Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Αλήθεια για τις Νέες Θέσεις Εργασίας


            Στον πανικό τους για την διάλυση των κομμάτων τους τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος, πλέον προβαίνουν σε εξαγγελίες ,  ειδικά για την καταπολέμηση της ανεργίας με τον τελευταίο να υπόσχεται νέες θέσεις εργασίας με τα προγράμματα ΕΣΠΑ και 6500 θέσεις εργασίας μόνο από δύο προγράμματα. Το «Βοήθεια στο Σπίτι» και το υπό δημιουργία Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.

            Πιο συγκεκριμένα ο Βενιζέλος ανακοίνωσε και την δημιουργία νέων θέσεων εργασία με τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2013.

            Τι αφορούν όμως αυτές οι θέσεις; Ποια είναι οι αλήθεια;

            Η αλήθεια είναι ότι στους ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ανέργους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με το μνημόνιο έχουν σκοπό  να προσθέσουν άλλες εκατόν πενήντα χιλιάδες τους οποίους θα απολύσουν από το δημόσιο σύμφωνα με τις εντολές των δανειστών.

            Και αφού  μέχρι το καλοκαίρι του 2013 θα έχουν ξεπεράσει οι στρατιές των ανέργων τα δύο εκατομμύρια, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει σκοπό να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα με τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

            Τι σημαίνει όμως αυτό;

            Σημαίνει ότι θα προσλάβουν έναν απειροελάχιστο αριθμό ανέργων στον ιδιωτικό τομέα, με μισθούς Βουλγαρίας να δουλεύουν για ξένες εταιρίες που θα εκμεταλλεύονται τον δικό μας πλούτο και μάλιστα δεν θα πληρώνονται από τις ίδιες αλλά από χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή δικά μας κάνοντας μας έμμισθους δούλους.

            Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που υπόσχεται ο Βενιζέλος καθώς ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει και το λιανεμπόριο αλλά και το χονδρεμπόριο είναι υπό διάλυση και δεν θα κινείται τίποτα καθώς οι πολίτες δεν θα έχουν καμία αγοραστική δύναμη, ενώ ταυτόχρονα οι τρεις βασικοί πυλώνες της Οικονομίας, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και η οικοδομές είναι σε πλήρη αποδόμηση.

            Η προσπάθεια εξαπάτησης συνεχίζεται ακάθεκτη. Το ζήτημα είναι αν οι Έλληνες είμαστε τόσο αφελής ή ηλίθιοι ώστε να τους ξαναψηφίσουμε.

            Καμία ανοχή στους δήμιους της χώρας και των πολιτών.

            Λέμε όχι στο Μνημόνιο της ντροπής, της παραχώρησης και της εξαθλίωσης.

            Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μόνο μία θέση πλέον . Της αφάνειας και της διάλυσης. Κι εκεί πρέπει να τους στείλουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: