Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Ποια Επιμήκυνση Χρέους; Εδώ Μιλάμε Για Επιμήκυνση Πέους!!!!!!!


Και τι δεν άκουσες προεκλογικά ανόητε, βολεμένε, αγαθέ και εύπιστε Έλληνα!!!!
Τι για «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου και των όρων του από τον Αντωνάκη – Χάρρυ Πότερ- Σαμαρά, τι για «επαναπροσδιορισμό» των όρων από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τι για «σταδιακή απαγκίστρωση» από τον Φώτη Κουβέλη.

            Και οι εκλογές έγιναν και μάλιστα δύο φορές για το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό δεν ήταν εκλογές πια επανάληψη στο μάθημα εκλογικής μαγειρικής τύπου «θα το επαναλάβω για όσους δεν το κατάλαβαν»!!!!!

            Και το πρώτο που είπε ο Αντωνάκης είναι (αυτό που είχε πει από τον Οκτώβριο του 2010) ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υπογραφές της.

            Έτσι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αποφασίστηκε η περικοπή μισθών και συντάξεων κατακόρυφα (ακόμα και των χαμηλοσυνταξιούχων). Πως το έλεγε ο Σαμαράς ρε παιδιά τότε!!!!! Θα αποκατασταθούν οι περικοπές στους χαμηλοσυνταξιούχους. Το επόμενο μέτρο που θα πάρει φαντάζομαι είναι η δημιουργία ομαδικών τάφων για τους χαμηλοσυνταξιούχους γιατί να ζουν άλλωστε έτσι όπως έγινε η ζωή και μιας και θα πεθάνουν γιατί να ξοδεύονται!!!!!!

            Επανέφερε την εφεδρεία με ταχύτατες διαδικασίες.

            Επανέφερε το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και πάλι σε 5 δόσεις (ας είναι καλά ο άνθρωπος που μας λυπήθηκε)

            Και ούτε λίγο ούτε πολύ πήρε τα μέτρα των 11,5 δις που ζητούσε η τρόικα και οι δανειστές.

            Και αφού έκανε όλα αυτά τα κατορθώματα ο νέος σωτήρας του Έθνους, μιλάει για επιμήκυνση.

            Για ποια επιμήκυνση μιλάμε όμως τελικά; Ότι οι κυβερνήσεις αυτές θα παίρνουν μέτρα σε βάρος του λαού τρία ή πέντε χρόνια επιπλέον τον προβλεπόμενων;

            Αυτό κύριοι δεν είναι επιμήκυνση χρέους... επιμήκυνση πέους είναι και μας βιάζεται άγρια και μάλιστα με επιμήκυνση και του χρόνου βιασμού.

            Αυτό δεν είναι κυβέρνηση ρε!!!!!! Hardcore παραγωγή είναι!!!!!

            Πολύ τσόντα και καθόλου σενάριο!!!!!

            Αει σιχτίρ Αντωνάκη, Βαγγελάκη, Κουβελάκη και κάθε άλλο τις Βουλής τσουλάκι!!!!!!

Και άλλες εκλογές τον Οκτώβριο;


Τελικά η μοίρα αυτής της χώρας είναι να μένει στάσιμη. Να μην αλλάζει τίποτα.

            Τελικά η μοίρα αυτής της χώρας είναι να γελοιοποιείται από κάποιους ηλίθιους και ανεγκέφαλους που θέλουν με κάθε θυσία να την κυβερνήσουν.

            Και βέβαια κάποιοι ίσως αναρωτηθούν για ποιόν λόγο αποκαλώ ηλίθιους και ανεγκέφαλους τους τρεις Καμπαλέρος που αυτοδιορίστηκαν σωτήρες της χώρας.

            Μα ποιοι άλλοι εκτός από ηλίθιους θα οδηγούσαν την χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου για να σχηματίσουν μία κυβέρνηση που θα μπορούσε να σχηματιστεί από τις εκλογές της 6ης Μαΐου; Και όλο αυτό για 10 έδρες που δεν έδωσαν καν την Κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 180 βουλευτών;

            Βέβαια το παρήγορο είναι ότι παρά τις νοθείες και τα εκλογικά μαγειρέματα που έκαναν δεν κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν  τις 180 έδρες που απαιτούνται για τις σημαντικές Εθνικές αποφάσεις ώστε να έχουν Συνταγματική ισχύ.

            Και αφού δεν μπορούν να προχωρήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες αναγκάζονται να οδηγηθούν σε εκλογές άμεσα και όχι με τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου όπως υπολόγιζαν και έλπιζαν.

            Στην Βέροια πολιτευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, φέρεται να είπε ότι το κόμμα θα αποσύρει τον Σεπτέμβριο το αργότερο την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Αν αυτό συμβεί και καθώς ο εν λόγω πολιτευτής είναι από τους ανθρώπους που δεν λένε ποτέ τίποτα τυχαία σε αυτήν την πόλη, τότε μάλλον μιλάμε για βεβαιότητα εκλογών το αργότερο τον Οκτώβριο, για να οδηγηθούμε σε μία ακόμα παράνομη κυβέρνηση καθώς ούτε αυτή που  βγήκε από τις εκλογές του Ιουνίου, αλλά με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο ούτε αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτωβρίου θα έχει πολιτική νομιμότητα.

            Και για όσους δεν έχουν καταλάβει εδώ και δύο μήνες τι συμβαίνει, ας το πούμε με απλά μαθηματικά.

            Με δεδομένο ότι οι Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους τον Ιούνιου ήταν 9.952.570:

            Την Νέα Δημοκρατία ψήφισαν 1.825.637, δηλαδή 18,34%

            Το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 755.868, δηλαδή 7.59%

            Τη ΔΗΜ.ΑΡ ψήφισαν 385.077, δηλαδή 3,87%.

            Με λίγα λόγια αυτή την στιγμή το 29,8% κυβερνά (έτσι θέλει να πιστεύει τουλάχιστον) αυτόν τον τόπο.

            Αν αυτό είναι Δημοκρατία τότε ο Σόλωνας, ο Κλεισθένης και ο Εφιάλτης ή δεν υπήρξαν ή εγκαθίδρυσαν άλλο πολίτευμα. Και είναι καιρός να ψάξουμε να το βρούμε!!!!