Σελίδες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Κουφοί, Ηλίθιοι ή Απλά Αμετανόητοι;


Οι εκλογές έγιναν και η ετυμηγορία των Ελλήνων ήταν σαφής!!!

            Καταδίκη του μνημονίου, καταδίκη των πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τιμωρία τους. Μία τιμωρία που δεν χωρά αμφισβήτηση.

            Το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε και με την βία κρατήθηκε στην 3η θέση χάρη στον κομματικό μηχανισμό που έστησε όλα αυτά τα χρόνια.

            Η ΝΔ που ευαγγελιζόταν την αυτοδυναμία με μόλις  18,85% έφαγε μία σφαλιάρα τόσο δυνατοί που ούτε οι πολιτικοί της αντίπαλοι δεν έλπιζαν.

            Το κόμμα του Καρατζαφέρη δεν κατάφερε καν να μπει στην Βουλή.

            Και πέρα από την τιμωρία στα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτήν την θέση, ο Ελληνικός Λαός έδειξε και την επιλογή του.

            Οι Έλληνες αποφάσισαν όχι στο μνημόνιο και ζήτησαν από τα κόμματα να τους οδηγήσουν έξω από αυτό και την δανειακή σύμβαση.

            Παρόλα αυτά όμως τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ σφυρίζουν αμέριμνα ως κλέπτοντας οπώρας, και είτε κάνουν πως δεν ακούν, είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, είτε αποκαλύπτουν πως οι πολιτική τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

            Τους ακούσαμε να λένε πολλάκις ένθεν κι ένθεν ότι κανείς τους δεν ήθελε το μνημόνιο αλλά υποχρεώθηκαν να το συντάξουν και να το ψηφίσουν.

            Ο Λαός όμως αποφάσισε και ακόμα και αυτοί θα έπρεπε να σεβαστούν και να τηρήσουν την επιθυμία των Ελλήνων. Παρόλα αυτά έδειξαν ότι δεν σέβονται την επιθυμία του Λαού.

            Εμείς μέσα από τις κάλπες τους είπαμε όχι στο μνημόνιο και αυτοί προσπαθούν να πείσουν (ποιους άραγε;) για επαναδιαπραγμάτευση του. Δηλαδή συνέχιση του.

            Τελικά αποδεικνύεται πως είναι και κουφοί και ηλίθιοι και αμετανόητοι καθώς:

-          Δεν άκουσαν την κραυγή αγωνίας ενός ολόκληρου Λαού που βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης

-          Δεν κατάλαβαν τους Αγανακτισμένους και τα κινήματα διαμαρτυρίας όταν τους έλεγαν ότι θα τους τιμωρήσουν για την 29η Ιουνίου και για την 12η Φεβρουαρίου

-          Δεν μετάνιωσαν για τις πολιτικές τους επιλογές καθώς δεν είναι ούτε υπήρξαν ποτέ ηγέτες αλλά υπάλληλοι, τσουτσέδες της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και των τραπεζών.



Σε ένα μήνα θα έχουμε πάλι εκλογές. Είναι αναπόφευκτες καθώς ο Ελληνικός Λαός δεν τους έδωσε καν το δικαίωμα να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασία οι δύο μόνοι τους. Σε δύο μήνες θα αποφασίσουμε πλέον ποιος και με ποια πολιτική θα μας κυβερνήσει.

Σε ένα μήνα θα πρέπει να τους στείλουμε αυτούς στην πλήρη αφάνεια. Καιρός να τιμωρηθούν οριστικά.

Οι Έλληνες δεν ψηφίσαμε με οργή όπως θέλουν κάποιοι να περάσουν. Ναι τους τιμωρήσαμε. Η νίκη όμως του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων δείχνει ότι οι Έλληνες στράφηκαν στους δύο αντιμνημονιακούς φορείς που είχαν πλήρη κυβερνητική πρόταση. Είχαν κυβερνητικό πρόγραμμα και αυτό οι πολίτες το κατανόησαν και το τίμησαν.

Σε ένα μήνα θα κληθούμε να ξαναψηφίσουμε. Και τότε πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα αυτό που της αξίζει.

Κύρος – Ελπίδα – Δύναμη – Ελευθερία – Αξιοπρέπεια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: