλοτε έγκριτων δημοσιογραφίσκων του συστήματος ή δημοσιογράφων που το σύστημα τους έχει απομονώσει, άλλοτε επιτήδειων με απώτερο σκοπό την απόκτηση εσόδων από διαφημίσεις και επισκεψιμότητα αλλά και διαφόρων απλών ανθρώπων που είτε αναζητούν την αλήθεια, είτε ψάχνουν βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις τους (καλή ώρα)!!!
            Υπάρχουν και τα άλλα blogs. Αυτά κάποιων ηλίθιων φανατικών που προκειμένου να γράψουν κάτι δεν λογαριάζουν τίποτα. Αντιγράφουν και αναπαράγουν ότι αθλιότητα, βλακεία η γελοιότητα εντοπίσουν.
            Προφητείες που ποτέ δεν ειπώθηκαν ή παρανοήθηκαν, γεγονότα που δεν υπήρξαν, συνεντεύξεις που δεν δόθηκαν, αχρειότητες που δεν ειπώθηκαν. Και ενώ η πολυφωνία είναι κοινωνικό αγαθό, η αθλιότητα αυτή φτάνει στα όρια του εγκλήματος.
            Και το χειρότερο είναι ότι η αθλιότητα αυτή βρίσκει αντίκρισμα στην ηλιθιότητα ανθρώπων που θεωρούνται άτομα όχι απλά με μία ακαδημαϊκή μόρφωση αλλά με ανεπτυγμένη νοημοσύνη και ανοικτό πνευματικό ορίζοντα.
            Και κανείς δεν προσπαθεί να δει, να αναζητήσει την πηγή του κάθε δημοσιεύματος. Πιστεύουν ότι παπαριά τους πασάρεται και το αναπαράγουν κιόλας δημιουργώντας εντυπώσεις. Το συζητάνε στα καφέ και στις παρέες του έχοντας ένα περισπούδαστο ύφος του στυλ… «κοίτα τι γνωρίζω κι εγώ»!!!!
            Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μία είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες για μία υποτιθέμενη συνέντευξη της Σάρα Πεϊλίν (πρώη υποψήφιας αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Είναι η κυρία που τότε ζητούσε να νομιμοποιηθεί η οπλοφορία για όλους τους Αμερικάνους).
http://www.aetos26.gr/2014/03/blog-post_3953.html?spref=fb
            Σε αυτήν την υποτιθέμενη συνέντευξη την οποία η Σάρα Πεϊλιν δίνει σε Ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο εκτός του άλλων, φέρεται να λέει ότι θα πρέπει να χτυπήσουν με πυρηνικά την Ρωσία και πως ο πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι η Ελλάδα επειδή οι Έλληνες είναι παρασιτα και μπλα… μπλά… μπλά… μπλά….
            Και κανείς, αλλά κανείς μέσα από το διαδίκτυο δεν σκέφτηκε να ψάξει και να δει αν αυτό το άρθρο έχει βάση. Αν αυτή η συνέντευξη είναι αληθινή.  Όλοι άρχισαν να βρίζουν την πουτάνα, σκύλα, βρωμοαμερικάνα που τόλμησε να πει παράσιτα τους Έλληνες και απειλεί με πυρηνικό όλεθρο την Ελλάδα αλλά και την ανθρωπότητα.
            Και κανείς δεν σκέφτηκε ότι η εν λόγω κυρία είναι πολιτικός, ανήκει στο Ρεπουμπλικάνικο κόμμα και κανένας πολιτικός ακόμα και αν σκέφτεται όλα τα παραπάνω δεν λέει τέτοιες μαλακίες δημόσια, ξέροντας μάλιστα πόσο ισχυρή είναι η Ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ και ότι ρυθμίζει τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας με πολλούς τρόπους.
            Πήραν ένα ανυπόστατο άρθρο που δεν έχει πατρότητα και το έκαναν γαϊτανάκι!!!!
            Ας αναρωτηθούμε τελικά μήπως με το μυαλό που έχουμε δεν μας χρειάζεται απλά μία τρόικα  αλλά ένας πραγματικά πυρηνικός όλεθρος για να εξαφανιστούμε; Μήπως τελικά εμείς οι Έλληνες γίναμε τόσο Ηλίθιοι ώστε να μην έχουμε λόγο ύπαρξης σε αυτόν τον μάταιο κόσμο;
Μήπως τελικά μας αξίζουν όχι μόνο οι κυβερνήσεις που έχουμε αλλά και κάθε κακό που παθαίνουμε γιατί δεν είναι παρά αποτέλεσμα του τρόπου σκέψης μας και των πράξεων μας;

Μήπως τελικά ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο;