Σελίδες

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μικροί, Φτωχοί και Ανόητοι Έλληνες!!!!


1981: Η Ελλάδα γίνεται κράτος –μέλος  της Ε.Ο.Κ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) σαν ισότιμο μέλος.

            2012: Τριάντα ένα χρόνια μετά η Ελλάδα έχει καταντήσει ο φτωχός συγγενής, το πειραματόζωο, η ανοιχτή πληγή, αιτία για κάθε τι κακό συμβαίνει στην Ευρώπη.

            Και ενώ οι ηγεσίες της Ελλάδας έχουν καταντήσει τα τσιράκια της Ευρώπης, και καθώς οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί θεωρούσαν ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο από λακέδες τους, τα τσιμπούκ τσογλάν τους βρε αδερφέ, γίνεται ανατροπή στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ξαφνικά κατάλαβαν πως ότι μέχρι τώρα θεωρούσαν δεδομένο ξαφνικά δεν ισχύει.

            Και έτσι αφού βγήκαμε από μία εκλογική διαδικασία που καταδίκασε το μνημόνιο και μπήκαμε σε μία δεύτερη η οποία έχει σαν στόχο να οδηγήσει στην κατάργηση του, άρχισε ένας αγώνας ελέγχου της Ελληνικής κοινής γνώμης και καθυπόταξης της στα δικά τους θέλω, χρησιμοποιώντας οι δανειστές την στρατηγική του μαστίγιου και του καρότου.

            Από την μία απειλούν ότι θα φύγουμε από το ευρώ σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το μνημόνιο και από την άλλη δηλώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση εξόδου του ευρώ και μάλιστα με επιπλέον οικονομική βοήθεια αν ψηφίσουμε τους δικούς τους τσουτσέδες.

            Μόνο τάμα δεν έχει κάνει η Μέρκελ για να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και αυτό επειδή σαν γνήσια Χριστιανοδημοκράτης απλά δεν έχει το Θεό της.

            Και οι Έλληνες τι κάνουν;

            Αν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν απλά τoυς πιστεύουν.

            Παρακαλούν οι Έλληνες να παραμείνουν στο ευρώ καθώς το ευρώ είναι ο Θεός τους.

            Παρακαλούν οι Έλληνες να στείλουν οι Ευρωπαίοι και άλλα χρήματα, λες και θα τα πάρουν αυτοί και όχι και εκείνα οι τράπεζες.

            Παρακαλούν οι Έλληνες να μην τους εγκαταλείψουν τα αφεντικά τους, γιατί πλέον έχουν γίνει σκυλάκια ράτσας και ικετεύουν για κανένα κοκαλάκι.

             Μικροί , φτωχοί και ανόητοι Έλληνες.

            Πείτε σκεφτείτε επιτέλους μία φορά ποιοι είσαστε. Σκεφτείτε σαν λαός και σαν Έθνος την ιστορία σας, σκεφτείτε τα παιδιά σας.

            Μικροί, φτωχοί και ανόητοι Έλληνες.

            Στις 17 Ιουνίου θα ψηφίσετε και πρέπει να πάρετε μία σημαντική απόφαση για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα. Θα αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε να σκύβετε το κεφάλι και να ανέχεστε προσβολές και λίβελους ή αν θα σηκώσετε κεφάλι και θα πείτε:

            ΟΧΙ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

            ΟΧΙ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

            ΟΧΙ!!!!!  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΪΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΣΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΩΧ «ΠΑΣΑΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑ»

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: