Σελίδες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ως Πότε Θα Ανεχόμαστε Απειλές Και Εκβιασμούς;


Τρεις ημέρες μετά τις εκλογές και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του την διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, έχει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και ένα μέτωπο απειλών και εκβιασμών τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό.

            Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύεται τελικά πιο  μνημονιακός από τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και καλεί σε δεξιά Πανστρατιά για να υπερισχύσει και να τηρηθεί το μνημόνιο δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο και τις πραγματικές του προθέσεις.

            Από την άλλη πλευρά οι Ευρωπαίοι εταίροι απειλούν και εκβιάζουν και ενώ η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο με τον χειρότερο και ποιο αναίσχυντο τρόπο καθώς είδαν την συντριβή των υπαλλήλων τους Σαμαρά και Βενιζέλου.

            Μπαρόζο, Γιούνκερ,Μέρκελ,Σόιμπλε, ΕΚΤ. Όλοι έχουν συστρατευτεί σε έναν πόλεμο απειλών και εκβιασμών απέναντι στους Έλληνες. Η θα ψηφίσουμε τον Σαμαρά και το Μνημόνιο ή θα βγούμε από το Ευρώ.

            Και όλη αυτή η διαδικασία δείχνει ότι δεν μας εξαπατούν μόνο οι δικοί μας αλλά όλοι η Ευρώπη.

            Μόλις στις 12 Φεβρουαρίου η Βουλή των Ελλήνων με χουντικές πρακτικές και την διαδικασία του κατεπείγοντος υπερψήφισε το δεύτερο μνημόνιο η Μέρκελ και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας της έλεγαν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη και πως η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική για την Ευρώπη.

            Σήμερα 2 μήνες μετά και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα ζητήσει Διεθνή Λογιστικό Έλεγχο για το επαχθές του χρέους, οι Ευρωπαίοι απειλούν με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί άραγε;

            Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε τίποτα περισσότερο από τον αν διεκδικήσει να μάθουν οι Έλληνες πόσο είναι αυτό το χρέος και τι αφορά. Να μάθουμε επιτέλους αν και πόσα χρωστάμε. Να μάθουμε πόσα πραγματικά πρέπει να πληρώσουμε.

            Τρέμουν οι προδότες και οι επίδοξοι κατακτητές της Ελλάδας επειδή κινδυνεύουν να σταματήσουν να μας ληστεύουν. Να μας έχουν υπό καθεστώς συνεχούς εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: