Σελίδες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΣΤΑΤ: Το Σκάνδαλο των Σκανδάλων και η Συνωμοσία της Σιωπής


Εδώ και αρκετές εβδομάδες συμβαίνει ένα από τα πλέον ευτράπελα  σε ότι αφορά την ενημέρωση των Ελλήνων σε ότι αφορά το χρέος και όμως κανείς δεν αντιδρά παρόλο που πολλοί γνωρίζουν, έχουν δει, έχουν ακούσει.
Ενώ ο γερμανικών συμφερόντων και  σταθερά μνημονιακός τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων έχει κάνει πρώτο θέμα το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, την ασυδοσία του προέδρου της  Γεωργίου, αλλά κυρίως το θέμα του φουσκώματος του δημόσιου ελλείμματος και του δημόσιου χρέους από τον εν λόγω οργανισμό έχοντας το σαν κύριο θέμα που απασχολεί το δελτίο τουλάχιστον 10-15 λεπτά…..
Όλοι οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί  σιωπούν και δεν αναφέρονται καν στο θέμα.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά ούτε καν από το διαδίκτυο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενημέρωση για ένα θέμα που αν η δικαιοσύνη στην οποία  βρίσκεται αποφασίσει ότι οι κατηγορίες ισχύουν τότε μπορεί να ανοίξουν πράγματι οι ασκοί του Αιόλου και να διαλυθεί  ακόμη και η Ε.Ε.
Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η ΕΛΣΤΑΤ ήταν αυτή που μόλις βγήκε κυβέρνηση ο Γιωργάκης  φούσκωσε το έλλειμμα και το Δημόσιο Χρέος με μοναδικό σκοπό να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ και στα μνημόνια.
Ήδη το θέμα βρίσκεται στον Άρειο Πάγο πλέον και οι Βρυξέλες καλούν για χαμηλούς τόνους την Ελληνική Κυβέρνηση και για αποσιώπηση του θέματος ώστε να ξεχαστεί.
Γιατί  όμως;
Επειδή αν αποδειχθεί ότι έγινε φούσκωμα του Ελλείμματος και του Δημόσιου Χρέους, δεν μπορεί να ισχύσει κανένα από τα μνημόνια καθώς είναι προϊόντα παράνομης πράξης.  Μίας πράξης που έγινε με εντολές από έξω σίγουρα και με την ανοχή πολλών «συμμάχων», «φίλων» και «εταίρων».
Και εδώ τίθεται το ερώτημα.  Ξέρουμε ότι τα ΜΜΕ είναι μνημονιακά, συστημικά και είναι λογικό να αποσιωπούν το ζήτημα.  Τι γίνεται όμως με το διαδίκτυο; Γιατί τα Blogs και οι σελίδες δεν ασχολούνται με το θέμα. Γιατί ο ηλεκτρονικός τύπος στο σύνολο του το έχει αποσιωπήσει;
Που είναι όλοι αυτοί που κάποτε φώναζαν για Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία;
Που είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για το επαχθές του χρέους;
Που είναι όλοι αυτοί που ζητούσαν ανατροπή;

Που είναι η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συνταγματός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: