Σελίδες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ελλάδα: Άνοιξε ο Κύκλος της Βίας



Υπερψηφίστηκε με ονομαστική ψηφοφορία στα περισσότερα άρθρα του, τελικά το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που εκχωρεί την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές της και καταδικάζει έναν ολόκληρο λαό στον αφανισμό.
            Φυσικά αυτό που έχει σημασία δεν είναι η διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα.
            Σήμερα οι βουλευτές που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο δεν είναι μόνο για άλλη μία φορά προδότες της χώρας (αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν τα τελευταία χρόνια σε κάθε ψηφοφορία), αλλά πλέον είναι ηθικοί αυτουργοί σε κακουργήματα καθώς με την απόφαση τους να ψηφίσουν αυτό το πολυνομοσχέδιο καταδίκασαν έναν ολόκληρο λαό στην εξόντωση και τον μαρασμό.
            Ποια θα είναι αλήθεια τα αποτελέσματα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου αυτού;.
            Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Ο κύκλος της ψήφισης όσων απαιτούνταν για να ξεπουληθεί η χώρα, όσων απαιτούνταν για να εξοντωθεί αυτός ο λαός, όσων χρειάζονταν για να μπούμε σε καθεστώς δουλείας και ανέχειας.
            Σήμερα αποφασίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων ότι πέρα από τις όποιες περικοπές πρέπει να σβήσει και η ελπίδα για τους Έλληνες.  Σήμερα έχασαν οριστικά όχι μόνο την χώρα τους αλλά και την υπερηφάνεια τους καθώς δεν έπραξαν τίποτα για να το σταματήσουν αυτό.
            Σήμερα έχασαν όλα όσα είχαν καταφέρει οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας με αγώνες και με ποτάμια αίματος.
            Αλλά εκτός από αυτό σήμερα ανοίγει πλέον ένας κύκλος βίας ο οποίος δεν θα έχει όρια καθώς ανοίγουν πολεμικά μέτωπα στην κοινωνία που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί κανένα κράτος, καμία αστυνομία και κανένας στρατός.
            Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες που ζουν ήδη σε άθλιες συνθήκες, οι Έλληνες άνεργοι που πρέπει να ζήσουν οικογένειες, οι συνταξιούχοι που βλέπουν όλους τους κόπους της ζωής τους να πηγαίνουν χαμένοι, οι νέοι που θα διαπιστώσουν ότι οι σπουδές δεν θα τους δώσουν κανένα μέλλον σε αυτή τη χώρα.
            Θα δούμε την Χρυσή Αυγή να δημιουργεί στρατούς καταστολής μεταναστών και αριστερών, θα δούμε λαθρομετανάστες να οργανώνουν συμμορίες ληστρικές, θα δούμε την εξωκοινοβουλευτική αριστερά που απαρτίζει τον άναρχο-αυτόνομο χώρο να προκαλεί επεισόδια.
            Θα δούμε δολοφονίες όχι για 30 ευρώ που βλέπαμε μέχρι σήμερα αλλά για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα κομμάτι κρέας.
            Θα δούμε βιασμούς γυναικών, ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια.
            Θα δούμε εικόνες και σκηνικά του Εμφυλίου που κάναμε τεράστιο αγώνα να τα ξεχάσουμε καθώς δεν υπάρχει οικογένεια στην Ελλάδα που να μην είχε θύματα από εκείνη τη μαύρη περίοδο.
            Και πολύ ίσως αναλογιστούν ότι τα λέω τραγικά τα πράγματα.
            Και τους απαντώ. Το τραγικό δεν βρίσκεται στον Λόγο αλλά στις Πράξεις.
            Και αν ο λόγος μου είναι τραγικός τότε για αυτά που θα γίνουν δεν υπάρχουν λέξεις για να τα περιγράψουν.
            Ας ευχαριστήσουμε λοιπόν όλους αυτούς που με έναν νόμο της Βουλής επανέφεραν στην Ελλάδα τους νόμους της Ζούγκλας!!!!!
            Εύγε!!!! Τα καταφέρατε να μας κάνετε αγρίμια.
            Αλλά πάντοτε όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος.  Και αυτός ο κύκλος που ανοίξατε θα κλείσει κάποια στιγμή. 
            Το μόνο που θα πρέπει να ξέρετε κύριοι πολιτικάντηδες είναι ότι ας σας λυπηθεί ο Θεός επειδή αν υπάρχει είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει. Άλλοι δεν θα σας λυπηθούν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: