Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ


Τελικά σε αυτή τη χώρα οι ομάδες στο ποδόσφαιρο είναι όπως οι πολιτικοί. Έχουν ασυλία.

            Ακούγαμε στα ΜΜΕ την Κυριακή και την Δευτέρα για τα γεγονότα. Και βγήκαν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι του ποδοσφαίρου και της πολιτικής και είπαν ότι ντροπιάστηκε η χώρα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αποτρέψουμε τέτοια γεγονότα.

            Και σήμερα βγήκε η απόφαση.  Αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, 3 από το επόμενο 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 252 χιλιάδες ευρώ.

            Χέστηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί κύριοι της Σουπερ Λίγκα, κύριοι αθλητικοί δικαστές και κύριοι της γ.γ αθλητισμού και δεν συμμαζεύεται.

            Κοροϊδεύετε τον κόσμο για να μην κοροϊδέψετε τους εαυτούς σας και καλοπιάνεται τους οπαδούς των ομάδων επειδή τους φοβάστε περισσότερο από  όλους. Βλέπετε εμείς οι Έλληνες είμαστε τόσο ανώμαλοι που για δύο μνημόνια είμαστε ικανοί να ψηφίσουμε τους ίδιους που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, για την ομάδα όμως όχι ρίχνουμε κυβέρνηση αλλά γκρεμίζουμε και την Βουλή.

            Και αυτό το ξέρουν τα λαμόγια της πολιτικής και της Σουπερ Λίγκα. Γιατί αν ήθελαν θα μπορούσαν να το καθαρίσουν όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τα γήπεδα από τα πρεζόνια που το παίζουν φίλαθλοι και καταστρέφουν περιουσία του Ελληνικού Λαού.

            Αλήθεια φτάνουν οι 252 χιλιάδες ευρώ για να καλυφθούν οι ζημιές κύριοι αθλητικοί δικαστές; Κάνατε καταμέτρηση των ζημιών; Δεν νομίζω. Και βγαίνουν τα διάφορα ΜΜΕ και μιλάνε για απόφαση καταπέλτη.

            Θέλετε να εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο κύριοι. Είναι απλά τα πράγματα.

            Υποβιβασμός της ομάδας στην Β για να μην πω στην Γ κατηγορία.

            Αποκλεισμός από Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια

            Απλά πράγματα. Να δείτε τι καλά οι ίδιοι οι παράγοντες των ομάδων θα περιφρουρούν τα γήπεδα για να μην γίνει το παραμικρό. Που έχετε γεμίσει με αστυνομικούς τα γήπεδα τις Κυριακές και είναι η χαρά του παρανόμου κάθε Κυριακή απόγευμα ειδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

            Αλλά δεν τολμάτε. Ποτέ δεν τολμήσατε. Αιχμάλωτοι της μιζέριας σας και της μικροπρέπειας σας. Αιχμάλωτοι της ξεφτίλας σας άχρηστοι της πολιτικής και του αθλητισμού.

            Αν είχατε τολμήσει σήμερα θα είμασταν Ελλάδα!!!!!!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Προς Δήμαρχο Βέροιας: Δεν Μπορεί Πλάκα Μας Κάνεις!!!!!


Εν όψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου κάποιοι δήμοι (με πρώτο τον δήμο Χορτιάτη) πήραν την απόφαση να μην βάλουν καθόλου εξέδρες για τις παρελάσεις. Για την ακρίβεια σύμφωνα με τον δήμαρχο Χορτιάτη όποιος «επίσημος» θέλει να παρακολουθήσει την παρέλαση να το κάνει όπως όλος ο άλλος κόσμος. Όπως ο απλός λαός.

            Σε αυτήν την κίνηση η Δήμαρχος Βέροιας και πάλι μας απέδειξε ή ότι μας περνάει για βλάκες ή για κάτι άλλο το οποίο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω γιατί δεν μου το επιτρέπει ούτε η παιδεία μου ούτε και η αισθητική μου.

            Η Δήμαρχος Βέροιας αποφάσισε να στήσει μία εξέδρα μικρότερου μεγέθους μπροστά από το Δημαρχείο για να παρακολουθήσουν οι «επίσημοι» την παρέλαση.

            Από ότι φαίνεται η δήμαρχος Βέροιας ανήκει στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αυτό που μετράει είναι το μέγεθος.

            Χαρούλα!!!! Δεν μπορεί πλάκα μας κάνεις. Δεν μπορεί να θεωρείς τους πολίτες της Βέροιας τόσο ηλίθιους. Βέβαια μπορείς να βασιστείς στο ότι μεγάλη μερίδα τους σε ψήφισε αλλά πίστεψε με έχουν μετανιώσει οι περισσότεροι γι αυτό.

            Οι πολίτες Χαρούλα δεν έχουν πρόβλημα με την εξέδρα, ούτε με το μέγεθος της. Το πρόβλημα τους είναι με αυτούς που βρίσκονται πάνω σε αυτήν και ειδικά με τους πολιτικούς τόσο της κεντρικής διοίκησης όσο και της αυτοδιοίκησης.

            Αν λοιπόν νομίζετε ότι επειδή βάλατε μικρή εξέδρα θα αποφύγετε τα γιαούρτια κάνετε μεγάλο λάθος. Το πολύ – πολύ σε μία light εξέδρα να σας πετάμε light γιαούρτια. Κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι σας!!!!!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!


Όταν βλέπουμε τον τρόπο που περνάνε κάποια μηνύματα τα ΜΜΕ δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε με την ηλιθιότητα κάποιων (ΜΜΕ, πολιτικοί, οικονομολόγοι κ.α) ή να κλάψουμε επειδή αυτήν την χώρα τελικά την διοικούν απλά ηλίθιοι.

            Απορούσαν σήμερα στα ΜΜΕ για ποιο λόγο έχουν μειωθεί τα έσοδα από έμμεσους φόρους κατά 7,8%, τα έσοδα από ΦΠΑ κατά 2,8% ενώ τα έσοδα από άμεσους φόρους έχουν αυξηθεί μόλις κατά 2,5%.

            Και κατέληξαν στο πόρισμα. Φταίει ο φοροδιαφυγή και οι μηχανισμοί του κράτους που δεν μπορούν να κάνουν τομές και να την καταπολεμήσουν.

            Και εμείς οι απλοί πολίτες. Με τα λίγα απλά μαθηματικά που ξέρουμε, που δεν είμαστε ούτε οικονομολόγοι, ούτε λογιστές, που ζούμε σε αυτήν τη χώρα και βιώνουμε κάθε απόφαση που αυτοί οι άθλιοι παίρνουν για εμάς χωρίς εμάς θέλουμε να τους φωνάξουμε.

            ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!. Έχετε σκεφτεί ότι τα έσοδα από έμμεσους φόρους έχουν μειωθεί επειδή έχετε κατακρεουργήσει το εισόδημα των Ελλήνων, ενώ οι τιμές συνεχίζουν να είναι αυξητικές και μάλιστα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η αγοραστική ικανότητα των Ελλήνων και κατ’ επέκταση και οι αγορές με αποτέλεσμα λιγότερες αγορές, λιγότεροι έμμεσοι φόροι;

            ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Έχετε σκεφτεί ότι για τον ίδιο ακριβώς λόγο μειώθηκαν και τα έσοδα από τον ΦΠΑ ενώ τον έχετε αυξήσει;

            ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Έχετε σκεφτεί ότι τα έσοδα από άμεσους φόρους έχουν αυξηθεί ελάχιστα επειδή και πάλι τα εισοδήματα των Ελλήνων έχουν μειωθεί δραματικά οπότε δεν έμειναν και πολλά να φορολογήσετε;

            ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!! Έχετε σκεφτεί ότι δεν έχετε αγγίξει τους έχοντες και  ειδικά τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Δεν ξέρετε ότι ένας ιδιοκτήτης ανώνυμης εταιρείας ακόμα και τις αγορές του για το σπίτι της κάνει μέσω της εταιρείας με αποτέλεσμα να του επιστρέφετε τον όποιο ΦΠΑ αποδίδει ενώ ταυτόχρονα περνάει τα πάντα στα έξοδα του με αποτέλεσμα να μην δείχνει τα πραγματικά τους εισοδήματα και να μην φορολογείται;

            ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ!!!! Έχετε σκεφτεί ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και αν τόσα χρόνια παρίσταναν ότι σας πίστευαν ελπίζοντας να τους πετάξετε ένα ψίχουλο σήμερα δεν σας πιστεύουν πλέον ούτε καν το παριστάνουν γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα από εσάς;

            Και μένουμε με την μοναδική ακαδημαϊκή απορία (Δεν χρήζει απάντησης)

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Ευρώπη τους και το Χάος μας


Με μία άνευ προηγουμένου δήλωση παρεμβαίνοντας για μία ακόμη φορά σε θέματα που αφορούν την πολιτική ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος έθεσε το δίλλημα τον εκλογών, δίνοντας σε αυτές μορφή δημοψηφίσματος.

            «Το δίλλημα των εκλογών  δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά Ευρώπη η Χάος», δήλωσε ο  πρόεδρος του ΣΕΒ θέλοντας έτσι να εκβιάσει τους Έλληνες. Ποια είναι όμως η Ευρώπη για την οποία αγωνιούν και ποιο το χάος που θέλουν να αποφύγουν;

            Η Ευρώπη που θέλουν είναι η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων με τους ανεπτυγμένους (Γερμανούς, Γάλλους, Ολλανδούς, Φιλανδούς κ.α) με τα τσιράκια τους (πουλημένες κυβερνήσεις, πουλημένοι πολιτικοί, βιομήχανοι που τρίβουν τα χέρια τους πλέον γιατί έχουν καταργήσει κάθε εργασιακό κεκτημένο) και τις χώρες των μνημονίων που αναγκάζονται να δώσουν γη και ύδωρ. Η Ευρώπη του παραλόγου όπου ενώ ο Νότος είναι αυτός που έχει την παραγωγή, η Μεσόγειος είναι η πηγή πλούτου όλης της Ευρώπης αυτή που αναπτύσσονται είναι οι Βόρειοι. Με λίγα λόγια αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να χωρίσουν την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο και οι Βιομηχανικές χώρες να εκμεταλλεύονται τις παραγωγικές απομυζώντας κυριολεκτικά κάθε πηγή πλούτου από αυτές.

            Η Ευρώπη που θέλουν είναι οι Ευρώπη των δύο κατηγοριών πολιτών. Των Ευρωπαίων που εργάζονται, που αμείβονται που ελέγχουν τις οικονομίες , που ανήκουν στην Ευρώπη των Γερμανών και των Γάλλων και των Ευρωπαίων που είναι έμμισθοι δούλοι. Άνθρωποι που θα ζουν πλέον σε άθλιες συνθήκες.  Πολίτες που θα πάψουν να δουλεύουν για να ζήσουν και θα ζουν για να δουλεύουν. Πολίτες που θα πρέπει με τα 300 ευρώ το μήνα να ξεχάσουν αγαθά όπως το ηλεκτρικό. Πολίτες που  θα πρέπει να ζουν με ψυγεία πάγου, και με φαναράκια όπως τη δεκαετία του ’50.

            Η Ευρώπη που θέλουν δεν είναι η Ευρώπη των ανισοτήτων καθώς  ήδη οι Έλληνες που ψάχνουν για δουλειά στην υπόλοιποι Ευρώπη πληρώνονται όχι με τους μισθούς που έχουν οι χώρες που δουλεύουν αλλά με μισθούς Ελλάδας

            Αυτή είναι αλήθεια η Ευρώπη που μας είχαν υποσχεθεί όταν μπαίναμε το 1980 στην τότε ΕΟΚ;

            Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας είχαν υποσχεθεί όταν μαγειρεύοντας νούμερα μας έβαζαν με απάτες και πονηριά στην Ευρωζώνη;

            Και ποιο είναι το χάος που φοβούνται;

            Είναι το χάος της επιστροφής στη δραχμή που σίγουρα δεν θα μας πάει από την μία μέρα στην άλλη στην εποχή της ανάπτυξης αλλά σαφώς ποιο γρήγορα από το ευρώ αφού:

            Με τη δραχμή (και αυτό είναι κάτι που το ξέρει και όποιος έχει και τις ποιο βασικές γνώσεις οικονομίας) θα αρχίσουν να αυξάνονται ραγδαία οι εξαγωγές.

            Με τη δραχμή θα αυξηθεί ο τουρισμός κατακόρυφα.

            Με τη δραχμή θα αρχίσουν να έρχονται ξανά οι επιχειρήσεις από την Βουλγαρία και τις υπόλοιπες Βαλκανικές στην Ελλάδα.

            Με το Εθνικό μας νόμισμα θα αποκτήσουμε και πάλι την Εθνική μας Υπερηφάνεια.

            Είναι το χάος της αλλαγής τους Συντάγματος.

            Το χάος της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας

            Το χάος της κατάρρευσης ενός σάπιου πολιτικού συστήματος

            Το χάος της τιμωρίας όσων πρόδωσαν αυτοί τη χώρα και την εμπιστοσύνη του λαού της

            Το χάος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

            Το χάος της επανάκτησης της Εθνικής μας κυριαρχίας

            Κύριε Δασκαλόπουλε, πάρτε το απόφαση.

            Εμείς οι Έλληνες από τη δική σας Ευρώπη προτιμάμε το δικό μας χάος!!!!

Γενική Επιστράτευση Ξεπουλήματος!!!


Σε γενική επιστράτευση έχουν καλέσει όλους τους φορείς που μπορούν να τους στηρίξουν η κυβέρνηση και η δανειστές μας.

            Μετ ά την Λαγκάρντ, ο Προβόπουλος και σήμερα Δημήτρης Δασκαλόπουλος που ξεκινώντας με τη φράση «ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Λαός», έθεσε το εκβιαστικό για τον Λαό δίλλημα λέγοντας πως «το διακύβευμμα των εκλογών δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά Ευρώπη ή χάος.»

            Ο Έλληνας δέχεται μαζική επίθεση από την κυβέρνηση και τους δανειστές. Μία ανείπωτη βία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

            Βέβαια δεν πρόκειται να κάνουν το λάθος του 2009 με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Αυτή τη φορά θα υποσχεθούν αοριστίες όπως ο Σαμαράς με το θα επανέλθουν οι συντάξεις μέχρι 700 ευρώ (αόριστα και ανέφικτα αφού πως μπορεί να είναι σε μία χώρα, όπου ο μισθός είναι μόλις 380 ευρώ από τον Ιούνιο και 300 από τον Σεπτέμβριο, να έχει τέτοιες συντάξεις;) αλλά από την άλλη ήδη μιλούν για περαιτέρω μείωση των μισθών, για επιπλέον μέτρα για τον Ιούνιο 11,8δις ευρώ και για τις επόμενες 2 χρονιές επιπλέον 14δις.

            Έτσι με μία τυχόν εκλογή των μνημονιακών αυτό που θα γίνει θα είναι να νομιμοποιηθεί η παρανομία. Ο Ελληνικός λαός θα νομιμοποιήσει τόσο τις παράνομες κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου όσο και τις πολιτικές επιλογές τους.

            Σε αυτή  την μαζική επιστράτευση κάθε φορέα που μπορεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πρέπει να απαντήσουμε μαζικά.

            Μαζικά στις 25 Μαρτίου με παρουσία στις παρελάσεις

            Μαζικά στις εκλογές με καταδίκη όλων των μνημονιακών και διαγραφή τους από τον πολιτικό χάρτη της χώρας

            Μαζικά στους δρόμους πριν και μετά τις εκλογές μέχρι να δικαιωθούμε.

            Θα πρέπει να καταλάβει ο κάθε Δασκαλόπουλος και ο κάθε ΣΕΒ, ο κάθε Βενιζέλος, ο κάθε Σαμαράς, η κάθε Λαγκάρντ και ο κάθε Παπαδήμος. Θα πρέπει να το καταλάβουν καλά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Εμείς πια δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα τα δώσαμε όλα. Μας χρωστάνε, δεν χρωστάμε.

            Θα πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι Έλληνες ότι το μόνο που τους έμεινε είναι να εκβιάζουν.

            Πρέπει να αναλογιστούν μερικοί αν μετά από όλα όσα έκανα οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν να τους εμπιστεύονται. Αν θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται αυτούς που δημόσια δηλώνουν πως θα χρειαστεί να πάμε και σε τρίτο δάνειο. Σε αυτούς που αντί να μας απαλλάξουν από το όποιο ανύπαρκτο χρέος, μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν και με άλλα!!!

            Στις 25 Μαρτίου γιορτάζουμε την κήρυξη της Επανάσταση απέναντι στον Οθωμανό μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Μην αφήσουμε στις 29 Απριλίου (η πιθανότερη μέρα εκλογών) να γιορτάσουν κάποιοι την επιστροφή μας στο ραγιαδισμό. !!!!

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Προβόπουλος, ο Πρετεντέρης και Απάτη της Παραπληροφόρησης!!!


Ωσάν νέος γκουρού της πολιτικής και της οικονομίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κος Προβόπουλος προανήγγειλε τις νέες μειώσεις που θα υποστούν οι μισθοί αμέσως μετά τις εκλογές.

            Στην δήλωση του ο Προβόπουλος μίλησε για μείωση των μισθών κατά επιπλέον 16% μέχρι το 2014 ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα ανάπτυξης του 2001.

            Σε αυτήν την δήλωση του Προβόπουλου ο γνωστός αυτόκλητος  «ερμηνευτής» πλέον πολιτικών χρησμών Γιάννης Πρετεντέρης μετέφρασε την δήλωση του Προβόπουλου δηλώνοντας «δυσαρεστημένος» επειδή οι μισθοί σύμφωνα με την κατά Πρετεντέρη δήλωση του Προβόπουλου θα φτάσουν στα επίπεδα του 2001.

            Βέβαια όλο αυτό έγινε για να περάσει στη συνείδηση των πολιτών ότι  οι  μισθοί τελικά θα φτάσουν στα επίπεδα του 2001 και να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

            Το παιχνίδι τους όμως θα έπρεπε να το γνωρίζουμε ήδη πλέον.

            «Κύριε» Πρετεντέρη, ο κατώτερος μισθός της δραχμής του 2001 ήταν 160χιλιάδες δραχμές περίπου καθαρά. Σύμφωνα με την ισοτιμία με το ευρώ περίπου 470 ευρώ καθαρά. Με τις βάση της ανατιμήσεις που έχουν γίνει σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες (ΔΕΚΟ) ο  βασικός καθαρός μισθός σήμερα θα έπρεπε να είναι στην Ελλάδα με βάση το κόστος διαβίωσης πάνω από 1600 ευρώ για να μπορεί μία οικογένεια να ζει απλά αξιοπρεπώς.

            Παρόλα αυτά όχι μόνο οι μισθοί δεν αυξήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια απεναντίας υπέστησαν μειώσεις (πάντα με βάση το κόστος διαβίωσης) που κανένας δεν αντιλήφθηκε καθώς οι εργατοπατέρες στις συλλογικές συμβάσεις είχαν μάθει να παίρνουν τα ψίχουλα που τους έδιναν στα όρια του πλαστού πληθωρισμού, με τελευταία μείωση αυτήν της τάξης του 22 % που αποφασίστηκε με το δεύτερο μνημόνιο.

            Με λίγα λόγια «κύριε» Πρετεντέρη (που αν δεν προσπαθείτε να μας ξεγελάσετε τότε προσπαθείτε να μας αποδείξετε ότι είστε επιεικώς βλάκας), με την περαιτέρω μείωση, οι μισθοί για χάρη της δικής σας και των πολιτικών προϊσταμένων σας πέφτουν στα επίπεδα τις δεκαετίας του 1960, με κόστος ζωής δεκαετίας 2012 -2014. Για να πετύχουμε τι; Να φτάσει η ανάπτυξη στα επίπεδα του 2001 όπου τι είχαμε στην Ελλάδα; Ποια ανάπτυξη αλήθεια είχαμε;

            Καμία απολύτως. Η Ελλάδα σαφώς ένα εργοτάξιο με έργα βιτρίνας κυρίως αλλά κανένα πραγματικά αναπτυξιακό, με έναν Ελληνικό Λαό να είναι κατεστραμμένος οικονομικά από την απάτη της κυβέρνησης Σημίτη με το Χρηματιστήριο, και με παραποιημένα λογιστικά κιτάπια για να μπούμε στην Ευρωζώνη και να είναι σήμερα πρωθυπουργός ο δοσίλογος Παπαδήμος και Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο Προβόπουλος.

            Και σαφώς αυτό που θέλουμε δεν είναι να παίρνουμε 1500 ευρώ τον μήνα. Σαφώς θέλουμε να νοικοκυρευτεί αυτή η χώρα. Να νοικοκυρευτεί όμως όχι να ξεπουληθεί. Και να την νοικοκυρέψουμε μόνοι μας.

            Δεν μπορούμε να δεχθούμε να μπουν στο σπίτι μας και να μας νοικοκυρέψουν οι ξένοι. Οι  Άσχετοι και κυρίως άσχετοι από χώρες που χρωστάνε πραγματικά και δεν πληρώνουν τα χρέη τους σε αντίθεση με εμάς τους Έλληνες που δεν χρωστάμε τίποτα και καλούμαστε να πληρώσουμε όσα έκλεψαν οι οικογένειες όπως του Παπανδρέου, του Μητσοτάκη, και όλων αυτών των πολιτικών και οικονομικών τζακιών που βίασαν τον  τόπο μας.

            Και προς θεού. Δεν θέλουμε να συνεχίζετε να μας κοροϊδεύετε. Ούτε το θέλουμε, ούτε θα το επιτρέψουμε!!!!!

ΠΑΣΟΚ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ




            Η κωμωδία της εκλογής νέου προέδρου για το ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και εξελίσσεται σε  ένα ακόμα ρεσιτάλ απάτης και κοροϊδίας.

            Πριν από μόλις λίγα λεπτά και ενώ κοντεύουν μεσάνυχτα τα ΜΜΕ μιλάνε για την εκλογή και ότι η συμμετοχή ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να περάσει τις 230 χιλιάδες ψηφοφόρους.

            Και γεννώνται κάποια ερωτήματα που είναι κυρίως ρητορικά και δεν μπορούν να απαντηθούν καθώς οι αρμόδιοι να απαντήσουν μόνο ψέματα θα πουν στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν να εξαπατούν τους Έλληνες αλλά είναι καίρια και πολύ καλά για να μας βάλλουν σαν πολίτες να προβληματιστούμε.

            Με ποια διαδικασία γίνεται η εκλογή του προέδρου όταν με το κλείσιμο της κάλπης δεν ξέρουν τον αριθμό των ψηφισάντων; Δεν έχουν εκλογικούς καταλόγους των μελών που ψήφισαν (ακόμα και χειρόγραφους) για όσους εγγράφηκαν στο ΠΑΣΟΚ σήμερα (εδώ γελάμε).

            Με ποια διαδικασία ελέγχεται η μονοψηφία (η διασφάλιση ότι κάθε ψηφοφόρος –μέλος του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει μόνο μία φορά) και δεν περιφέρονται  τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο όταν μπορεί ο οποιοσδήποτε με 2 ευρώ να ψηφίσει;

            Με ποιο δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ΚΕΠ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος; Ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ που κατάργησε το κομματικό κράτος (αυτό ήταν το ανέκδοτο της τριετίας)

            Η εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίποτα άλλο από μία παρωδία που σκοπό έχει να λειτουργήσει σαν πρόβα για την νοθεία και την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.

            Τα ΜΜΕ πανικόβλητα με την  απαξίωση των κομμάτων και ειδικά των πολιτικών της αλητείας που τα απαρτίζουν προσπαθούν να πείσουν για μία μαζική συμμετοχή σε μία διαδικασία που η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες των στενών κομματικών στελεχών (βλ. κομματόσκυλα) του ΠΑΣΟΚ.

            Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ και των κομμάτων δεν πρόκειται να σταματήσει. Εμείς θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ηλίθιοι (γιατί αυτό πλέον ξεπερνά τα όρια της αφέλειας) ή αν θα τους γυρίσουμε την πλάτη και θα αλλάξουμε σελίδα στην χώρα μας και στην ιστορία μας!!