Σελίδες

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

SILVER ALERT: Εξαφάνιση Ηλικιωμένου.


SILVER ALERT: Εξαφάνιση Ηλικιωμένου.



            Όνομα: Δημοκρατία

            Ηλικία: 2500 ετών

            Γεννήθηκε στην Ελλάδα

            Περιοχή Εξαφάνισης: Αθήνα, Ελλάδα.

            Όταν εξαφανίστηκε δεν φορούσε τίποτα. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες την βίασαν και την άφησαν γυμνή.

           

            Κάπως έτσι μόνο μπορούμε να περιγράψουμε την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Μία Ελλάδα που μέσα από τις όποιες κρίσεις αντιμετωπίζει, οικονομικές, πολιτικές η μεγαλύτερη είναι αυτή της απουσίας της Δημοκρατίας.

            Μέχρι σήμερα λέγαμε ότι υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας, ότι μας κυβερνά μία Κοινοβουλευτική Δικτατορία.

            Αυτές τις μέρες διαπιστώσαμε ότι η Δημοκρατία έχει εξαφανιστεί, δεν είναι ελλειμματική.

            Μία εβδομάδα κακόγουστου θεάτρου, με διερευνητικές εντολές που της πήραν για να της πάρουν γνωρίζοντας ότι δεν θα γίνει κυβέρνηση καθώς το βλέμμα τους ήταν στις επόμενες εκλογές και πως θα εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά αυτές τις ημέρες.

            Ο Σαμαράς, κράτησε την διερευνητική εντολή 5,5 ώρες αφού πρώτα κάλεσε τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων να πει ένα γειά.

            Ο Αλέξης Τσίπρας, παρόλο που γνώριζε ότι δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση αριστεράς (πως θα μπορούσε άλλωστε), έδειχνε κολλημένος στις εμμονές του σε μία τραγική πολιτική παρωδία αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ συγκεντρώνουν μόλις 97 έδρες, με το ΚΚΕ να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνεργασία με αποτέλεσμα να απομένουν μόλις 71 έδρες και με βάση τους αριθμούς ήταν δεδομένο ότι δεν έβγαινε.

            Ο Βενιζέλος, καλούσε για κυβέρνηση η οποία να συγκεντρώνει την πολιτική νομιμοποίηση του 51% του εκλογικού σώματος  για να ακολουθηθεί μία πολιτική που το 68% καταδίκασε.

            Ο Φώτης Κουβέλης θέλοντας να παραστήσει τον σωτήρα της χώρας ζήτηση οικουμενική κυβέρνηση με απαραίτητη προϋπόθεση την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν ακολουθώντας ουσιαστικά τις προσταγές του Βενιζέλου.

            Και εδώ έρχεται το πρώτο ερώτημα.

            Αν η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη για την Ελλάδα για ποιο λόγο δεν σχημάτισαν κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχοντας μία ισχυρή Κοινοβουλευτική πλειοψηφία;

            Δύο απαντήσεις μόνο υπάρχουν γι αυτό το ερώτημα.

            Ή έλεγαν ψέματα για την κατάσταση της Ελλάδας αλλοιώς θα έκαναν κυβέρνηση για να την σώσουν χωρίς να τους νοιάζει οτιδήποτε άλλο ή είναι προδότες και δοσίλογοι όπως τους κατηγορεί ο Καμμένος.

            Από την άλλη ο Καμμένος δεν καλείται στην σύσκεψη των αρχηγών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς το σύνταγμα του δίνει το δικαίωμα να καλέσει τους αρχηγούς όπως εκείνος κρίνει.

            Και ο Παπούλιας έκρινε ότι έπρεπε να λειτουργήσει σαν πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με αποκλεισμούς, όταν στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αποκλεισμοί.

            Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος είχε υποχρέωση να καλέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ταυτόχρονα πριν αρχίσει τις όποιες συζητήσεις για να τους εκθέσει την κατάσταση στην οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται η χώρα και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

            Αν κάποιοι δεν θέλουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Ν. Μιχαλολιάκο να μην πήγαιναν. Ας έδειχναν ποια είναι η άποψη τους περί Δημοκρατίας. Βέβαια το δείξανε αλλά με διαφορετικό τρόπο καθώς με την στάση τους δεν απαξίωσαν τον Ν. Μιχαλολιάκο αλλά τους 440 χιλιάδες ψηφοφόρους του που στις επόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου θα τους δούμε να γίνονται πάνω από 500 χιλιάδες, πετυχαίνοντας έτσι αυτό που δεν θέλαμε. Την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής.

            Και έρχεται και το ζήτημα με το φερόμενο έγγραφο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με σχέδιο στήριξης μίας Κυβέρνησης αν τίθεται ζήτημα Εθνικής Σημασίας, και για το οποίο ο Πάνος Καμμένος δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση είναι πλαστό.

            Και εδώ έρχεται το μέγα ζήτημα. Αν ο Πάνος Καμμένος λέει την αλήθεια και δεν παρέδωσε τέτοιο έγγραφο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ποιος είναι υπεύθυνος για την πλαστογραφία; Εδώ μιλάμε για ένα μείζων Εθνικό Ζήτημα, με ποινικές έως και κακουργηματικές ευθύνες το οποίο πάει να περάσει εξ απαλών ονύχων και να προσπεραστεί σαν άνευ σημασίας.

            Αν αυτό το κείμενο είναι πλαστό, πρέπει ο Πάνος Καμμένος που όλο αυτό το διάστημα μιλά για τιμωρία όσων έβλαψαν τη χώρα, να καταγγείλει και να κατηγορήσει επίσημα την προεδρία της Δημοκρατίας καθώς και κάθε υπεύθυνο γι αυτήν την πράξη συκοφάντησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού.

            Αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχει Δημοκρατία.

Και στην Ελλάδα η Δημοκρατία έχει εξαφανιστεί!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: