Σελίδες

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Κοιμήσου Λίγο Ακόμα ¨Ησυχος Έλληνα


Ρεσιτάλ αθλιότητας έδωσε πάλι ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς στα εγκαίνια της ΔΕΘ και ενώ είχαμε πιστέψει  ότι έχει εξαντλήσει κάθε όριο ψεύδους, είπαμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από όσα έχει πει μέχρι σήμερα, αυτός για μία ακόμη φορά πιστός στις αρχές του μας απέδειξε ότι μπορεί πάντοτε να είναι μεγαλύτερος ψεύτης και από τον ίδιο του τον εαυτό.
            Την «υπέρβαση» που δεν κατάφερε να κάνει όταν δημιούργησε την ΠΟΛ.ΑΝ  την κάνει κάθε μέρα τώρα σε βάρος της χώρας και των πολιτών της.
            Μας μίλησε για πρωτογενές πλεόνασμα μέσα στη χρονιά ενώ η αλήθεια είναι ότι ο προϋπολογισμός της χώρας έχει κάθε χρόνο πλεόνασμα. Η αλήθεια είναι και το γνωρίζουμε όλοι αυτό ότι όλα αυτά τα χρόνια της υποτιθέμενης κρίσης, οι μισθοί, οι συντάξεις, τα έξοδα αυτού του έρημου και ταλαιπωρημένου κράτους πληρώνονται από τον προϋπολογισμό.
            Όλοι ξέρουμε ότι τα χρήματα που μας «δανείζουν», πηγαίνουν σε τόκους δανείων καθώς επίσης και στην ανακεφαλοποίηση των τραπεζών καθώς η κύρια τους αγωνία είναι πως θα προστατεύσουν το τραπεζικό σύστημα ώστε να του δώσουν την δύναμη να εξοντώσει ανενόχλητο τους Έλληνες.
            Ακόμα και αν δεχόμασταν όμως το όποιο χρέος και τα μνημόνια ας μας απαντήσει αν μπορεί ανηθικότερος των Ελλήνων.
            Είναι ή όχι η πικρή αλήθεια ότι τα μνημόνια δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα 35 χρόνια;
            Με πόσο περίσσιο θράσος μας λέει λοιπόν ότι το 2014 τα μνημόνια θα αποτελούν παρελθόν; Πως μπορεί να είναι παρελθόν όταν η δημόσια και ιδιωτική περιουσία είναι δεσμευμένα από τους δανειστές και σύμφωνα πάντα με το Αγγλικό Δίκαιο;
            Είναι ή όχι η πικρή αλήθεια ότι ακόμα και αν όπως λέει φέτος θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα για τα επόμενα 30 χρόνια τα όποια πλεονάσματα θα πηγαίνουν σε αποπληρωμή των δανείων και δεν περισσεύει τίποτα για τους συνταξιούχους, ένστολους, αδικημένους μικρομεσαίους κλπ;
            Είναι ή όχι η πικρή αλήθεια ότι  το 2014 έρχεται και άλλο μνημόνιο ( το είπαν Μέρκελ και Σόιμπλε) με το οποίο έρχονται και νέα μέτρα που ορίζουν ως κατώτατο μισθό τα 325 ευρώ και κατάργηση (και τυπικά) 13ου και 14ου μισθού καθώς επίσης και κλείσιμο και άλλων σχολείων;
            Και όλα αυτά τα είπε στην ΔΕΘ για να εφησυχάσει τους Έλληνες Πολίτες.
            Λίγη υπομονή ακόμα, λίγο χρόνο ακόμα ώστε να μπορέσουν αν ολοκληρώσουν το έργο τους. Το  έργο διάλυσης, διαμελισμού και καταστροφής της Ελλάδας. Το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων.
            Κοιμήσου λίγο ακόμα ήσυχος Έλληνα
            Έχεις πρωθυπουργούς τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
            Κοιμήσου λίγο ακόμα ήσυχος Έλληνα
            Σε λίγο όλα θα τελειώσουν.
            Κοιμήσου λίγο ακόμα ήσυχος Έλληνα

            Και όταν ξυπνήσεις πες μας ποιο θα είναι το άλλοθι σου, ποια η δικαιολογία σου!!!!