Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι Νεοναζί της Χρυσής Αυγής Ξαναχτυπούν!!!


Άρχισε να πετάει το πατριωτικό της προσωπείο η Χρυσή Αυγή και έδειξε πλέον το αληθινό της πρόσωπο.

            Αυτό το πρόσωπο των νεοναζί, προδοτών και δωσίλογων αυτού του τόπου.

            Και το έκανε με τον χειρότερο τρόπο. Στρέφοντας την βρωμιά της εναντίον ενός ήρωα με μία ανακοίνωση χωρίς προηγούμενο.

            «Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:

Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.

Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».

            Και αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι ετοιμάζονται να τους βάλουν στην Ελληνική Βουλή μετατρέποντας την σε Δούρειο Ίππο που θα οδηγήσει στον θάνατο της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και στην αφαίρεση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

            Δεν μπορούν να καταλάβουν ίσως γιατί στην πλειοψηφία τους είναι άτομα χαμηλής πνευματικής στάθμης, ότι είναι πολύ μικροί και λίγοι για να μιλήσουν για τον Μανώλη Γλέζο, πόσο μάλιστα για να τον χαρακτηρίζουν «εμετικό».

            Δεν μπορούν να καταλάβουν οι άθλιοι σβαστικοφόροι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των κουκουλοφόρων της κατοχής ότι η «αντιστασιακή παραμύθα» που επικαλούνται είναι μία από πλέον ηρωικές στιγμές της ιστορίας μας.

            Αλλά φυσικά γι αυτούς ήταν κίνηση προδοσίας καθώς, ο Μανώλης Γλέζος κατέβασε την ναζιστική σημαία με τη σβάστικα που με τόσο πάθος χαιρετίζουν υψώνοντας το χέρι τα φασιστοειδή.

            Τι θα μπορούσες άραγε όμως να περιμένεις από άτομα που η νοημοσύνη τους φτάνει με τα βίας στην νοημοσύνη ενός χιμπατζή. Όταν υποψήφιος σήμερα βουλευτής με την Χρυσή Αυγή κάποτε μου είχε πει υποστηρίζοντας το πάθος του για την επικράτηση της Άριας Φυλής, πως ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όπου ο ένας σύντροφος είναι λευκός και ο άλλος μαύρος το παιδί που ενδεχομένως  θα γεννηθεί θα είναι καθυστερημένο. Και αυτός ο άνθρωπος ζητά την ψήφο του λαού της Ημαθίας!!!

            Είναι τόσο φαύλοι που ενώ δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία την χρησιμοποιούν για να ανελιχθούν. Και μας αναγκάζουν να θυμηθούμε φράσεις και πρακτικές που δεν συνάδουν ούτε με τη δημοκρατία στην οποία πιστεύουμε στο σύνολο μας οι Έλληνες. Να θυμηθούμε.

            «Φασιστοειδή η ιστορία σας, σας κατατάσσει στους Εθνικούς Μειοδότες. Και κατόπιν τούτου ξεχνώ κάθε δημοκρατική μου αρχή και σας λέω ότι δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: