Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Παρανοϊκό Πάθος για Εξουσία.


Τελικά η μανία του Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός δεν έχει όριο. Και πάνω που λέγαμε ότι την πρωτοκαθεδρία στον ρόλο του Ιζνογκούντ,  του γνωστού ραδιούργου των κόμικς που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη την έχει ο Μπένι, τώρα μας προέκυψε ο Σαμαράς που επιθυμεί να γίνει τι……;

            «Δίνω ψήφο ανοχής ακόμα και σε κυβέρνηση μειοψηφίας, όμως με την καταγγελία της σύμβασης που ζητά ο κ. Τσίπρας οδηγεί την χώρα στην απομόνωση» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. «Του επανέλαβα ότι είμαι διατεθειμένος να στηρίξω μία κυβέρνηση σωτηρίας με στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και αλλαγή των όρων του μνημονίου» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Ο λαός ψήφισε δύο πράγματα: παραμονή στο ευρώ και αλλαγή πολιτικής. Ο κ. Τσίπρας με την καταγγελία της σύμβασης ζητά κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν μου ζητάει να αποσύρω την υπογραφή μου. Μου ζητάει να δεχτώ την έξοδο της ελλάδας από το ευρώ».

            Αλήθεια σε ποια χώρα ακριβώς ζει ο απίθανος κατά τα άλλα Αντωνάκης; Σε ποιες ακριβώς εκλογές ήταν υποψήφιος;

            Το ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου βέβαια θα έπρεπε να το είχαμε καταλάβει όταν όλες οι δημοσκοπήσεις (όσο άκυρες και αν είναι) έδειχναν το τέλος του δικομματισμού και το κόμμα του να μην ξεπερνά το 17% και αυτός ζητούσε αυτοδυναμία!!!!

            Εμείς οι Έλληνες είναι αλήθεια ότι έχουμε παράδοση στα ανέκδοτα αλλά τέτοιο μόνο ο Αντωνάκης θα μπορούσε να βγάλει.

            Αν ήθελε απλά αλλαγή πολιτικής ο κόσμος Αντωνάκη θα ψήφιζε εσένα καθώς διατείνεσαι ότι το πρόγραμμα σου ήταν διαφορετικό από του ΠΑΣΟΚ και η πολιτική σου άλλη.

            Δεν ψήφισαν εσένα όμως. Ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που ζητούσαν καταγγελία του μνημονίου. Και αν το επιχείρημα σου είναι πως το ποσοστό το δικό σου με του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι 38,14% ενώ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο 27,38 τότε θα πρέπει να υπολογίσεις και το ΚΚΕ που επιθυμεί πράγματι καταγγελία του μνημονίου και μάλιστα όχι απλά αποχώρηση από το ευρώ αλλά από την Ε.Ε. καθώς και τη Χρυσή Αυγή.

            Η Έλληνες ψήφισαν καταγγελία της σύμβασης Αντωνάκη. Οι Έλληνες καταδίκασαν την πολιτική σου όπως καταδίκασαν κι εσένα.

            Σε καταδίκασαν όχι γιατί είσαι κωλοτούμπας αλλά γιατί είσαι ύπουλος. Όσο ύπουλος υπήρξες και όταν έριξες την κυβέρνηση Μητσοτάκη του οποίου παρεμπιπτόντως καλά του έκανες του άτιμου αλλά είναι άλλο θέμα.

            Είσαι ύπουλος επειδή ενώ δήλωνες αντιμνημονιακός στο πρώτο μνημόνιο του 2010, στις Περιφερειακές εκλογές δήλωνες στον Πρετεντέρη ότι η Ελλάδα τηρεί τις υπογραφές κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη επίσημη δήλωση υπακοής στα αφεντικά σου.

            Είσαι ύπουλος επειδή όταν ο φίλος σου ο Τζέφρυ μίλησε για δημοψήφισμα σου ανέτρεψε τα σχέδια. Κι εσύ αντί να χαρείς που αυτή η απερίγραπτη γκάφα του Τζέφρυ ήταν ότι πιο καλό έκανε στη χώρα, και αντί να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να βγούμε από το πρώτο μνημόνιο όπως έλεγες ζητώντας να γίνουν εκλογές στις 3 Δεκέμβρη καθώς η κυβέρνηση του Παπανδρέου είχε πέσει, οδήγησες τη χώρα συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ σε ένα δεύτερο μνημόνιο χειρότερο από το πρώτο.

            Είσαι τόσο ύπουλος και προδότης Αντωνάκη αλλά δεν θα σου περάσει.

            Γιατί ακόμα και αν κάνεις κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ, η Λαϊκή ετυμηγορία υπάρχει. Όποια κυβέρνηση και να σχηματίσετε θα ανατραπεί. Τον Οκτώβριο το αργότερο θα έχουμε πάλι εκλογές. Και το μνημόνιο θα καταγγελθεί.

            Και η μεγάλη αλήθεια είναι ότι αν καταγγείλουμε τώρα το μνημόνιο μπορούμε να μείνουμε στο ευρώ. Αν το καταγγείλουμε τον Οκτώβριο θα φύγουμε αναγκαστικά. Επειδή θα θέλουμε να φύγουμε και τότε δεν θα μας νοιάζει.

            Γιατί εμείς Αντωνάκη δεν ζητάμε αλλαγής πολιτικής. Αλλαγή πολιτικού συστήματος ζητάμε και έναν τόπο να πετάξουμε τα πολιτικά σκουπίδια σαν εσένα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: