Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Απάντηση σε Χρυσαυγίτη Υπ. Βουλευτή - Η Αλήθεια για την Χρυσή Αυγή (φωτό)


Προσβεβλημένος νοιώθει ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Ν. Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος με  τους χαρακτηρισμούς των μελών της Χρυσής Αυγής σαν Ναζί και απάντησε σε αυτούς μέσα από μία τοποθέτηση του στο http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/05/blog-post_9774.html?spref=fb.

            Αναδημοσιεύουμε το κείμενο που δημοσίευσε και με το οποίο διαμαρτύρεται:

            Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός :

- Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο

- Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας

- Που θέλει πίσω την Πατρίδα του από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες

- Που θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι

- Που έχει υπηρετήσει με Τιμή τον Ελληνικό στρατό

- Που θέλει να δώσει μια Ελπίδα στην Ελληνική νεολαία για να μην εγκαταλείψει ακόμα μια φορά την χώρα

ονομάζεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει την άνοδο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής σαν το απόλυτο κακό, “ναζί” τότε δηλώνω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Σε κάθε άλλη περίπτωση ονομάζω αυτούς που το διαδίδουν συκοφάντες και αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν το 2012 στην Ελλάδα Ναζί, ΧΑΖΟΥΣ.

Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης και είναι οι πιο ψαγμένοι απ΄όλους, δεν πέφτουν στην παγίδα σας.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ΤΙΠΟΤΕ άλλο!

            Αυτός που κάνει τα παραπάνω κύριε Ηλιόπουλε λέγεται πατριώτης. Και μπράβο του και Τιμή του! Αυτός που κάνει όλα τα παραπάνω μπορεί και πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί υπηρετεί ιδεώδη.

            Όταν όμως αυτός που κάνει όλα αυτά για να καπηλευτεί τη χώρα και την ιστορία της υποκρινόμενος τον πατριώτη ενώ ταυτόχρονα:

-          Χαιρετά φασιστικά ή ναζιστικά

-          Έχει σύμβολο και σημαία του την σβάστικα των ναζί

-          Έχει σαν πολιτικό ίνδαλμα και πνευματικό ηγέτη τον Αδόλφο Χίτλερ

-          Πιστεύει στην Άρια Φυλή και επιθυμεί όχι μόνο να διώξει τους λαθρομετανάστες αντιμετωπίζοντας τους σαν εγκληματίες ή ακόμα χειρότερα σαν ζώα αλλά να πραγματοποιήσει εθνοκάθαρση

-          Πιστεύει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα αλλά εκμεταλλεύεται τη Δημοκρατία για να την ανατρέψει ,

Τότε αυτός κύριε Ηλιόπουλε είναι προδότης, φασίστας να νεοναζί.

            Είναι ή όχι αλήθεια κ. Ηλιόπουλε ότι ο αρχηγός σας κ. Μιχαλολιάκος, έχει σαν ίνδαλμά του τον Αδόλφο Χίτλερ;

            Είναι ή όχι αλήθεια κ. Ηλιόπουλε ότι έχετε σαν σύμβολο την χιτλερική σβάστικα; Και επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι η σβάστικα είναι αρχαίο Ελληνικό Σύμβολο, παύει να είναι όταν συνοδεύεται από τον αετό του Γ’ Ράιχ.

            Σε συζήτηση που είχα εγώ ο ίδιος με σημερινό υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία μου είχε πει ότι ένα παιδί από ζευγάρι με τον έναν γονέα λευκό και τον άλλο μαύρο θα βγει καθυστερημένο.

            Επίσης ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής μόλις πιεί λίγο παραπάνω τραγουδά ναζιστικά τραγούδια.

            Φαντάζομαι ότι αυτά ίσως δεν τα γνωρίζατε όπως δεν γνωρίζατε πως τα ψηφοδέλτια σας απαρτίζονται από όλους αυτούς τους κρετίνους χαμηλής νοητικής κατάστασης.

            Είπατε κάτι για το επίπεδο της νοημοσύνης σας κύριε Ηλιόπουλε;

            Η μόνη διαφορά με τους προδότες της κατοχής και τους δωσίλογους των Γερμανοτσολιάδων και του Χίτλερ είναι ότι φορούσαν κουκούλες. Βλέπεις κ. Ηλιόπουλε εκείνοι δεν είχαν συνείδηση. Εσείς δεν έχετε ούτε ντροπή!!!!
Πρωτοσέλιδο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής που λέει ότι ο δοσίλογος κατοχικός πρωθυπουργός Τσολάκογλου προσπάθησε για "έντιμη Ειρήνη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: