Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Εχθρός του Λαού!!!!


Αγαπητοί μου φίλοι,

            Τα τελευταία δυόμιση χρόνια μέσα από αυτό το blog εκθέτω της απόψεις μου αλλά και θέτω ερωτήματα απέναντι κυρίως στο πολιτικό σύστημα αλλά όχι μόνο.

            Η αλήθεια είναι ότι αυτό το blog το ξεκίνησα με σκοπό να γίνει ένα λεύκωμα εντυπώσεων, ανταλλαγής απόψεων, σκέψεων και συναισθημάτων τόσο δικών μου όσο και φίλων προσωπικών και διαδικτυακών.

            Η δημιουργία του blog μου όμως συνέπεσε με την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Γιώργο Παπανδρέου και με ένα σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας και εξόντωσης των Ελλήνων από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα.

            Έτσι αντί για λεύκωμα δημιουργήθηκε ένα πολιτικό blog μέσα από το οποίο προσπάθησα και προσπαθώ μόνος μου να ενημερώσω τους συμπολίτες μου. Τους συμπολίτες στην πόλη μου για κάποια θέματα που την αφορούν αλλά και τους συμπολίτες μου σε αυτή τη χώρα για το ποια είναι τα σχέδια τους για εμάς.

            Μετά από δυόμιση χρόνια αγώνα όμως και βλέποντας κάποια πράγματα άρχισα να ανησυχώ πραγματικά.

            Βλέποντας ότι μετά από δυόμιση χρόνια μνημονιακής πολιτικής που οδήγησε τους Έλληνες στην εξαθλίωση, οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το 35% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και πως αν αρθροίσω και τα ποσοστά των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων αυτό το ποσοστό ξεπερνά το 50%.

            Βλέποντας ένα ΚΚΕ να συγκεντρώνει ένα ποσοστό πρωτοφανές για την μεταπολιτευτική του πορεία και όμως οι κομμουνιστές να συνεχίζουν να μιλάνε την ίδια ξύλινη γλώσσα, να ανασκαλεύουν ημέρες του εμφυλίου, να ζουν σε ένα παρελθόν γεμάτο φαντάσματα και να αναπολούν τις εποχές του Σταλινικού Σοβιέτ και των απολυταρχικών καθεστώτων του πρώην Ανατολικού μπλοκ χωρίς να νοιάζονται πραγματικά για τον λαό και τους Έλληνες κάνοντας αντιπολίτευση απλά για να κάνουν αντιπολίτευση γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο.

            Βλέποντας τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει ποσοστά που την βάζουν στη Βουλή (και δεν είναι κάτι κακό αυτό στα πλαίσια της Δημοκρατίας καθώς όλοι έχουν δικαίωμα να εκπροσωπηθούν), έχοντας σαν σημαία την εξόντωση ανθρώπων, την αναίτια βία, τον φανατισμό, τα φασιστικά ιδεώδη, τις ναζιστικές πρακτικές.

            Διαπιστώνω ότι τελικά ανήκω σε μία μειοψηφία ανθρώπων. Ανήκω σε αυτούς που σύμφωνα με όλη αυτήν την συντριπτική πλειοψηφία που ανέφερα θέλω να καταστραφεί η χώρα μου είτε επειδή ζητώ να βγει από την Ευρωζώνη και να βρει τον δρόμο της εκμεταλευόμενη τον δικό της πλούτο αυτή και όχι τα τσακάλια που έχουν πέσει στο σχεδόν άψυχο πλέον κορμί της.

            Ίσως το παραπιστέψαμε το «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» και μέσα στην σιγουριά της αθανασίας της την αφήσαμε πολύ καιρό στην εντατική και χωρίς φροντίδα.

            Και καθώς σκέφτομαι όλα αυτά μου έρχονται και μηνύματα από πολλούς που με κάνουν να ανησυχώ μήπως…….

            Είμαι εγώ τελικά ο Εχθρός του Λαού!!!!!

            Είμαι Εχθρός του Λαού επειδή δεν μπαίνω σε κανένα μαντρί όπως όλοι αυτοί, τα κομματόσκυλα του πολιτικού συστήματος.

            Είμαι εχθρός του Λαού επειδή δεν δέχομαι όσο και να μην θέλω τους λαθρομετανάστες στον τόπο μου να τους συμπεριφέρονται σαν ζώα.

            Είμαι εχθρός του Λαού επειδή ανήκω στους λίγους και ανένταχτους και όχι στους πολλούς και προσκυνημένους,

            Είμαι εχθρός του Λαού επειδή πιστεύω στην ένοπλη εξέγερση καθώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι μόνο με ένοπλες εξεγέρσεις και αίμα αποκαθιστάται η Δημοκρατία και κερδίζεται η Εθνική Ανεξαρτησία σε μία χώρα.

            Είμαι εχθρός του Λαού επειδή είμαι τόσο υπερόπτης και ματαιόδοξος ώστε να κοιτάω την προσωπική μου βολή και όχι το συμφέρον του τόπου μου.

            Είμαι εχθρός του Λαού γιατί όλα όσα έχω γράψει κατηγορώντας πολιτικούς και πρωθυπουργούς τους τα έχω στείλει στα email τους επώνυμα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου και των πράξεων μου.

            Όμως παρόλα αυτά σας ευχαριστώ  όλους όσους με υπομονή διαβάζετε είτε δέχεστε είτε όχι τις όποιες απόψεις μου και διαδίδεται αυτήν την προσωπική ιστοσελίδα για να ενημερωθούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας.

            Σας Ευχαριστώ επειδή αυτά τα δυόμιση χρόνια πίστεψα ότι κάθε Έλληνας έχει φωνή.

            Σας Ευχαριστώ γιατί οι περισσότεροι από εσάς κάνετε τον δικό σας αγώνα για να βρει αυτή η χώρα τον δρόμο της και αυτό το Έθνος και πάλι την υπερηφάνεια του.



                                                                             Φιλικά

                                                                             Άγγελος Ιακωβίδης

Προς το 35% των Ελλήνων: Πόσο Ηλίθιοι Είστε!!!


Και ενώ το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων συνεχίζεται, ενώ τον Ιούνιο θα κόψουν άλλο ένα 15% από τους μισθούς των εργαζόμενων, ενώ τα «τιμημένα γηρατειά» εξοντώνονται καθώς δεν έχουν δυνατότητα ούτε τα φάρμακα τους να πάρουν και τα «περήφανα νιάτα», παύουν να έχουν όνειρα, έχουν χάσει κάθε ελπίδα να κάνουν οικογένεια, να ζήσουν αξιοπρεπώς, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα 30 – 35% ηλίθιων που θα ψηφίσουν και πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

            Και αν σε αυτό το ποσοστό συμπληρώσουμε τα ποσοστά του ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη, του Καρατζαφέρη και της Μπακογιάννη που έχουν δηλώσει ήδη μνημονιακοί το ποσοστό αυτό φτάνει περίπου στους μισούς Έλληνες.

            Και εδώ γεννιέται το ερώτημα!!!!

            ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ;

            Αν είσαστε βολεμένοι και δεν θέλετε να χάσετε την βολή σας λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά είσαστε μέσα στο σχέδιο εξόντωσης κι εσείς. Βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια που σας είχαν ανάγκη σας είχαν βολέψει για να κάνουν τις κομπίνες τους και τις απάτες τους. Τώρα δεν σας χρειάζονται άλλο. Οπότε εσείς νομίζετε ότι είσαστε βολεμένοι. Είσαστε απλά άχρηστοι πλέον και ΗΛΙΘΙΟΙ γιατί δεν το καταλαβαίνετε.

            Αν είσαστε Μαζοχιστές, γιατί δεν πάτε απλά σε μία άλλη χώρα να ξεσπάσετε τα όποια σεξουαλικά σας βίτσια και τυραννάτε για το δικό σας βίτσιο έναν ολόκληρο λαό;

            Όμως από τα όσα δείχνουν τα γεγονότα είσαστε απλά και μόνο ΗΛΙΘΙΟΙ. Και είσαστε ηλίθιοι γιατί ακόμα και αν εσείς είσαστε βολεμένοι, ακόμα και αν είσαστε μαζοχιστές, αυτοί κόβουν και ξεπουλάνε την Ελλάδα όχι την δική σας αλλά των παιδιών σας.

            Ξεπουλάνε και καταστρέφουν όχι το μέλλον το δικό σας αλλά των παιδιών σας.

            Εξοντώνουν όχι εσάς αλλά τα παιδιά σας.

            Και αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις Έλληνα τότε μόνο Ηλίθιος μπορεί να είσαι!!!!

            Μόνο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν οι δανειστές λένε ότι οι μισθοί στην Ελλάδα πρέπει να φτάσουν στα 150 ευρώ την ώρα που οι πολιτικοί σου λένε παπαρολογίες κι εσύ  τους πιστεύεις γιατί είσαι όχι πρόβατο αλλά γελάδι.

            Μόνο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν ενώ οι πολιτικοί σου λένε ότι αν τους ψηφίσεις θα έρθει η ανάπτυξη (που θα την βρουν άραγε) εσύ τους πιστεύεις, ενώ την ίδια ώρα οι δανειστές δια στόματος Πωλ Τόμσεν λένε ότι η λιτότητα θα συνεχίσει τουλάχιστον για μία δεκαετία ακόμη χωρίς να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα, γιατί είσαι όχι πρόβατο αλλά γελάδι.

            Και δεν έχω τίποτα με το κατά τα άλλα υπέροχο ζωντανό, αλλά μοιάζετε τόσο με αυτό το αφελές ζωντανό καθώς κοιτάτε αυτούς που σας κοροϊδεύουν με αυτό το σπινθηροβόλο και ηλίθιο γελαδίσιο βλέμμα. Ακόμα και όταν σας πηγαίνουν για σφαγή.

ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Με Ξένα Κόλλυβα Μνημόσυνο


Άρχισε πλέον και επίσημα η προεκλογική κόντρα των δύο κομμάτων που όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσαν τον τόπο.

            Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έτοιμα να επιβεβαιώσουν την λαϊκή ρήση «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα», άρχισαν να ακονίζουν τα δόντια τους (όχι για να αλληλοφαγωθούν αλλά για να προετοιμαστούν για ότι έμεινε ακόμα να φάνε μετά τις εκλογές).

            Και αυτή η προεκλογική περίοδος έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Μιας και δεν μπορούν τα κόμματα να αρχίσουν την παροχολογία άρχισαν να εξαγγέλλουν ποιο θα κάνει τις λιγότερες περικοπές.

            Βέβαια την παροχολογία δεν μπορούν να την συνεχίσουν για δύο κυρίως λόγους.

            Ο πρώτος είναι γιατί δεν τους το επιτρέπουν οι δανειστές. Και παρόλο που και οι όροι του μνημονίου είναι τέτοιοι και κάθε παροχή θα ακουγόταν επιεικώς αστεία σε κάποιον που γνωρίζει το μνημόνιο, ο απλός κοσμάκης δεν ξέρει τι του γίνεται.

            Ο δεύτερος λόγος που δεν μιλούν για παροχές είναι γιατί δεν μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε το ο Γιωργάκης το 2009. Βλέπετε γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν παράνομη εφόσον εκλέχθηκε με μία άκρατη παροχολογία.  Αν αρχίσουν πάλι να υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για να βγουν θα είναι και πάλι παράνομοι. Και αυτοί θέλουν να εκλεγούν «λέγοντας» στον λαό «πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση» έτσι ώστε να εκλεγούν πάλι χωρίς να υποσχεθούν τίποτα και έτσι να νομιμοποιήσουν την παρανομία, αφού έχουν σκοπό να νομιμοποιήσουν όλα όσα ψήφισαν σε αυτά τα 2,5 χρόνια.

            Και βλέπουμε τον Σαμαρά να εξαγγέλλει ότι δεν θα κάνει άλλες «οριζόντιες περικοπές». Και πως θα επαναφέρει τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων στα προηγούμενα επίπεδα. Θα πάρει λέει αντισταθμιστικά μέτρα  για να καλυφθούν τα ποσά.

            Κι εγώ ο απλός άνθρωπος, ο πόντιος με την τετράγωνη λογική αναρωτιέμαι ο φουκαρά. Το κόψιμο των μισθών κατά τουλάχιστον 15% τον Ιούνιο τι περικοπή είναι . Όχι για κανένα άλλο. Να ξέρω αν όλους αυτούς πρέπει να απλώσω τα χέρια μου και να τους φασκελώσω (οριζόντια ανταπόδοση τον μέτρων) ή να τους σημειώσω εκεί που ένας άντρας σημειώνει αυτούς που τον ζορίζουν λίγο παραπάνω (κάθετη ανταπόδοση).

            Και αν μπορεί να επαναφέρει τις συντάξεις ο Αντωνάκης τις συντάξεις στα προηγούμενα επίπεδα γιατί δεν είπε τίποτα πριν υπογραφεί το μνημόνιο. Γιατί δεν πρότεινε τα αντισταθμιστικά μέτρα για να μην μειωθούν οι συντάξεις των «τιμημένων γηρατειών»;

            Από την άλλη το κτήνος της αποκάλυψης, ο Σούμο παλαιστής της πολιτικής μας ο Μπένι μιλά για στροφή του μνημονίου υπέρ της Ελλάδας.  Πρώτα το ψήφισε. Έδωσε γη και ύδωρ. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι όταν το έκανε σκεφτόταν τον μέσο Έλληνα, την μέση Ελληνίδα. Τόσο αδίστακτος εγκληματίας είναι ο προδότης.

            Να αγωνιστούμε για να εξασφαλίσει ο Έλληνας ότι δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες που έκανε.

            Κι εγώ θέλω να φωνάξω!!!!

            Ρε Ηλίθιε!!!!! Ο Έλληνας δεν έκανε καμία θυσία. Εσείς τον θυσιάσατε στον βωμό των κομπίνων σας, στο θυσιαστήριο της απάτης σας και της ξεδιαντροπιάς σας. Στο ικρίωμα της προδοσίας σας.

            Ρωτήσατε ρε αλήτες τον Έλληνα όχι μόνο αν μπορεί αλλά και αν θέλει να πληρώσει  για τις δικές σας κλεψιές, για τις δικές σας λαμογιές, για τις δικές σας απάτες;

            Τον κλέβετε τον κόσμο εδώ και χρόνια. Και όταν οι κλεψιές σας βγήκαν στην επιφάνεια τότε όλον αυτόν τον κόσμο που κλέβατε τον στήσατε στον τοίχο και αρχίσατε να τον ληστεύετε και να τον πυροβολείτε.

            Έχετε το θράσος να μιλάτε για ανάκαμψη για να σας ψηφίσει ο κόσμος ξανά, να τον ξεγελάσετε και ενώ εσείς τον γεμίζετε ψέμα την ίδια ώρα έρχεται ο υπαλληλάκος του ΔΝΤ (ο οποίος παρεμπίπτοντος είναι και δικός σας υπάλληλος) και ανακοινώνει σήμερα ότι η λιτότητα θα συνεχιστεί για ακόμα 10 χρόνια χωρίς να είναι και πάλι σίγουρο ότι θα βγούμε από το τέλμα.

            Κι εσείς έχετε σκοπό να φτάσετε μαζί με τους δανειστές τον μισθό στα 150 ευρώ. ΑΛΗΤΕΣ!!!!!

            Είμαστε ο λαός που εργάζεται περισσότερο στην Ευρώπη και μας καταντήσατε ζητιάνους και έμμισθους δούλους.

            Είμαστε ο λαός που ενώ είναι υπερήφανος για την ιστορία τους εσείς του την ξεπουλάτε και τον εξαθλιώνεται.

            Και εσείς συνεχίζετε το παιχνίδι σας. Κάνετε με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο.

            Ή μάλλον ακόμα χειρότερα. Κάνετε με ξένο κώλο τον πούστη!!!!!!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ελλάδα: Οι Ψεύτες λένε τους Ψεύτες, Ψεύτες!!!!


Για ψεύτες κατηγορούν ουσιαστικά η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα που την στηρίζουν τους δανειστές μας και συγκεκριμένα τον Πωλ Τόμσεν και την Λαγκάρντ, επικαλούμενοι ότι τα στοιχεία που δίνουν για την κατάσταση της οικονομία και των μισθών αφορούν το 2011 και την περίοδο πριν ληφθούν τα μέτρα που έχουν παρθεί και πριν την μείωση των μισθών που έγινε.

            Βέβαια δεν το κάνουν απευθείας για να μπορούν οποτεδήποτε να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση απέναντι στην Ελλάδα και στον Λαό της.  Έτσι ανέθεσαν τη «βρωμοδουλειά» σε ποιον άλλο; Στον συνήθη ύποπτο για κάλυψη της όποιας απάτης τους. Τα ΜΜΕ.

            Έτσι σήμερα ακούσαμε την Σοφία Δήμτσα στο δελτίο ειδήσεων του Mega να αποκαλεί ευθέως τον Πωλ Τόμσεν και την Λαγκάρντ. Και εδώ γεννώνται διάφορα ερωτήματα.

            Αν η Σοφία Δήμτσα, το Mega και γενικά τα ΜΜΕ ψεύδονται στις όποιες κατηγορίες εναντίον των δανειστών δεν πρέπει να διωχθούν; Ή μήπως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της ελευθερίας του λόγου μπορεί ό κάθε ένας να λέει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι;

            Αν πάλι λένε αλήθεια και όντως ψεύδονται ο Πωλ Τόμσεν και η κα Λαγκάρντ για ποιο λόγο δεν ζητά η κυβέρνηση την απομάκρυνσή τους από το Ελληνικό θέμα του χρέους σαν ανεπαρκείς καθώς δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και έτσι κρίνονται ακατάλληλοι να διαχειριστούν ένα τέτοιοι ζήτημα;

            Είναι απλά τα πράγματα όμως. Έρχονται εκλογές. Και δεδομένης της κατάστασης και της απαξίωσης όλα τα κόμματα που στις 12 Φεβρουαρίου ψήφισαν το μνημόνιο σήμερα αρχίζουν να παρουσιάζουν και λίγο αντιμνημονιακό προφίλ αν όχι να γίνονται αντιμνημονιακά και πάλι.

            Έτσι ακούμε τον Μπένι να λέει ότι ήρθε η ώρα να γυρίσουμε το μνημόνιο προς όφελος της Ελλάδας. Δεν μας λέει όμως πως μπορεί να γίνει αυτό όταν σήμερα μόλις ψήφισαν την δημιουργία του ειδικού λογαριασμού αποπληρωμής του χρέους «δένοντας» ουσιαστικά χειροπόδαρα τη χώρα ώστε να μην μπορεί να κάνει κανέναν ελιγμό.

            Ο «αντιμνημονιακός» κωλοτούμπας Σαμαράς μιλά για μία ανάπτυξη την οποία όμως δεν μπορούμε να την δούμε καθώς ψηφίζοντας το δεύτερο μνημόνιο καταδίκασαν την χώρα στην ύφεση και τον κατακερματισμό της παραγωγής οπότε χωρίς παραγωγή δεν μπορεί να έλθει η ανάπτυξη αφού έχουν παραχωρήσει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας στους δανειστές.

            Είναι πανικόβλητοι γιατί ξέρουν ότι το παιχνίδι χάνεται. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι όποιες σατυρικές εκπομπές κατηγορούν ευθέως τους κυβερνώντες όχι για σπατάλη, για αλαζονεία, ή για εκμετάλλευση αλλά  για απάτη, για κλοπή, για υπεξαίρεση, για κατάχρηση και γενικότερα για εγκλήματα του κοινού ποινικού κώδικα.

            Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε ποιοι είναι οι ψεύτες και ποιοι οι κλέφτες. Ξέρουμε ποιοι πρόδωσαν και ποιοι προδίδουν συνέχεια τη χώρα και τον λαό της.

            Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε γιατί μάθαμε. Ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσουμε.

            ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

Πες μας Αντώνη Σαμαρά






            Κύριε Αντώνη Σαμαρά,

            Με χαρά μου είδα ότι δημιουργήσατε σελίδα στο facebook, υποθέτω στην προσπάθεια σας να προσελκύσετε και άλλους ψηφοφόρους στην προσπάθεια σας να εξασφαλίσετε την εξουσία (καθώς την αυτοδυναμία γνωρίζετε καλά πως δεν θα την έχετε έτσι κι αλλοιώς)

            Βέβαια είναι παρήγορο για εμάς τους υπόλοιπους ότι έχετε μόλις περίπου 4000 στη σελίδα σας όμως είναι ακόμα έκπληξη για εμάς το ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι (αυτοί  χρησιμοποιούν κυρίως το διαδίκτυο) που ακόμα σας πιστεύουν.

            Σας έχω στείλει στο παρελθόν και email αλλά ενδεχομένως το θεωρήσατε εσείς και οι συνεργάτες σας ασήμαντο. Τώρα με την πιθανότητα να το έχουν δει και άλλοι στον τοίχο της σελίδας σας θα απαντήσετε;

            Γιατί κύριε Σαμαρά ψηφίσατε το μνημόνιο που ξεπουλά την Ελλάδα και εξοντώνει τους Έλληνες πολίτες; Γιατί δεν είπατε στην κυρία Λαγκάρτ και τους δανειστές μας ότι μπορεί ο μισθός μας να  είναι πολύ μεγαλύτερος από την Πορτογαλία οι τις Βαλκανικές χώρες αλλά και το κόστος ζωής είναι πολλαπλάσιο;

            Γιατί κύριε Σαμαρά οδηγήσατε την πλειοψηφία των Ελλήνων στην ανεργία και αποφασίσατε να στερήσετε από την Ελλάδα τα παιδιά της που φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν δουλειά ούτε ως έμμισθοι δούλοι (που εσείς φροντίσατε να γίνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι);

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θέατρο Παραλόγου στην Ανατροπή του Πρετεντέρη!!!


«Η αστυνομία ασκεί βία, αλλά μία βία ορθολογική που κρίνεται δόκιμη για την διατήρηση της έννομης τάξης».

            Αυτό είπε ο Μάκης Βορίδης στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με πομπώδες ύφος και με περίσσιο θράσος καθώς βλέπουμε τον Μάκη Βορίδη (εδώ είναι που λέμε το είδαμε κι αυτό) σαν υπερασπιστή της Δημοκρατίας. 

            Της δικής τους δημοκρατίας βέβαια. Αυτής της σημερινής Κοινοβουλευτικής χούντας που τους επιτρέπει να κυβερνούν ασκώντας την εξουσία με τον πιο αήθη και πρόστυχο τρόπο.

            «Μετά την 28η Οκτωβρίου μειώθηκε κατά 30% ο τουρισμός από Γερμανία επειδή οι Γερμανοί φοβούνται.».

            Αυτά είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ίδια εκπομπή θεωρώντας και τους Έλληνες και τους Γερμανούς ηλίθιους.

            Ρε Μιχαλάκη, τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή σου ξεφεύγουν παιδί μου;

            364 μέρες τον χρόνο έχουμε θυμό για τους Γερμανούς. Όχι επειδή πιστεύουν ότι δεν δουλεύουμε , ή ότι κλέβουμε τη χώρα γιατί ξέρουν πως δεν το κάνουμε, αλλά επειδή η Γερμανία μας χρωστάει σχεδόν το τριπλάσιο του υποτιθέμενου χρέους μας και αντί να μας πληρώσουν μας ζητάνε κι άλλα. Και όχι μόνο επικαλούνται όποιο χρέος για να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε αλλά μας υποχρεώνουν να κάνουμε τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς μας, ένα κονδύλιο πολλών δισεκατομμυρίων από αυτούς. Αν οι Γερμανοί φοβήθηκαν μόνο τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου τότε είναι όντως πολύ ηλίθιοι.

            «Η παρέλαση γίνεται για να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους αγώνες».

            Ο Μάκης Βορίδης θα μας κάνει να ξεχάσουμε και τα βασικά. Οι παρελάσεις «κύριε» ακτιβιστή της δεξιάς, γίνονται όχι για να τιμήσουμε τους αγωνιστές. Το τελετουργικό των Εθνικών επετείων στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένο και λυπούμαι πολύ που δεν το γνωρίζετε. Πως θα μπορούσατε άλλωστε όταν μία ζωή τραμπούκος είσασταν.

            Τιμούμε τους αγωνιστές και την ημέρα με την δοξολογία το πρωί στις εκκλησίες και κατόπιν με την κατάθεση στεφάνων. Σκοπός της παρέλασης είναι να δει ο κόσμος τα νιάτα της Ελλάδας, την μαθητιώσα νεολαία και τα σώματα ασφαλείας και στρατού ώστε να νοιώθουν Εθνική Ασφάλεια βλέποντας ποίοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και ποιοι είναι αυτοί που διασφαλίζουν την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την Εθνικής μας Κυριαρχία.

            «Δεν είναι μπορεί όποιος δεν μας γουστάρει να πετάει γιαούρτια».

            Τάδε έφη  Γιάννης Πρετεντέρης. Και ρωτώ. Πέταξε κανείς γιαούρτια σε κάποιον επειδή δεν τον γουστάρει. Δηλαδή κύριε Πρετεντέρη αυτοί που πέταξαν τα γιαούρτια στον Νταλάρα το έκαναν γιατί τον είχαν μανία χρόνια και τώρα βρήκαν την ευκαιρία; Γιατί; Τι τους έκανε ο Νταλάρας;

            Γιάννη Πρετεντέρη ο Έλληνας θα αντέξει ακόμα και αν του βρίσουν την οικογένεια, τον ίδιο ή οποιονδήποτε ακόμα και την θρησκεία τους τα ιερά και όσια του. Δεν δέχεται όμως ποτέ να του βρίσουν τη μάνα και να του πουλήσουν την πατρίδα. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που είναι περήφανος ο Έλληνας. Για τον Έλληνα το πιο ιερό πράγμα είναι η μάνα και το πιο αδιαπραγμάτευτο η πατρίδα του.

            Οπότε καλό θα είναι κύριε Πρετεντέρη πριν μιλήσετε να βουτάτε λίγο τη γλώσσα σας στο μυαλό σας επειδή εκτίθεστε και ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε απλά η δεύτερη.

            «Για τον κόσμο που δυσανασχετεί με όλα όσα γίνονται αντί να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχει η ποινική δίωξη.»

            Αυτό το ανέκδοτο ημέρας το είπε ο Μάκης Βορίδης για μία ακόμη φορά. Σαν να ζει (και ίσως το κάνει) σε άλλη χώρα, σε άλλη  ήπειρο, σε άλλο πλανήτη. Λες και το πολιτικό σύστημα δεν είναι σάπιο και δεν επιτρέπει τη νοθεία στις εκλογές καθώς ο εκλογικός νόμος πρώτα από όλα είναι απόδειξη της νοθείας αυτής.

            Πότε ακριβώς διώχθηκε για την σωρεία σκανδάλων που έχουν γίνει Μάκη Βορίδη; Έχετε μαζευτεί ένα σωρό κοπρίτες και ανεξάρτητα σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκουν τον προστατεύετε με μανία καθώς κόρακας κόρακα μάτι δεν βγάζει.

            Και όλα αυτά μόνο στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Για παραπάνω δεν αντέχεται. Ακόμα και με τόσο νοιώθω ως ο γενναιότερος των Ελλήνων!!!!

                Μετά από όλα αυτά δανείζομαι ατάκα από γνωστή τηλεοπτική σειρά κλείνοντας

          Δυο κουβέντες μόνο θα σας πω: Άιντε - Άιντεεεεεεεε

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Λαθρομετανάστες: Ένα Σχέδιο χωρίς Σχέδιο ή Μήπως Υπάρχει;


Συνάντηση με τους περιφερειάρχες  είχε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Κοπρίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να συζητήσουν το θέμα των λαθρομεταναστών.

            Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτή η συνάντηση είχε τυπικό χαρακτήρα καθαρά (ούτε καν ενημέρωσης) αφού ο Μιχαλάκης και η κυβέρνηση έχουν αποφασίσει για όσα θα κάνουν.

            Σε πρώτη φάση θα κάνουν μεταγωγή 3,5 χιλιάδων λαθρομεταναστών σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην περιοχή Βόιου Κοζάνης.  Στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες μεταγωγές σε άλλα σημεία της χώρας.

            Για ποιόν λόγο όμως; Ποιο θα είναι το όφελος; Ποιος ο σκοπός αυτής της κίνησης;

            Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι και μεγάλο και χρόνιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μοναδική λύση για το θέμα είναι ο επαναπατρισμός όλων τους καθώς αυτή η χώρα δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε έναν επιπλέον ειδικά στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται πόσο μάλιστα όταν σήμερα οι μετανάστες που φιλοξενεί η χώρα ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια.

            Βέβαια καμία πρόβλεψη δεν έχει η κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό τους με κανέναν τρόπο. Αντίθετα αυτό που επιδιώκει να κάνει είναι να δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης τα οποία από την μία θα παραπέμπουν στα ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Χίτλερ και από την άλλη ένα ισχυρό όπλο στις κυβερνήσεις

 Τι πρόκειται να γίνει λοιπόν; Για ποιο λόγο θα τους μοιράσουν σε όλες τις περιοχές της Ελληνικής περιφέρειας; Ποια είναι τα οφέλη της κυβέρνησης από μία τέτοια κίνηση;

            Πρώτο όφελος μειώνουν τους αλλοδαπούς από την Αθήνα. Και μόνο σαν εξαγγελία είναι ικανή να αποτελέσει πηγή ψήφων για την κυβέρνηση από την μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων της επικράτειας (Α και Β Αθήνας).

            Δεύτερο όφελος το γεγονός ότι η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δημιουργεί τάγματα αλλοδαπών τα οποία θα μπορεί να τα χειριστεί κατά το δοκούν είτε για την δημιουργία τεχνητών κρίσεων, είτε για την καταστολή αντιδράσεων και διαμαρτυριών των πολιτών.

            Το πώς θα γίνει αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Οι πρακτικές των κυβερνήσεων τέτοιου τύπου και ειδικά των κυβερνήσεων που το πολιτικό μας σύστημα δημιουργεί είναι συγκεκριμένες και χωρίς ιδιαίτερη φαντασία. Ακόμα και στα όποια σενάρια συνομωσίας οι κυβερνώντες την Ελλάδα έχουν αποδειχθεί τελικά πολύ προβλέψιμοι τελικά.

            Βέβαια ίσως κάποιοι που μένουν στην  Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής σε πρώτη φάση να νοιώσουν ότι βλέπουν μία αχτίδα ελπίδας αφού με βάση το σχέδιο της κυβέρνησης. Όμως και πάλι  θα πρέπει να σκεφτούν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να απορροφήσει στην περιφέρεια περίπου 40-50 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε βάθος 5ετίας καθώς ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και η οργάνωση αρκούν για μεγαλύτερη απορρόφηση. Από την άλλη οι 50 χιλιάδες είναι ελάχιστοι μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τέλος όσο δεν υπάρχει έλεγχος στο Αιγαίο και τον Έβρο οι λαθρομετανάστες θα εισέρχονται στη χώρα με αμείωτους ρυθμούς.

            Λύσεις υπάρχουν. Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε αν αυτές τις λύσεις μπορούν να τις δώσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

            Με λίγα λόγια να αποφασίσουμε αν το πρόβλημα θα το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν!!!!

Πήρες την Απάντηση σου Υπουργέ Προστασίας του Κοπρίτη;


Με το που ανέλαβες το νέο υπουργείο Μιχαλάκη αποφάσισες να δείξεις την πυγμή σου στους Έλληνες. Να δείξεις ότι εσύ δεν είσαι Παπουτσής. Εσύ είσαι ο «μην μου κουνιέστε γιατί είμαι ο υπερασπιστής της τάξης».

            Θυμάμαι με πόσο περίσσιο θράσος είχε ανακοινωθεί ότι η κυβέρνηση θα βρίσκεται στις παρελάσεις. Με πόση περίσσια αυθάδεια είχατε ανακοινώσει ότι θα καταστείλετε κάθε απόπειρα διαμαρτυρίας των Ελλήνων.

            Βέβαια ίσως εσύ θεωρείς ότι είσαι ένας επιτυχημένος υπουργός Προστασίας του Κοπρίτη, καθώς κοπρίτες και λαμόγια προστατεύεις, τους ομοειδής σου. Είσαστε μία άλλη συνομοταξία βλέπεις εσείς. Δεν ανήκετε στους πολιτικούς, ούτε καν στους απατεώνες καθώς και εκείνοι ακόμα έχουν αρχές, έχουν κανόνες, εσείς ανήκετε στην κατηγορία κοπροτοειδή τα γλοιώδη.

            Πήρες την απάντηση σου σήμερα Μιχαλάκη;

            Αλήθεια άκουγες στο Σύνταγμα τον κόσμο που κρατούσατε μακριά από την ιδιωτική σας παρέλαση να σας φωνάζουν προδότες;

            Άκουσες τις φωνές των διαδηλωτών στην Πάτρα; Ναι αυτών που και εσύ τους έριξες χημικά.

            Είδες το πανό που έδεσαν στα μπαλόνια οι πολίτες των Τρικάλων;

            Ένοιωσες την οργή των Ελλήνων που σήμερα που ήταν για εμάς μία γιορτή Εθνικής Υπερηφάνειας μας κάνατε να ντρεπόμαστε; Μας κάναμε να σας σιχαθούμε;

            Σιχαθήκαμε τον ανύπαρκτο «Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σας, να μιλάει για το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 και για τις θυσίες του Ελληνικού Λαού και αναγουλιάσαμε.

            Ακούσαμε τον διορισμένο δοτό «πρωθυπουργό» σας να μιλάει για αγώνες και για επανάσταση και νοιώσαμε μία πικρίλα στο στόμα.

            Όχι Μιχαλάκη, η πίκρα δεν ήταν από την σκορδαλιά. Από το σάλιο ήταν που θέλαμε να σας φτύσουμε και πίκραινε όσο έμενε μέσα στο στόμα μας καθώς δεν μπορούσε να βρει τον προορισμό του. Τα πρόσωπα σας.

            Συνέλαβες 300 άτομα σήμερα Μιχαλάκη. Και το 300 για την Ελλάδα είναι σημαδιακό νούμερο.

            Όμως μας αρέσει αυτή η στάση σας Μιχαλάκη. Γιατί όσο εσείς εφαρμόζετε τις δικές σας πρακτικές τόσο σε εμάς φουντώνει ο θυμός και βράζει, και ο θυμός γίνεται οργή. Και η οργή θα γίνει κάποια στιγμή ποτάμι από φωτιά που θα σας κάψει.

            Αλήθεια «κύριε»  Υπουργέ του κοπρίτη πως θα αντιμετωπίσεις αυτό το ποτάμι;
            Αλήθεια «κύριε» Υπουργέ του Κοπρίτη. Νομίζεις πως μπορείς