Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μπούρδας της Αριστεράς!!!!


Τα τελευταία χρόνια κάποιοι Έλληνες στο πρόσωπο του Αξέξη Τσίπρα είδαν κάποια ελπίδα για τον τόπο  και αυτήν την κρίση, τόσο οικονομική όσο και θεσμών που υπάρχει.

            Νέος, έξυπνος, επαναστάτης, έτοιμος να κάνει τη ρήξη με το σύστημα και να δώσει τους Έλληνες τον τρόπο για να ανακάμψουν.

            Και ενώ αυτός ο «μεγάλος επαναστάτης» , προεκλογικά μιλούσε για ένα μνημόνιο καταστροφικό, για κατάργηση του μνημονίου, για καταγγελία του μνημονίου, σήμερα έρχεται και μιλάει για συζήτηση, για επαναδιαπραγμάτευση καταργώντας τον ίδιο του τον εαυτό καθώς στην επιστολή που είχε στείλει στους αξιωματούχους της κομισιόν έλεγε ότι το μνημόνιο απονομιμοποιήθηκε και πρέπει καταργηθεί και τότε μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση των πολιτικών και όχι του μνημονίου.

            Και έτσι αυτός ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται το φαβορί πλέον για το χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη καθώς όχι απλά έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα αλλά πραγματικά σάλτο μορτάλε.

            Ο Τσίπρας αποκαλυπτικός σήμερα το πρωί στον Γ. Αυτιά είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα ακολουθήσει κι αυτός τις πολιτικές που θα του επιβάλλουν από την Ε.Ε. ενώ εν μέσω κρίσης ανάλωσε την κουβέντα του σε μία έξαρση παροχολογίας δυσανάλογη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

            Έτσι λοιπόν ο Τσίπρας ακούγεται ένας ακόμα μπούρδας τόσο της πολιτικής γενικότερα όσο και της αριστεράς συγκεκριμένα υιοθετώντας ουσιαστικά τις απόψεις του Φώτη Κουβέλη.

            Αν αυτή είναι η αριστερά που θέλουν οι Έλληνες τότε η μόνη λύση τελικά για τη χώρα είναι η Ανεξάρτητοι Έλληνες και η έσχατη το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: