Σελίδες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Παραδέχεται Δημόσια την Ανικανότητα του!!!


«Τα χειρότερα προσπαθώ να αποτρέψω», είπε ο  Αντώνης Σαμαράς στην συνέντευξη του χθες στον Γιάννη Πρετεντέρη ομολογώντας εμμέσως την ανικανότητα του όταν ο Πρετεντέρης του είπε ότι ψηφίζοντας το δεύτερο μνημόνιο και τα μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και η ύφεση θα συνεχιστεί.

            Σε μία συνέντευξη όπου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς επιχειρηματολογία, γεμάτη με ρητορικές αερολογίες και μη έχοντας κάποιο σχεδιασμό για την ανάπτυξη της χώρας ή την σωτηρία της.

            «Εγώ έβαλα φρένο στις οριζόντιες περικοπές», τον ακούσαμε να λέει και αναρωτιόμασταν αν ο μισθός έχει πέσει στα 420 ευρώ και θα καταλήξει στα 150 με την ψήφο και την συνεργασία άλλου και όχι του ίδιου.

            Αναρωτιόμασταν αν σε άλλη χώρα μειώθηκαν οι συντάξεις αυτών των ανθρώπων που πλήρωναν για χρόνια τους ασφαλιστικούς τους φορείς και σήμερα οδηγούνται στην αυτοκτονία μη αντέχοντας την ντροπή και την ανέχεια.

            Αναρωτιόμασταν αν άλλο κόμμα και όχι η ΝΔ ήταν αυτό που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου για να εκτοξεύσει την ανεργία στα ύψη.

            «Εγώ τσακώθηκα με την Μέρκελ», είπε και απορούσαμε αν άλλος ήταν ο αρχηγός κόμματος που πήγε στην Ευρώπη και δήλωσε υποταγή στο Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα και στην ηγεσία της Ευρωζώνης.

            «Ψήφισα κούρεμα του χρέους», είπε με περίσσιο θράσος και εμείς απορούμε τι μαθηματικά μας έμαθαν στα σχολεία γιατί όταν σου αφαιρούν 105 δις και σου φορτώνουν 130 δεν είναι κούρεμα ή μείωση αλλά αύξηση του χρέους της Ελλάδας ώστε να καταστεί αδύνατη η όποια αποπληρωμή.

            «Ψήφισα να ρίξουμε στο μέλλον την υποχρέωση να πληρώσουμε  το δάνειο», είπε ομολογώντας ότι υποθήκευσε την χώρα και το μέλλον της για πολλά χρόνια.

            «Η ψήφος στα μικρά κόμματα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ», είπε και έκανε να νοιώσουν ηλίθιοι όσοι τον ψήφιζαν όταν ίδρυσε την ΠΟΛ.ΑΝ τότε που αποστάτησε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

            Ο Σαμαράς για μία ακόμη φορά μέσα από την συνέντευξη  του απέδειξε ότι εκτός από άθλιος, ανίκανος και αισχρός, στερείται και μνήμης.

Ο Ελληνικός Λαός όμως δεν στερείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: