Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Οι Εκλογές και οι Παγίδες τους!!!


Σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα στην Ελλάδα θα έχουμε εκλογές. Μία διαδικασία που ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Έλληνες το περιμένουν αδημονώντας για να εκφράσουν είτε τη βούληση τους, είτε τη δυσαρέσκεια τους.

            Είναι η πρώτη φορά ίσως μετά από πολλά χρόνια που τα μηνύματα από την κοινωνία δείχνουν ότι η συμμετοχή θα είναι καθολική, καθώς όλοι οι Έλληνες είναι ενήμεροι πως η αποχή δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά ψήφος στο πρώτο κόμμα. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται μία αποχή της τάξης του 70% με το παρόν εκλογικό σύστημα θα έδινε αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα οδηγούσε την χώρα στην ολική καταστροφή αμέσως.

            Είναι η πρώτη φορά που ο πολιτικός χάρτης της χώρας έχει τόσο ευρύ πολιτικό φάσμα και τόσο μεγάλο αριθμό κομμάτων και άλλων πολιτικών φορέων δημιουργώντας ποια συνθήκες για μία πολυκομματική Βουλή.

            Και οι Έλληνες ελπίζουν τελικά, πως αυτές οι εκλογές θα είναι η αφετηρία για την αλλαγή της πολιτικής της χώρας.

            Όμως αυτές οι εκλογές κρύβουν πολλές παγίδες για τους Έλληνες και πρέπει πρώτα από όλα να καταλάβουμε ένα πράγμα σαν λαό. Αν δεν κάνουμε ρήξη με τον ίδιο μας τον εαυτό, με τις δικές μας προκαταλήψεις και με τα δικά μας προσωπικά συμφέροντα ίσως και δεν αρχίσουμε να βλέπουμε το δάσος αντί για το δέντρο, με λίγα λόγια το κοινό συμφέρον αντί για το ατομικό οι εκλογές όχι μόνο δεν θα μας βοηθήσουν αλλά θα μας βάλουν σε ακόμη χειρότερη θέση.

            Και όλος αυτός ο προβληματισμός επειδή στην πολιτική ιστορία της χώρας, και με σχεδόν προκηρυγμένες εκλογές, μέσα σε μία περίοδο τόσο δύσκολη και τόσο ρευστή για τη χώρα συμβαίνουν πράγματα τα οποία φαίνονται και ακούγονται πολύ περίεργα και χρίζουν αν όχι ερμηνείας σίγουρα προβληματισμού.

            Στις 12 Φεβρουαρίου ψηφίστηκε το δεύτερο μνημόνιο με χουντικές διαδικασίες, καθώς ένα θέμα ύψιστης Εθνικής σημασίας συζητήθηκε και ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έτσι ώστε να αποτραπεί να μιλήσουν βουλευτές που ήταν εναντίον του μνημονίου είτε ανεξάρτητοι, είτε μέσα από τα κόμματα και να υπάρξει όσο το δυνατότερη λιγότερη ενημέρωση προς τον Ελληνικό Λαό. Ευτυχώς για εμάς από κάποιους βουλευτές ή παραιτηθέντες υπουργούς μάθαμε κάποια πράγματα αλλά και από αυτά τα λίγα καταλάβαμε πολλά όπως από την πρώην υπουργό κα Ξενογιαννακοπούλου, ότι το μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω μείωση των μισθών τον Ιούνιο.

            Παρόλο που ψηφίστηκε το δεύτερο μνημόνιο, το Eurogroup και οι δανειστές μας δεν είναι ακόμα απόλυτα ευχαριστημένοι και ζητούν να ψηφιστούν και οι εφαρμοστικοί νόμοι. Όμως δεν περιορίζονται σε αυτό. Ζητούν από την Ελλάδα (παρεμβαίνοντας επίσημα στα εσωτερικά μίας χώρας), να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος και να κατοχυρωθεί μέσα από το Σύνταγμα η αποπληρωμή του χρέους σαν πρώτη προτεραιότητα, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν στην Ελλάδα πέσει κάποια επιδημία η οποία θα απαιτεί ένα τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού για την υγεία και την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους πολίτες είτε για την πρόληψη της ασθένειας είτε για την καταπολέμηση της, η Ελλάδα θα υποχρεώνεται από το Σύνταγμα να αποπληρώσει πρώτα το χρέος αφήνοντας τους πολίτες να πεθαίνουν και να ελπίζει ίσως σε ανθρωπιστική βοήθεια από τους δανειστές και την Τουρκία.

            Και ενώ οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Ελλάδα, δημιουργούνται νέοι πολιτικοί φορείς – κόμματα που δημοσκοπικά τουλάχιστον μπαίνουν στη Βουλή και μάλιστα με ικανοποιητικά ποσοστά, αρχίζει ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου με τον Αντώνη Σαμαρά να ζητά αυτοδυναμία και τον Βαγγέλη Βενιζέλο την πρωτιά για το κόμμα του.

 Ένα θέατρο του παραλόγου μέσα στο οποίο ο Αντώνης Σαμαράς αντιτίθεται στο μνημόνιο ψηφίζοντας το με τη δικαιολογία ότι έσωζε την Ελλάδα από την καταστροφή  και έναν Βαγγέλη Βενιζέλο να μιλά σαν ένας μεσσίας της Ελλάδας με διχασμένη προσωπικότητα καθώς δεν μπορεί μάλλον να ξεχωρίσει την θεσμική του θέση σαν υπουργού Οικονομικών με την πολιτική του σαν υποψήφιος (και από αύριο) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο αυτοί πολιτικοί έχουν εξελιχθεί στους Δρ Τζέκυλ και Μίστερ  Χάιντ της πολιτικής.

Και ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα «μεγάλα» κόμματα είναι σε φάση διάλυσης και πως στην Ελλάδα υπερισχύει το αντιμνημονιακό κύμα οι δανειστές ζητούν και άλλα μέτρα από τον Ιούνιο. Μέτρα 11,8 δις ευρώ.

Και προχωρώντας ακόμα παραπέρα ζητούν και επιπλέον μέτρα 14δις ευρώ για το 2013 -1014. Επιπλέον του δευτέρου μνημονίου και επιπλέον των 11, 8 δις του Ιουνίου που και αυτά είναι επιπλέον του μνημονίου. Με λίγα λόγια οι δανειστές μας ζητάνε από την Ελλάδα 25δις ευρώ επιπλέον του δεύτερου μνημόνιου.

Και αν το 2009 ο Καραμανλής είχε προαναγγείλει απλά πάγωμα των μισθών και έχασε τις εκλογές με τα λεφτά υπάρχουν του Τζέφρυ, με τις απαιτήσεις των δανειστών πρέπει τα κόμματα αυτά να καταβαραθρωθούν Εθνικά και Ιστορικά.

Όμως δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι τελικά χαμηλά. Τα ΜΜΕ ξεγελούν τον κόσμο με πλαστές εικόνες καθώς δείχνουν μεγάλη αύξηση της αριστεράς, αλλά μέσα στην αριστερά βάζουν και την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη που (και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του επίσημα) είναι μνημονιακό κόμμα.

Έτσι δημοσκοπικά πάντα τα μνημονιακά κόμματα συγκεντρώνουν πάνω από 50% (ίσως και πάνω από 60%) στις εκλογές. Έτσι με μία ακόμα κυβέρνηση συνεργασίας (με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας») οι προδότες θα βάλουν και πάλι στο χέρι την εξουσία και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι την δουλειά τους που δεν είναι άλλο από την εξόντωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας.

Και μέσα σε όλο αυτό το πολιτικό πανηγύρι, έρχεται ο εισαγγελέας Πρωτοδικών να ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.  Ένα σενάριο που συζητιέται εδώ και πολλούς μήνες, πλέον γίνεται αποκάλυψη, ο Καραμανλής γίνεται ήρωας και ο σκοπός; Μήπως να δούμε και πάλι τον Καραμανλή και πάλι πρωθυπουργό και μάλιστα «Εθνικής Ενότητας» όπως ο αείμνηστος θείος του; Απλά πρωθυπουργός κοινής αποδοχής; Ή μήπως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος θα υπογράψει την αναθεώρηση του Συντάγματος που θα παραχωρεί γη και ύδωρ;

Το Πολιτικό Σύστημα λοιπόν έχει «δέσει» καλά τα σχέδια του. Και ξέρουν ότι όπως και να έχει η εκλογές αυτές θα είναι υπέρ και υπέρ των μέτρων που έχουν πάρει. Οι εκλογές θα νομιμοποιήσουν τις παράνομες αποφάσεις, των παράνομων κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ο Χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος και δύο πράγματα μόνο μπορούμε να κάνουμε.

Το πρώτο είναι συνεχής ενημέρωση σε όλον τον κόσμο να μην ψηφίσουν κανέναν από τα μνημονιακά κόμματα τα οποία είναι

1. ΠΑΣΟΚ

2. ΝΔ

3.ΛΑΟΣ

4.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

5. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

6. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι: 

1. ΚΚΕ

2. ΣΥΡΙΖΑ

3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου

4. ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  του Γιάννη Δημαρά

5 ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Δημήτρη Καζάκη

Όλα τα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν ή να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους.

Ας καλέσουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες με την ψήφο τους να μην επιτρέψουν και να μην γίνουν συνένοχοι στο ξεπούλημα και την προδοσία της χώρας και του λαού της.

Το δεύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να δηλώσουμε πλήρη ανυπακοή. Ανυπακοή σε κάθε νόμο του κράτους που έχει σαν σκοπό την εξαθλίωση μας, σε κάθε νόμο τους κράτους που θέλει να μας κάνει δούλους, σκλάβους. Πλήρη ανυπακοή σε κάθε κυβέρνηση που αντί να υπηρετεί το λαό της τον εξοντώνει.

Αντίσταση με κάθε τρόπο. Και η ειρηνική διαμαρτυρία δεν είναι αντίσταση.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ας μην μένουμε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια


Μία Ελληνίδα έστειλε αυτήν την επιστολή στον Κάρολο Παπούλια. Μία επιστολή απάντηση από κάθε Έλληνα. Την αναδημοσιεύω αυτούσια και καλώ μαζί με την συντάκτρια της επιστολής όλους να την συνυπογράψουν και να την στείλουν με email.
Ας την κοινοποιήσουμε σε όλους όσους γνωρίζουμε. Ας καταλάβουν ότι δεν είμαστε ούτε άβουλοι, ούτε θύματα, ούτε δούλοι!!!!!
Είμαστε Ελεύθεροι Έλληνες και αυτή η Ελευθερία μας είναι αδιαπραγμάτευτη!!!
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Προς:

τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλια

Κοινοποίηση προς:

τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο
τα μέλη της κυβέρνησης
τον πρόεδρο του Ελλ. Κοινοβουλίου
τους αρχηγούς των κομμάτων
τους κ.κ. Βουλευτές
τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων
τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Κύριοι,

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαιτέρως την τελευταία τριετία παρακολουθούμε τη συστηματική καταπάτηση του συντάγματος και την παραβίαση κάθε κανόνα δικαίου, προκειμένου να υπηρετηθούν συμφέροντα αντίθετα προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού που έχετε ορκιστεί και οφείλετε να υπηρετείτε.

Ενδεικτικά αναφέρω την κατά παράβαση του συντάγματος ψήφιση του μνημονίου 1 και την επίσης παράνομη υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου χωρίς καμία νομιμοποίηση και κρυφά από τον Ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο, την κατά παράβαση του συντάγματος, βάσει του μνημονίου 2, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τον έλεγχο του Ελληνικού κράτους σε ξένες δυνάμεις που καμία νομιμοποίηση δεν έχουν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις δεσμεύσεις ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα αμφισβητούμενων δανειστών με κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.

Από την 11η Νοεμβρίου του 2011, παράνομα και αντισυνταγματικά, διορίσατε αντίθετα προς τη βούληση του Ελληνικού λαού ως πρωθυπουργό της χώρας τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Με πραξικόπημα άνευ προηγουμένου όχι μόνο προβήκατε στο συγκεκριμένο διορισμό αλλά πράξατε συνωμοτικά σε συνεργασία με τους αρχηγούς των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και αντίθετα από τη λαϊκή βούληση προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια των ξένων δυνάμεων, παραβλέποντας και παρακάμπτοντας την ίδια τη βούληση του λαού που οφείλετε να υπηρετείτε.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των παραβιάσεων, μέρος των οποίων παρέθεσα ενδεικτικά, ο Ελληνικός λαός έχει οδηγηθεί στην απελπισία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Με σωρεία παράνομων αποφάσεων και νόμων που ψηφίζονται κατ’ εντολήν ξένων δυνάμεων και εις βάρος τους Ελληνικού λαού, όχι μόνο λεηλατείται η δημόσια περιουσία και το μεγαλύτερο μέρος οδηγείται σε ξεπούλημα ώστε να αποκομίσουν οφέλη ξένοι προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, αλλά λεηλατείται και το ιδιωτικό εισόδημα υποβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και οδηγώντας τη μεγάλη πλειοψηφία να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Κατά παράβαση του άρθρου 1 παρ. 2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ. 3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα» παραβιάσατε και παρακάμψατε τη λαϊκή βούληση.
Κατά παράβαση του άρθρου 2 παρ.1 «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας» του άρθρου 4 παρ.1 «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» παρ.2 «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις» και παρ. 5 «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους» οδηγήσατε τον Ελληνικό λαό στην αναξιοπρέπεια, την ανέχεια και την κοινωνική ανισότητα.
Κατά παράβαση του άρθρου 5 παρ. 2 «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους…» παρ. 3 « Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται…», του άρθρου 7 παρ.2 «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται» καθώς και του άρθρου 11 παρ. 1 «οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα» ασκήσατε βία μέσω της αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής προκειμένου να εμποδίσετε την ελεύθερη έκφραση της βούλησης του Ελληνικού λαού, που ορίζεται και προστατεύεται ρητά από το σύνταγμα.
Κατά παράβαση του άρθρου 22 παρ.1 «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού» διαλύσατε κάθε νομική προστασία των εργαζομένων και σπεύσατε να νομοθετήσετε κατ’ εντολήν και προς όφελος των δανειστών και ενάντια στο εθνικό συμφέρον.
Κατά παράβαση του άρθρου 28 παρ.3 «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δε θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας» συναινέσατε στην εφαρμογή και ψήφιση του νέου μνημονίου (γνωστό ως “μνημόνιο 2″) και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης παραχωρώντας εν γνώση σας καθ’ ολοκληρίαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος χωρίς καν την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (300).

Για όλα τα παραπάνω καθιστώ υπεύθυνους όλους όσους απευθύνεται η παρούσα επιστολή οι οποίοι προέβησαν ή συνέβαλαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους στις ανωτέρω παραβιάσεις ή και εκτροπές του συντάγματος.
Ειδικά για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον θεωρώ επίορκο διότι βάσει του όρκου του: «ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού» έπραξε αντίθετα με τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός, συνηγορώντας και συνεπικουρώντας δια της υπογραφής του σε όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις.

Βάσει όλων των παραπάνω και δεδομένης της ακούσιας ή εκούσιας αδυναμίας της δικαιοσύνης λόγω του νομικού παράδοξου που προκύπτει από το “νόμο περί ευθύνης υπουργών” που καθιστά του ενόχους και δικαστές των αδικημάτων τους, και επειδή η έως τώρα πρακτική και τακτική της δικαιοσύνης δείχνει ότι δρα σε πλήρη αρμονία και σύμπνοια με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους εντολοδόχους του εκμεταλλευόμενη τον παραπάνω νόμο, καθίσταται σαφές ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης τους άρθρου 120 παρ.2, 3 και 4 του συντάγματος.
Άρθρο 120 παρ. 2 « O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων» παρ. 3 « O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος» και παρ.4 « H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Βάσει της παρ. 4 νομιμοποιούμε και υποχρεούμαι να πράξω ως Έλληνας πολίτης ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της εννόμου τάξεως και την επαναφορά της λαϊκής κυριαρχίας.

Αρχής γενομένης από την ανάρτηση της παρούσας επιστολής σας γνωστοποιώ ότι αρνούμαι να νομιμοποιώ πλέον την παρούσα κυβέρνηση με την πλήρη ανυπακοή μου σε οποιαδήποτε απόφαση, νομοθέτημα, επιβολή φόρου, ειδικών τελών, όπως επιβάλλεται δια νόμου ή εγκυκλίου.
Νομιμοποιούμε να αντισταθώ σε κάθε επιβολή και καταχρηστικό μέσο που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των παραπάνω.
Επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη πράξη, όπως αυτή απορρέει από την υποχρέωσή μου ως Έλληνας πολίτης απέναντι στο σύνταγμα βάσει του άρθρου 120 παρ.4, που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της Δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και την υπεράσπιση του Εθνικού συμφέροντος.
Η ανυπακοή αυτή θα ισχύει έως ότου εκλείψει ο λόγος για τον οποίο γίνεται.

ΑΝΝΑ Σ. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Όποιος συμφωνεί με την παρούσα επιστολή μπορεί να την αναρτήσει στον blog του και να την προωθήσει δηλώνοντας την αντίσταση και ανυπακοή του στο παρόν καθεστώς.
Επίσης μπορεί να την προωθήσει και αυτός με e-mail σε αυτούς τους οποίους αναφέρεται, στον τύπο, σε άλλους συμπολίτες ώστε να διαδοθεί και να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας και την ανυπακοή μας.

Αυτή η επιστολή ας αποτελέσει την αρχή της αντίστασής μας…
Ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα
Πηγή: http://skarlatanna.blogspot.com/2012/03/blog-post_13.html

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: The Terminator


Το τελευταίο διάστημα μέσα στην τραγικότητα των γεγονότων που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα ξεπετάχτηκε ο μέγιστος των ηρώων, ο άνθρωπος που θα μας σώσει από όλα τα δεινά, ο ανυπέρβλητος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο ανίκητος, ο τιμωρός Αντώνης Σαμαράς.

            Ο άνθρωπος που θα «κατεβάσει» τις μάσκες από τους κουκουλοφόρους, ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τις συντάξεις στα προ μνημονίου επίπεδα και τώρα η δήλωση του ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες.

            Βέβαια δεν μας είπε ο κος Σαμαράς πως θα τα κάνει όλα αυτά. Με βάση ποιο σχέδιο;

            Αν μπορούσε να «κατεβάσει» τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα; Γιατί δεν πρότεινε τον τρόπο όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή; Τον κρατούσε μυστικό για όταν θα γινόταν αυτός πρωθυπουργός;

            Ποιες συντάξεις θα επαναφέρει; Αυτές που με την δική του ψήφο μειώθηκαν; Μήπως δεν ήταν αυτός που έλεγε ακόμα στην προεκλογική περίοδο για τις περιφερειακές εκλογές ότι «η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της»;. Ποια είναι η αντιμνημονιακή πολιτική του τελικά που έχει καταντήσει χειρότερος κωλοτούμπας ακόμα και από τον Καρατζαφέρη;

            Θα ελέγχει τα σύνορα για να μειωθεί ο έλεγχος για τους λαθρομετανάστες, θα καταργήσει το νόμο για την ιθαγένεια, θα διώξει τους λαθρομετανάστες. Και  εμείς οι Έλληνες σαν καλοί «μαλάκες» αναρωτιόμαστε.

            Αν ξέρει τρόπο ελέγχου των συνόρων για ποιο λόγο δεν τον έχει προτείνει μέχρι σήμερα πάλι; Και αυτό κατόρθωμα της δικής του πρωθυπουργίας θέλει να είναι; Αλήθεια, αυτός δεν είναι που άνοιξε τα σύνορα στην Αλβανία σαν υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όταν οι γείτονες ερχόντουσαν κατά χιλιάδες είτε κατεστραμμένοι από τις  «πυραμίδες», είτε  τους είχε απελευθερώσει τότε ο Σαλί Μπερίσα ανοίγοντας τις φυλακές.

            Με ποιον τρόπο αλήθεια θα τους διώξει; Υπάρχει τρόπος να διώξει τα εκατομμύρια μεταναστών ή μήπως θα περάσει με τον Καρατζαφέρη τον νόμο για την οπλοκατοχή των πολιτών για να πάρουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους; Μήπως έχει σκοπό να περάσει σε Εθνικές εκκαθαρίσεις;

            Λίγη σοβαρότητα επιτέλους κε Σαμαρά. Αυτό το διάστημα η Ελλάδα περνάει πολλά για να αντέξει και τις γελοιότητες σας!!!!!

Η Σφαλιάρα στην Κυβέρνηση από Ράιχενμπαχ


Ηχηρό χαστούκι από τον Ράιχνμπαχ στους κυβερνώντες καθώς ενώ οι Έλληνες φτώχυναν περισσότερο από κάθε άλλο λαό, τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της δεν έχουν αποτέλεσμα.

            Αυτό γιατί τα χρήματα που εξοικονομούνται από όλα αυτά τα μέτρα συνεχίζουν να τα τρώνε οι παροικούντες το Κοινοβούλιο, το μέγαρο Μαξίμου, την Ηρώδου Αττικού καθώς και όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί που στηρίζουν το σάπιο πολιτικό μας σύστημα.

            Αποτέλεσμα αυτών κατά τον Ράιχενμπαχ βέβαια είναι να θέλουν να βάλουν επιτρόπους – ελεγκτές, κυβερνήτες του Δ’ Ράιχ της Μέρκελ και των εταίρων.

            Η κυβέρνηση, εκτός από ανάλγητη και ανίκανη, καθώς δεν εκμεταλλεύονται δις ευρώ κονδυλίων που υπάρχουν για ανάπτυξη, αποδεικνύει την πεποίθηση των Ελλήνων ότι αποτελείτε από κηφήνες, λωποδύτες της πολιτικής και απατεώνες του  Κοινού Ποινικού Δικαίου, που όμως προστατεύονται από το πολιτικό σύστημα με την Βουλευτική ασυλία.

            Και η βουλευτική ασυλία τους προστατεύει όχι γιατί είναι άρθρο του Συντάγματος αλλά γιατί το δεχόμαστε εμείς οι Έλληνες.

            Η 25η Μαρτίου είναι σε 10 ημέρες. Πρέπει να τους δείξουμε ότι για τον Ελληνικό λαό δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία. Το γιαούρτωμα,  το πέταγμα αυγών ακόμα και ο λιθοβολισμός των βουλευτών είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη απέναντι σε αυτούς που τόσα χρόνια τον εξαπατούν αφού δεν μπορούμε να τους οδηγήσουμε στο ειδώλιο του δικαστηρίου.

            Είναι νόμιμη άμυνα απέναντι στη βία που αυτοί ασκούν πάνω σε έναν λαό που  έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ανέχειας και πλέον βιώνει καταστάσεις επιβίωσης σε μία ζούγκλα όπου καμία προστασία δεν έχει εκτός από την βία.

            Οι εκλογές είναι σε 2 μήνες περίπου, η 25η Μαρτίου σε 10 ημέρες. Ας αποφασίσει ο Έλληνας πόσο αντέχει να περιμένει.  Πόσες ευκαιρίες ακόμα θα δώσει στους προδότες που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση!!!!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Και Άθλιος και Ψεύτης!!!


Στην εκπομπή του ALPFA «Παρέμβαση», δίνει συνέντευξη αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας και πολιτικής προστυχιάς.

            Σε ένα κανάλι φυσικά Γερμανικών Συμφερόντων φιλομνημονιακό που τον χαϊδεύει στην κυριολεξία καθώς  αυτός λέει τις όποιες παπαρολογίες του, «απαντώντας» σε ερωτήσεις πολιτών αλλά και της δημοσιογράφου,  με αοριστίες και ηλίθιες ή βλακώδεις δικαιολογίες χωρίς ουσία και υποτιμώντας ειδικά τους νέους για τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ απαντώντας στην αγωνία τους για το μέλλον είπε πως «δεν έχουν γνώση της ιστορίας, πως αντιμετωπίζουν την κρίση σαν ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων ή μηνών» και εν κατακλείδι πως για να αναπτυχθεί η Ελλάδα σύμφωνα με αυτόν πρέπει οι νέοι να πάψουν να έχουν όνειρα.

            Απαντήσεις χωρίς πραγματικό πολιτικό λόγο, χωρίς ουσία, με την μόνη γλώσσα που έχει μάθει να μιλά ένας απατεώνας πολιτικός, ένας τιποτένιος πολιτικός, ένας προδότης πολιτικός, ένας τυχοδιώκτης πολιτικός όπως ο Βενιζέλος.

            Οι Έλληνες τον ρωτούν για το μέλλον τους, με την αγωνία έκδηλη στα πρόσωπα τους, για τους ίδιους και για τη χώρα και ο Βενιζέλος σε μία γελοία κριτική του πολιτικού συστήματος που αυτός τόσα χρόνια στηρίζει τους λέει ότι πρέπει να αντέξουν στα μέτρα που αυτός παίρνει. Στην ερώτηση όμως για την μηδενική μείωση στα δικά τους εισοδήματα δεν λέει κουβέντα.

            Με την Ευρώπη να περιμένει και άλλα μέτρα για επιπλέον 11,8 δις ευρώ τον Ιούνιο. Μέτρα επιπλέον των όσων έχουν αποφασισθεί με το δεύτερο μνημόνιο που προβλέπει να πέφτουν οι μισθοί στα 300 ευρώ, που μειώνει και άλλο τις συντάξεις.

            Επιπλέον μέτρα τα οποία σύμφωνα με την κυβέρνηση θα παρθούν από την κοινωνική πολιτική κυρίως κάτι που σημαίνει λιγότερη υγεία για τους Έλληνες, λιγότερη πρόνοια για τους Έλληνες, λιγότερη παιδεία για τους Έλληνες.

            Αν οι Έλληνες ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα στις Εθνικές εκλογές τότε η λεζάντα της φωτογραφίας μας θα είναι πραγματικότητα.  

            Έλληνες!!! ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, είναι μνημονιακά κόμματα.

            Οι εκλογές έρχονται. Καιρός να κάνουμε την υπέρβαση μας. Καιρός να τους δείξουμε ότι ήρθε το τέλος τους και το τέλος του πολιτικού  τους συστήματος.

            Υπάρχουν αντι-μνημονιακά κόμματα τόσο στην αριστερά όσο και στην δεξιά.

            Σε μία περίοδο που δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί ανάμεσα σε δεξιούς και αριστερούς, υπάρχει η δυνατότητα ο κάθε Έλληνας να ψηφίσει ένα κόμμα που να τον εκφράζει πολιτικά χωρίς να ψηφίσει κάποιο από τα μνημονιακά κόμματα.

            Ας τους δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Και ότι καταλάβαμε την απάτη τους. Ας τους στείλουμε εκεί που αξίζουν. Αν όχι στην κρεμάλα στη φυλακή!!!

            Μπορούμε να το κάνουμε και το ξέρουν. Φοβούνται, τρέμουν, γι αυτό και άρχισαν να μιλάνε για επενδύσεις και ανάπτυξη προσπαθώντας να ξεγελάσουν.

            Σε κάθε εξαγγελία τους όμως να θυμάστε όλοι την μεγαλύτερη απάτη από όλες:

«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!»

            Σε ξεγέλασαν μία φορά, θα αφήσεις να σε ξεγελάσουν και δεύτερη;

            Έλληνα από την στιγμή που ψηφίζεις σημαίνει δύο πράγματα. ¨Η ότι έχεις παιδιά χωρίς μέλλον εξαιτίας τους, ή ότι είσαι ένα από τα νέα παιδιά χωρίς μέλλον. Να το σκέφτεστε αυτό πριν ψηφίσετε.

            Έλληνα θυμήσου ποιος και γιατί σε έκανε θύμα!!!!!!

            Έλληνα θυμήσου ποιος και γιατί σε έκανε να ξεχάσεις ποιος είσαι!!!!

Έλληνα θυμήσου!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

PSI: Οι Ευρωπαίοι Ξέρουν ότι Χάνεται το Παιχνίδι – Ο Πολιτικός Εκβιασμός της Ελλάδας


Αντίθετοι με τη φιλοσοφία του PSI και του κουρέματος του Ελληνικού Χρέους οι δανειστές μας, ξεκίνησαν έναν σκληρό πολιτικό εκβιασμό απέναντι στην Ελλάδα, καταργώντας και καταστρατηγώντας έννοιες και πολιτικές.

            Όταν στην οικονομία μιλάμε για κούρεμα ενός χρέους και για δανειοδότηση για κάλυψη των αναγκών του δανειστή (και ειδικά όταν τα χρήματα αυτά θα πάνε στο σύνολο τους στο τραπεζικό σύστημα), τότε οι δανειστές εκταμιεύουν το ποσό που έχει συμφωνηθεί με την δανειακή σύμβαση και ο δανειζόμενος  παίρνει το σύνολο των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί και καθορίζει την οικονομική του πολιτική ώστε να βγει από την κρίση.

            Αυτό γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από της Ελλάδας. Γιατί;

            Γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι, δίνουν κάποια ψίχουλα σε μηνιαίες δόσεις για τρεις μήνες και μετά μας βάζουν πάλι στην διαδικασία της τρίμηνης καταβολής δόσεων;

            Είναι τυχαίο που οι πρώτες τρεις μηνιαίες δόσεις τελειώνουν τον Μάιο ενώ τον Ιούνιο τόσο σύμφωνα με το δεύτερο μνημόνιο όσο και με τις δηλώσεις των δανειστών για νέα μέτρα ύψους 11,8 δις ευρώ;

            Όλα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εκβιασμού της Ελλάδας και των Ελλήνων από τους δανειστές. Θέλοντας να δείξουν ότι αν στις επικείμενες εκλογές δεν στηρίξουν οι Έλληνες το σύστημα θα σταματήσει κάθε χρηματοδότηση δίνοντας βήμα στην κυβέρνηση και στους υποστηρικτές του μνημονίου για απειλές του τύπου «παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων».

            Οι κυβέρνηση και οι υποστηρικτές του μνημονίου κατηγορούν τους αντιμνημονιακούς ότι κινδυνολογούν και φέρνουν το χάος αλλά στην πραγματικότητα αυτοί είναι που εκβιάζουν τον λαό με χαοτικές θεωρίες και κινδυνολογούν χωρίς λόγο για να τρομοκρατήσουν τον λαό.

            Αυτοί είναι που στον πανικό τους για το καταρρέων πολιτικό σύστημα και στην μανία τους να ξεπουλήσουν τον τόπο τρομοκρατούν τον λαό. Αυτοί είναι που μιλούν για πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν ποτέ.

            Και ο κόσμος θα αναρωτηθεί γιατί να θέλουν με τόση μανία να μας ξεπουλήσουν;

            Για ποιο λόγο προδίδουν οι προδότες; Τι είναι αυτό που ζητάνε; Εξουσία και χρήμα. Και οι «Ξέρξηδες» της Ευρώπης και του ΔΝΤ ξέρουν να δωροδοκούν τους «Εφιάλτες» της Ελλάδας.

            Ο καιρός για να δώσουμε την απάντηση πλησιάζει. Και πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι με αυτούς που σήμερα στηρίζουν το πολιτικό σύστημα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Από νοθεία στις εκλογές μέχρι και επιβολή στρατιωτικού νόμου.

            Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η Ευρώπη μας προστατεύει από την επιβολή χούντας γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι μέλος της Ε.Ε να είσαι και δημοκρατικό κράτος, ας θυμηθούμε ότι υπάρχουν πολλές μορφές δικτατοριών και πως στην Ελλάδα ήδη ζούμε μία από τις πιο αήθης μορφές της.

            Αν θέλουμε να δούμε πόσο σκληρή είναι η χούντα που έχουμε δεν χρειάζεται παρά να διαβάσουμε τον ισχύοντα αντιτρομοκρατικό νόμο. Και αυτός ο νόμος είναι μόνο ένα μικρό μέρος των όσων η χούντα αυτή έχει επιβάλλει.

            Καμία αποχή στις εκλογές, όλοι παρόντες χωρίς καμία ψήφο χαμένη. Ψήφο στα αντιμνημονιακά κόμματα και μάλιστα προτιμώντας τα όσα είναι εκτός βουλής!!!

Χώρα Δούλων Ζητά Επίσημα η Ε.Ε και το ΔΝΤ για την Ελλάδα.


Κι άλλη μείωση των μισθών ζητούν οι δανειστές της χώρας για να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

            Το σχέδιο υποδούλωσης συνεχίζεται από την κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε και το ΔΝΤ που είναι οι δανειστές της χώρας και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο καθώς ήδη ανακοινώθηκε ότι ζητούν από την Ελλάδα να πάρει μέτρα 11 δις ευρώ (πέρα από όσα προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο που ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα).

            Τι σημαίνει όμως περαιτέρω μείωση των μισθών και πως θα φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα;

            Η απάντηση είναι απλή. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας – εργοδότης που δεν θέλει να έχει υπαλλήλους με 300 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα όπου εκτός από την μείωση των μισθών έχει καταστρατηγηθεί και καταργηθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα.

            Ποιος δεν θέλει εργάτες – δούλους που να δουλεύουν 10-12 ώρες την ημέρα για 300 ευρώ το μήνα χωρίς να τους πληρώνουν υπερωρίες, χωρίς ρεπό, ακόμα και χωρίς ασφάλιση.

            Επίσημα πλέον οι δανειστές ζητούν να εξελιχθεί η Ελλάδα σε χώρα δούλων.

            Μένει λοιπόν σε εμάς τους Έλληνες αν θα το δεχτούμε.

            Αν θα δεχτούμε να γίνουμε δούλοι να υπηρετούμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι θα έχουν στη χώρα μας τα νησιά που τους χαρίζει κυριολεκτικά η κυβέρνηση με την δικαιολογία ότι τα πουλά για να ξεχρεώσουμε.

            Αν θα δεχτούμε να γίνουμε δούλοι και να υπηρετούμε αυτούς που θα εκμεταλλεύονται κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας και ενώ αυτοί πλουτίζουν εμείς να παραμένουμε δούλοι.

            Αν θα δεχτούμε εκτός από το πετρέλαιο, τον χρυσό, το φυσικό αέριο που θα μας πάρουν Ευρωπαίοι, Τούρκοι και ΗΠΑ να μας πάρουν τα σπίτια, τα παιδιά μας, τις γυναίκες μας, τις αδερφές μας.

            Θα πάρουν τα καλύτερα μυαλά από τα παιδιά μας για να τα εκμεταλλευτούν και τα υπόλοιπα θα τα πάρουν για φθηνά εργατικά χέρια.

            Οι κόρες μας, οι αδερφές μας,  πόρνες για να τους ικανοποιούν, οι γυναίκες μας θα τους καθαρίζουν τα σπίτια, και θα στρώνουν τα κρεβάτια τους για να μπορούν εκεί να πλαγιάζουν με τις κόρες μας, με τις αδελφές μας.

            Και αν όλα αυτά φαντάζουν σαν σενάριο από ταινία τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας, απλά διαβάστε το μνημόνιο, απλά δείτε προσεκτικά τι λένε ακόμα και τα ΜΜΕ. Ακόμα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που στηρίζουν το σύστημα και το μνημόνιο όπως το MEGA των Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή το λένε πλέον επίσημα, δημόσια.

            Αν όλα αυτά φαντάζουν σαν τις κινδυνολογίες λίγων τρελών τότε ψηφίστε τους ξανά. Γιατί οι τρελοί έχουν και ένα πλεονέκτημα, δεν νοιώθουν φόβο.

            Μένει λοιπόν να διαλέξουμε αν θα είμαστε τρελοί και  Ελεύθεροι ή γνωστικοί και προσκυνημένοι!!!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

PSI: Η Εξόντωση των Μικρών.


Όσους Έλληνες δεν κατάφερε να εξοντώσει οικονομικά το χρηματιστήριο, τους εξόντωσε φέτος το PSI.

            Εξαιρέθηκαν από το PSI οι μικροομολογιούχοι. Τι σημαίνει όμως αυτό πραγματικά;

            Ότι για μία ακόμη φορά αυτοί οι άνθρωποι, οι μικρομεσαίοι, αυτοί που επένδυσαν τις όποιες οικονομίες είχαν σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, εμπιστευόμενοι το Ελληνικό Κράτος και θέλοντας να το στηρίξουν   θα χάσουν τα χρήματα τους.

            Και είναι πραγματικά οδυνηρά λυπηρό να βλέπουμε τέτοιες ειδήσεις να περνάνε ασχολίαστες και να ασχολούνται  με τον χοντρό που κατάφερε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη (ο Μπένι) και με το καθυστερημένο που νομίζει ότι θα γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα με αυτοδυναμία!!!!!

            Κι εσύ Έλληνα Κοιμήηηηηηησου!!!!!

Ξυπνήστε Έλληνες – Κυβερνούν με το Διαίρει και Βασίλευε


Το τελευταίο διάστημα τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες του τόπου ξεκίνησαν μία ακόμη εκστρατεία με σκοπό την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να παραπληροφορούν τον κόσμο και να συνεχίζουν να ξεπουλάνε τη χώρα ανενόχλητοι.

            Αποκαλύψεις για προνοιακά επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας χωρίς να τις δικαιούνται (λες και είναι καινούριο φαινόμενο), υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι με παχυλούς μισθούς (λε και είναι και αυτό καινούριο φαινόμενο).

            Ας δούμε όμως τι μας δείχνουν και πως είναι πραγματικά τα πράγματα. Τι πετυχαίνουν και ποια είναι η αλήθεια;

            Η αλήθεια είναι ότι οι παράνομες συντάξεις αναπηρίας και τα προνοιακά  επιδόματα είναι δικό τους έργο για να μπορούν να ελέγχουν τον κόσμο. Να δημιουργήσουν ψηφοθηρικούς στρατούς. Και αυτά τα δημιούργησαν επειδή από την κατοχή πέρασαν πολλά χρόνια και δεν μπορούν πλέον να δημιουργήσουν άλλη σύνταξη Εθνικής Αντίστασης.

            Προσπαθούν να πείσουν ότι για όλη αυτή την κρίση φταίει η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες (που παρεμπιπτόντως αυτοί δημιούργησαν). Η αλήθεια είναι όμως πως όλα αυτά είναι η αιτία για το τεράστιο έλλειμμα μας και όχι για το εξωτερικό χρέος. Όλα αυτά είναι πληρωμένα με χρήματα των εσόδων του κράτους. Με χρήματα των Ελλήνων πολιτών.  Είναι σπατάλες που αν δεν τις είχαμε θα είχαμε μία σαφώς ποιο ανθηρή και ανεπτυγμένη οικονομία. Δεν έχουν καμία σχέση όμως με τα χρέη της Ελλάδας καθώς μέχρι και σήμερα οι προϋπολογισμού του κράτους είναι πλεονασματικοί.

            Με λίγα λόγια με όλες αυτές τις σπατάλες στην επιχείρηση που λέγεται Ελλάδα έχουμε λιγότερα κέρδη αλλά δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια.

            Σε ότι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και πάλι είναι δικό τους δημιούργημα. Το αστείο βέβαια είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα υπεράριθμοι είναι οι υπάλληλοι σε κάποιες υπηρεσίες. Για παράδειγμα έχουμε πληθώρα υπαλλήλων σε υπηρεσίες άχρηστες που όμως εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες όπως οι Δήμοι, οι Νομαρχίες, οι εφορίες, και φυσικά η μέγιστη πληγή στην οικονομία της Ελλάδας, οι παπάδες που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας και έχουμε τρομερές ελλείψεις ειδικά στους κλάδους της Υγείας και της Παιδείας που είναι η σημαντικότεροι σε κάθε κοινωνία.

            Στρέφουν με τα δημοσιεύματα τους τα ΜΜΕ και με τα λεγόμενα τους οι πολιτικάντηδες έτσι τις κοινωνικές ομάδες, την μία εναντίων της άλλης για να μην στραφούμε όλοι μαζί εναντίων τους. Μας κάνουνε να πιστεύουμε πως οι συνάνθρωποί μας είναι αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας και να ξεχάσουμε πως αυτοί πήραν τα δάνεια χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί τα έφαγαν σε ρεμούλες, απάτες και κομπίνες, αυτοί  μας έφεραν σε αυτή τη θέση.

            Ήρθε ο καιρός να τους απαντήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς παρωπίδες. ΄


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Γράμμα ενός Έλληνα στους Ευρωπαίους


Letter from a Greek man to the European People!!!



            My friends European,

            I ‘m a Greek man and I ‘m proud for my country and for my Nation.

            I am proud because my people here in Greece believe to hospitality, to  the goodness, to brotherhood.

            I am proud for our culture, for our history and for our language

            I am proud because I am children of Hercules, of Leonidas, of Alexander the Great, o Nikos Kazantzakis, of Zorbas.

            I am a Greek man and I love the sun of Greece, I love our sea, our mountains, our islands.

            And finally I am proud because we can to be working for 10 or 12 hours and then we have the kefi (means something like fun), the power and the power to have a fun with our friends, to drink and dancing. But first of all we working and very hard.

            You came the summer at Greece and see us to making fun but you don’t see how much hard we working. We have an other factory of work at night many of us.

            But all these years we have politicians who they are thieves and they was abused the confidence and the money of Greek people.

            I am a Greek man and I am proud because maybe my English is horrible  but it s enough to tell you only one thing.

            We are Greeks and we are a proud nation. We never ask your money. We need your brotherhood.

            My friends Europeans. I am Greek and I’m European. But not from this Europe.

                                                                With Honor

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   A Greek Man

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Φίλοι και Φίλες.

            Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση εξαθλίωσης του Λαού και ξεπουλήματος της χώρας μας με αποκορύφωμα την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου από την Βουλή και των εφαρμοστικών νόμων.

            Σε μία πρωτοφανή και αήθη εκστρατεία εξόντωσης μας και υποδούλωσης της χώρας μας το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας, μείωσαν τους μισθούς σε επίπεδα όχι απλά φτώχειας αλλά ανέχειας με σκοπό να τους κατεβάσουν κι άλλο τον Ιούνιο δημιουργώντας έτσι στρατιές μισθωμένων δούλων και όχι εργαζομένων, δημιούργησαν στρατιές ανέργων όπου τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ανεργία της τάξης του 21% και 51% για τους νέους τον μήνα Ιανουάριο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πραγματική ανεργία ξεπερνά το 55%(καθώς δεν μπορούμε να θεωρούμε εργαζόμενους τους υποαπασχολούμενους) και στους νέους στο 78%.

            Επιβάλλουν φόρους αναγκάζοντας όσους έχουν ένα σπιτάκι (απόκτημα χρόνων αγώνων για τους Έλληνες) να το ξαναγοράσουν δεύτερη και τρίτη φορά, οι τιμές στα προϊόντα διαρκώς αυξάνονται και καταφεύγουμε σε λύσεις απομάκρυνσης των μεσαζόντων (όπως το κίνημα της πατάτας) για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, λύσεις όμως που είναι κάποια περιστασιακά μέτρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα στην πραγματικότητα.

            Και αφού πήραν τόσα μέτρα εξόντωσης, μείωσης μισθών, περικοπών σε παιδεία και υγεία, βγαίνουν τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και ζητούν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων.

            Από την μία ο διακαής τους πόθος για την εξουσία και από την άλλη ο φόβος τους να μην καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα που τους προστατεύει σήμερα ζητούν να τους ξαναεμπιστευθεί ο κόσμος.

            Και το χειρότερο είναι ότι το κάνουν με επιτυχία καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει το θράσος να μιλά για αυτοδυναμία και υπόσχεται να ξαναφέρει τις συντάξεις στις προηγούμενες τιμές, ενώ ξέρει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς τον ακρωτηριασμό τον συντάξεων αυτός  τον αποφάσισε και τελικά τον υπερψήφισε.

            Αφού εξόντωσαν τον Λαό τώρα υπόσχονται μία ανάπτυξη με την υποστήριξη της Ε.Ε, την οποία όμως δεν χρειάζεται να έχουμε τελειώσει πανεπιστήμια για να καταλάβουμε ότι είναι ανέφικτη με τα μέτρα που πήραν και πως όλα τα περί ανάπτυξης τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του 2009.

            Φίλοι και  Φϊλες.

            Όλοι εμείς που κάποτε βγήκαμε στις πλατείες, όλοι εμείς που έχουμε ελεύθερη και κριτική σκέψη, όλοι εμείς που ξέρουμε ποιο είναι το παιχνίδι τους πρέπει να δραστηριοποιηθούμε. Τα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν

            Σας Καλώ λοιπόν όλους να βγούμε είτε ο καθένας μεμονωμένα είτε σε ομάδες, σε καφενεία, σε ταβέρνες, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές στα σπίτια των συγγενών και να τους ενημερώσουμε όλους (και ειδικά τους ηλικιωμένους των οποίων την αφέλεια και την ελπίδα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρώτα),για τα σχέδια των κομμάτων και των ηγετών τους.

            Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι κάθε ψήφος σε κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο αλλά και σε αυτά που πιστεύουν στην «Ευρωπαϊκή Προοπτική» είναι ψήφος που θα οδηγήσει τη χώρα όχι στην ανάπτυξη αλλά στην πλήρη και καθολική της υποδούλωση.

            Φίλοι και Φίλες,

            Είναι υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους ανθρώπους. Δεν θα είμαστε εμείς  οι σωτήρες της χώρας. Ας μάθουμε όμως να είμαστε εργάτες της και υποστηρικτές της.

            Σας καλώ όλους σε αυτόν τον αγώνα ενημέρωσης με την ίδια αγωνία, την ίδια απογοήτευση, τον ίδιο φόβο μα και την ίδια ελπίδα που έχουμε όλοι. Σαν πολίτης που νοιώθω ότι οι στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

            Σας καλώ όπως κι εσείς πρέπει να καλέσετε όσους γνωρίζετε. Για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να γλιτώσουν. Για να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας υποδουλώσουν, για να κάνουμε επιτέλους το νέο Γουδί και να πληρώσουν όλοι αυτοί!

Η Κυβέρνηση θα είναι στις Παρελάσεις, Ο Λαός που θα βρίσκεται;


Σαν κρούσματα βίας και εγκληματικότητας χαρακτηρίζουν την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στα μέτρα της κυβέρνησης κατά τον εορτασμό των Εθνικών επετείων τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα φασιστοειδή όπως ο Χρυσοχοΐδης και ο σύγχρονος Τσολάκογλου Λουκάς Παπαδήμος.


            Η λαϊκή αντίδραση θεωρείται πλέον εγκληματική ενέργεια, οι απεργίες κρούσματα βίας και οι διαδηλώσεις προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος.

            Και με ένα νέο χουντικό παραλήρημα αποφάσισαν ότι η κυβέρνηση θα είναι σύσσωμη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

            Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του διορισμένου Παπαδήμου αναφέρει:

             «Τα φαινόμενα βίας που έχουν εκδηλωθεί και η αύξηση της εγκληματικότητας απασχόλησαν σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Α. Γιαννίτση, Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλου και Π. Καψή.

Στη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε ότι τα φαινόμενα βίας και ανομίας επιβάλλουν, παράλληλα με την πιο αποτελεσματική αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, την εγρήγορση του συνόλου της κοινωνίας. Πολιτικές δυνάμεις, ΜΜΕ, εκπαιδευτικός κόσμος και κοινωνικοί φορείς πρέπει να συμβάλουν στην προστασία των πολιτών και των δημόσιων αγαθών, καθώς και στην αποτροπή πράξεων που πλήττουν τη Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου, αποδοκιμάζοντας και απομονώνοντας όσους τις διαπράττουν.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε επίσης η διασφάλιση του ενωτικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, κατά τρόπο που να αναδεικνύει τη συλλογική μνήμη του έθνους και το σεβασμό της ιστορίας του».

            Και τολμούν να μιλούν για τον ενωτικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων και για την μνήμη του Έθνους ποιοι;

            Αυτοί που μας λένε για μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας

            Αυτοί που εξοντώνουν τον λαό και το Έθνος για να καλύψουν τις δικές τους κλοπές και απάτες

            Αυτοί που αλλάζουν την ιστορία και την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θέλουν να την παρουσιάζουν σαν κοινωνική.

            Αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα «τιμημένα γηρατειά» αυτού του τόπου και αποφάσισαν την εξόντωση τους κόβοντας τις συντάξεις και ακυρώνοντας χρόνια δουλειάς και προσφοράς τους στην κοινωνία και τη χώρα.

            Αυτοί που δεν λογαριάζουν τους νέους και τους οδηγούν στην απόγνωση είτε αυτή εκφράζεται με μετανάστευση, είτε με όποιον άλλο τρόπο.

            Αυτοί που έχουν μάθει μόνο να κλέβουν, να τρώνε και να πληρώνει ο λαός το λογαριασμό γι αυτούς.

            Η κυβέρνηση θα βρίσκεται σύσσωμη στις παρελάσεις. Ο λαός που θα βρίσκεται;

            Οι μέθοδοι του χουντικού Χρυσοχοΐδη είναι γνωστές. Εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;

            Θα αφήσουμε να παρακολουθήσουν οι πολιτικάντηδες αυτής της χώρας την παρέλαση για την 25η Μαρτίου και να αμαυρώσουν την μνήμη των αγωνιστών που πάλεψαν, έδωσαν το αίμα τους για να είναι ελεύθερη αυτή η χώρα που σήμερα από αυτούς ξεπουλιέται;

            Θα επιτρέψουμε να έχουν το θράσος να παρουσιαστούν μπροστά στους Έλληνες οι δοσίλογοι;

            Αν ναι τότε είμαστε άξιοι αυτών. Αν όχι τότε πρέπει να τους διώξουμε μια και καλή από τη χώρα.  Πρέπει επιτέλους η 25η Μαρτίου να είναι τριπλή γιορτή γι αυτόν τον τόπο.

            Ευαγγελισμός της έλευσης του Χριστού μας

            Ευαγγελισμός της ανεξαρτησίας μας σαν Ελεύθερο και Υπερήφανο Έθνος

            Ευαγγελισμός  για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας μας.

            Αυτοί πήραν τις αποφάσεις τους. Εμείς τώρα μένει να απαντήσουμε!!!!!