Σελίδες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έλλειμμα Δημοκρατίας ο Αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής


Σήμερα ο Βενιζέλος θα επιστρέψει την διερευνητική εντολή στον Κάρολο Παπούλια και  η επόμενη φάση είναι η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών από τον πρόεδρο για την τελευταία προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

            Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καλούσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μαζί όποτε χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο.

            Σήμερα προβλέπεται πως ο Κάρολος Παπούλιας θα καλέσει χωριστά τους αρχηγούς των κομμάτων  επειδή κάποιοι ίσως και ο ίδιος έχουν πρόβλημα με τον Ν. Μιχαλολιάκο.

            Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος στην Βουλή της Χρυσής Αυγής και του Ν. Μιχαλολιάκου είναι μία άσχημη και ίσως λάθος εξέλιξη για την πορεία και την ιστορία της Ελλάδας.

            Το θέμα όμως είναι ότι η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από 440 χιλιάδες πολίτες.

            Τετρακόσιες σαράντα χιλιάδες και πλέον Έλληνες αποφάσισαν ότι η Χρυσή Αυγή έπρεπε να μπει στη Βουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό.

            Τι σημαίνει η μη πρόσκληση όλων των αρχηγών μαζί;

            Απαξίωση όχι της Χρυσής Αυγής και του Ν. Μιχαλολιάκου αλλά της ψήφου 440 χιλιάδων Ελλήνων.

            Απαξίωση της Δημοκρατίας από εμάς που θέλουμε να λέμε ότι πιστεύουμε στη Δημοκρατία.

            Ας καταλάβουν επιτέλους τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και τα πολιτικά κόμματα με τους αρχηγούς τους αλλά και οι Έλληνες πολίτες που λέμε ότι είμαστε Δημοκράτες ότι στην Δημοκρατία δεν μπορούν να υπάρχουν αποκλεισμοί.

            Αν οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα ήθελαν να μην μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή ας φρόντιζαν να έχουν μία σωστή και δομημένη πολιτική στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και στα Εθνικά Θέματα.

            Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν είναι αποτέλεσμα των δράσεων της Χρυσής Αυγής, αλλά της ανικανότητας του πολιτικού συστήματος, το οποίο σήμερα ανίκανο να παραδεχτεί αυτήν την ανικανότητα του ψάχνει να βρει φταίχτες για τα δικά του λάθη.

            Και που μπορεί να οδηγήσει αυτή η αντιμετώπιση απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τον Ν. Μιχαλολιάκο;

            Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε μία χώρα «αναλφάβητων» και ιστορικά και ακαδημαϊκά αγράμματων ανθρώπων. Έχουμε απαξιώσει την ιστορία μας, τις αξίες μας και τις αρχές μας.

            Έτσι απαξιώνοντας την Χρυσή Αυγή και τον Ν. Μιχαλολιάκο στην πραγματικότητα όχι μόνο στην πραγματικότητα απαξιώνουμε τους 440 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αλλά δίνουμε και το δικαίωμα και τον λόγο ώστε να τους ψηφίσουν ακόμα περισσότεροι.

            Αν θέλουμε εμείς οι «δημοκράτες» να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, ας αλλάξουμε πρώτα το πολιτικό σύστημα, ας αποκαταστήσουμε, τη Δημοκρατία, το Προνοιακό Κράτος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα.

            Αν το κάνουμε αυτό τότε δεν θα υπάρχει λόγος παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.

            Αν αντίθετα συνεχίσουμε με αυτό το πολιτικό σύστημα, αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε στα πραγματικά προβλήματα αυτής της χώρας συνεχίζοντας απλά να απαξιώνουμε τη Χρυσή Αυγή, να είμαστε σίγουροι ότι το μεγάλο ποσοστό του 7% που πήρε η Χρυσή Αυγή είναι πολύ μικρό στα ποσοστά που θα δούμε να παίρνει στο μέλλον.

            Η Χρυσή Αυγή λοιπόν εφόσον 440 χιλιάδες και πλέον συμπολίτες μας την ψήφισαν, έχουν ρόλο και λόγο στην πολιτική ζωή του τόπου και στην Δημοκρατία έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε αν όχι τους βουλευτές και τον Ν. Μιχαλολιάκο τουλάχιστον τους ψηφοφόρους που είναι απλοί Έλληνες Πολίτες.

            Αν θέλουμε να διώξουμε τον Ναζισμό από αυτή τη χώρα….. Πρέπει πρώτα να σεβόμαστε και να τηρούμε τη Δημοκρατία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: