Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Έχουν Ποινικές Ευθύνες και όχι Πολιτικές..


Ακούσαμε προχθές τον Αντώνη Σαμαρά να μιλάει για πολιτική ασυλία στο ΠΑΣΟΚ αν δεν πάρει την αυτοδυναμία προϊδεάζοντας μας για την επικείμενη συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ καθώς πρέπει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών.

            Μετά από τριάντα οχτώ χρόνια πλαστής δημοκρατίας έχουν τον θράσος να μιλούν για πολιτικές ευθύνες οι οποίες σαφώς υπάρχουν.

            Οι πολιτικές ευθύνες όμως αφορούν την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, οι πολιτικές ευθύνες αφορούν τον μη καθορισμός των ΑΟΖ, οι πολιτικές ευθύνες αφορούν την δημιουργία γκρίζων ζωνών με την Τουρκία, οι πολιτικές ευθύνες αφορούν την μη αξιοποίηση των 12 ναυτικών μιλίων, οι πολιτικές ευθύνες αφορούν την κατάσταση που επικρατεί στην παιδεία, την υγεία, το ζήτημα του Σκοπιανού και της καπήλευσης της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας.

            Και για τα παραπάνω ζητήματα έχουν και τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια τον τόπο και αυτό το γνωρίζει το σύνολο των πολιτών της Ελλάδας.

            Τι γίνεται όμως με τις ποινικές ευθύνες; Αυτές τις ευθύνες για τις οποίες η βουλευτική ασυλία λειτουργεί τροχοπέδη στη δικαιοσύνη και έχουν αποφύγει την φυλακή δεκάδες εκατοντάδες πολιτικών, υπουργών, γραμματέων και λειτουργών του κράτους;

            Πότε θα δούμε να μπαίνουν φυλακή οι υπεύθυνοι για τις πάνες του Ανδρέα Παπανδρέου και για την Ροζ Βίλλα της Εκάλης;

            Πότε θα δούμε να μπαίνουν φυλακή οι υπεύθυνοι για το Χρηματιστήριο με το οποίο έκλεψαν όλες τις οικονομίες των Ελλήνων;

            Πότε θα δούμε να μπαίνουν φυλακή οι υπεύθυνοι για τα δομημένα ομόλογα που εξαφάνισαν τα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν οι οικονομίες μίας ζωής των εργαζομένων για να έχουν μία σύνταξη για αξιοπρεπή γηρατειά;

            Πότε θα μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι για το Σκάνδαλο της SIEMENS; Οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου, οι υπεύθυνοι για τα τρις δραχμών και δις ευρώ που οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου καταχράστηκαν στο όνομα του Ελληνικού Λαού αλλά ερήμην του.

            Οι εκλογές δεν είναι νίκη του Λαού. Είναι απλά μία ευκαιρία.

            ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

            Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το τελικός μας στόχος δεν είναι να ανατρέψουμε τους συγκυβερνήτες της προδοσίας.

            Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός μας είναι η σωτηρία της Ελλάδας και των Ελλήνων.

            Και δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία αν δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα ριζικά. Αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα.

            Και εμείς δεν μιλάμε απλά για αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά για αλλαγή του με κύρια σημεία αναφοράς την άρση της Βουλευτικής Ασυλίας, την κατάργηση του νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, την δέσμευση της περιουσίας στο σύνολο της κάθε Έλληνα ή Ελληνίδας που θα ασχολείται με την πολιτική.

            Μιλάμε για αλλαγή του Συντάγματος ώστε να εδραιωθεί η Δημοκρατία στην χώρα. Να είναι οι πολιτικοί εκπρόσωποι και εκφραστές του Λαού και όχι εξουσιαστές του. Να υπηρετούν τον λαό και όχι να τον δυναστεύουν.

            Γιατί αν δεν υπάρξει αλλαγή του πολιτικού συστήματος στο σύνολο του δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία γι αυτήν την χώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: