Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ κ.κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ – ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΥΝΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ!!!!!!!!

Με παραίτηση απειλούν 325 δήμαρχοι της Μακεδονίας αν ψηφιστούν στο πολυνομοσχέδιο οι συγκεκριμένες διατάξεις για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων!!!!!
            Ξύπνησαν ξαφνικά τώρα που χτυπάνε τα δικά τους παιδιά; Τους έπιασε το φιλότιμο;
            Που ήταν οι Δήμαρχοι όταν αυτή η Κυβέρνηση πετούσε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ιδιωτικούς υπαλλήλους βαφτίζοντας τους άνεργους και  μάλιστα στερώντας τους κεκτημένα χρόνων όπως η αποζημίωση, η άδεια, τα δώρα;
            Που ήταν οι Δήμαρχοι όταν αυτή η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ έκοβε το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες όπως άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, άπορους κλπ;
            Που ήταν οι Δήμαρχοι όταν οι «δικές τους» δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης έκοβαν το νερό από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες;
            Που ήταν οι Δήμαρχοι όταν αυτή η Κυβέρνηση έδινε την Εθνική μας Κυριαρχία  με τα Μνημόνια;
            Που ήταν οι Δήμαρχοι όταν αυτή η Κυβέρνηση παρέδιδε στους τοκογλύφους της Ελλάδας τον Εθνικό μας πλούτο;
            Τώρα παραιτούνται επειδή διώχνουν τα δικά τους παιδιά;
            Όχι φυσικά. Αδιαφορούν για τους Δημοτικούς Αστυνόμους και για τους Σχολικούς Φύλακες.  Δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
            Το 2014 είναι χρονιά εκλογών αυτοδιοίκησης. Αυτό που δεν θέλουν οι Δήμαρχοι είναι να χάσουν την δυνατότητα επανεκλογής τους. Και οι Δημοτική Αστυνομία όπως και η Σχολικοί Φύλακες έχουν από πίσω οικογένειες. Έχουν εκατοντάδες κουκιά (ψήφους) πολύτιμους για τους πολιτικάντηδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
            Για μία ακόμα φορά οι Δήμαρχοι κοιτάνε το τομάρι τους και μόνο καθώς με την κίνηση τους αυτή αποδεικνύουν ότι δεν είναι εκπρόσωποι της πόλης και πολιτών τους. Ποτέ δεν ήταν.

            Πάρτε το σιγά σιγά  κύριοι και  κυρίες Δήμαρχοι το θέμα. Να ξινίσει πρώτα ο τραχανάς γιατί θα φάτε πολύ από εδώ και πέρα. Καιρός να θυμηθείτε κι εσείς πόσο νόστιμη σούπα είναι ο τραχανάς!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: