Σελίδες

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το Γλυκό Άλλοθι της Τρομοκρατίας!!!!


Μία ακόμα απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας είδε τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα  που ευτυχώς σύμφωνα με τα λεγόμενα, αντιλήφθηκαν γρήγορα τον εκρηκτικό μηχανισμό και απετράπη τελικά.
Το γεγονός έλαβε χώρα στο Αστυνομικό τμήμα της Ιτέας  και στον εκρηκτικό μηχανισμό βρήκαν γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού.
Όμως ποια είναι η αλήθεια πίσω από τα γεγονότα;
Πολύ καιρό τώρα γίνεται ντόρος με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Όμως ποιος αναρωτήθηκε αλήθεια  γιατί ο Ξηρός δεν απέδρασε νωρίτερα αλλά παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια στη φυλακή; Για ποιο λόγο δεν βγήκε και πάλι στην ενεργό δράση όλα αυτά τα χρόνια;
Η αλήθεια είναι μία.
Κάθε φορά που η Τρομοκρατία χτυπά το σύστημα ή την κοινωνία βγαίνει ένας καινούριος αντιτρομοκρατικός νόμος ή ενεργοποιούνται τα άρθρα των ήδη υπαρχόντων.
Ένα γλυκό άλλοθι για να νομιμοποιεί το σύστημα τους αντισυνταγματικούς νόμους που καταλύουν όλο και περισσότερο ότι δημοκρατικό έμεινε σε αυτή τη χώρα.
Ένα γλυκό άλλοθι των κυβερνώντων και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά και των ομοίων του για να προχωρήσουν σε νέα χουντικά μέτρα. Μέτρα που ποτέ δεν θα χτυπήσουν τελικά την τρομοκρατία αλλά τους απλούς πολίτες. Εκείνους που όταν αποφασίσουν να αντιδράσουν απέναντι στα συνεχόμενα μέτρα εξόντωσης του Λαού, θα κατηγορηθούν για τρομοκρατία.
Με λίγα λόγια ο Ξηρός δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη πιόνι του συστήματος. Είναι ένα δέντρο που δεν μας αφήνει να βλέπουμε το δάσος.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για νέους νόμους που θα ελέγχουν και την αναπνοή μας.
Ας ετοιμαστούμε για καταστάσεις που τις βλέπαμε σε θρίλερ επιστημονικής φαντασίας στον κινηματογράφο και νομίζαμε ότι ήταν παραμύθι…..

….Δεν είναι όμως!!!!!        

Δεν υπάρχουν σχόλια: