Σελίδες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Καμένος, ο Πάχτας και μία Καθυστερημένη Δικαιοσύνη


Σε θέμα των ημερών αναδεικνύεται η πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμένου για λιντσάρισμα του δημάρχου του Δήμου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.
            Το λιντσάρισμα ως γνωστόν είναι μία πράξη αυτοδικίας. Και σε αυτοδικία καταφεύγουν οι πολίτες όταν η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί.
            Ποια είναι η πραγματικότητα όμως σε αυτήν την ιστορία;
            Η αλήθεια είναι μία «δικαιοσύνη» που τελικά λειτουργεί κατά παραγγελία σε αυτή τη χώρα καθώς η εισαγγελική παρέμβαση στη δήλωση του Πάνου Καμένου προήλθε μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου.
            Η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Πάχτας είναι ένας άνθρωπος που πιστός στις πολιτικές του απόψεις, πιστός στο κόμμα που τον έκανε αυτό που είναι (ΠΑΣΟΚ), όχι μόνο ξεπουλάει τα πάντα αλλά καταστρέφει και την Χαλκιδική.
            Που ήταν αλήθεια ο Εισαγγελέας όταν πριν από αρκετά χρόνια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο της οικοπεδοποίησης δασικών εκτάσεων στην περιοχή του Πόρτο Καρράς; Ο Πάχτας δεν ήταν αυτός που τις είχε κάνει;
            Αν ο Εισαγγελέας και κάθε Εισαγγελέας δεν θέλει να γίνεται αυτοδικία, αν η δικαιοσύνη δεν συμφωνεί με την πρόταση του Πάνου Καμένου τότε αυτή η δικαιοσύνη θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να λειτουργεί.
            Και να αρχίσει να λειτουργεί  όπως της αρμόζει, αμερόληπτα, χωρίς παρεμβάσεις από καμία πολιτική και κανένα πρωθυπουργικό γραφείο.

            Όταν η δικαιοσύνη θα αρχίσει να διώκει αυτούς που έφεραν τη χώρα σε αυτή τη θέση τότε θα μπορέσει να παρέμβει και σε όποια δήλωση. Άλλωστε ας μην ξεχνούν μερικοί ότι στην Ελλάδα έχει ήδη ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος όσο και αν οι κυβερνώντες, το σύστημα και τα ΜΜΕ το αποσιωπούν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: