Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μία Φούσκα που την Λένε Αντώνη Σαμαρά


Όταν το 2009 ανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς το πηδάλιο στη ΝΔ οι περισσότεροι ξέραμε ποιος είναι και τι θα κάνει.

            Όσες αλλαγές και αν υποσχέθηκε όλες ήταν επιφανειακές. Για την ακρίβεια δύο. Μετακόμισε τα γραφεία του κόμματος από την Ρηγίλλης στην Συγγρού και άλλαξε το σήμα του κόμματος.

            Οι παλιότεροι βέβαια γνωρίζουμε ποιος είναι ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος που απέτυχε σαν υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη και άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, αυτός που με την «υπέρβαση» της ΠΟΛ.ΑΝ απέτυχε οικτρά και γύρισε πίσω στη ΝΔ χάρη στον Καραμανλή, ο Υπουργός Πολιτισμού που διόρισε όλη την Μεσσηνία στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.

            Αυτός που ενώ το έπαιζε αντιμνημονιακός και θεωρείται πλέον κωλοτούμπας όπως ο Καρατζαφέρης, στην πραγματικότητα ήταν μνημονιακός και απλά λαΐκιζε για να ξεγελάσει και να εξαπατήσει τους Έλληνες.

            Λίγοι ίσως θυμούνται την συνέντευξη που είχε δώσει πριν τις περιφερειακές εκλογές στο Mega όπου μέσα σε όλον τον αντιμνημονιακό του παροξυσμό είχε θέσει ήδη την βάση της πολιτικής του. «Η Ελλάδα τιμά τις υπογραφές της», δήλωσε τότε στέλνοντας μήνυμα στους δανειστές και στην Ευρώπη ότι θα ακολουθήσει την πολιτική που αυτή ορίζουν.

            Όμως το πρόβλημα στην χώρα μας δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τον πιστεύουν ενώ έχει αποδειχθεί ότι και αυτός είναι μέρος όλου αυτού του σχεδίου εξόντωσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος της Ελλάδας.

            Πρόσφατα είχα μία σύντομη συζήτηση με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή μου (Βέροια), ο οποίος για να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του Αντώνη μου είπε ότι δεν ξέρουμε εμείς οι πολίτες πόσο πολύ πιέστηκε.

            Εκείνη η συζήτηση υπήρξε η αφορμή για αυτές τις σειρές. Γιατί ένοιωσα πραγματικά θυμό για όλα αυτά τα πρόβατα, τα χωρίς λογική υποκείμενα που για οποιοδήποτε λόγο πιστεύουν τις ψευτιές του Αντώνη Σαμαρά και τον ακολουθούν ακόμα.

            Υποτίθεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι αρχηγός ενός κόμματος που κυνηγά την εξουσία. Αυτό αυτόματα δεν τον κατατάσσει στην κατηγορία απλά των πολιτικών αλλά των ηγετών αφού έχει σκοπό να ηγηθεί μίας χώρας.

            Για να ξεκαθαρίσουμε τρία πράγματα:

            Ο Ηγέτης, δεν υποκύπτει σε κανενός είδους πιέσεις που σκοπό έχουν να βλάψουν την χώρα και τον λαό. (Παράδειγμα: Ο Μεταξάς δικτάτορας γαρ, και μάλιστα φίλος του Γερμανό – Ιταλικού άξονα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου λειτούργησε σαν ηγέτης αρνούμενος να παραδώσει την Ελλάδα στους Ιταλούς και η ιστορία απέδειξε ότι η πίεση ήταν πολύ μεγάλη)

            Ο Ηγέτης ποτέ δεν στηρίζει μία παράνομη κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα των εκλογών του 2009 ήταν παράνομο και λόγω νοθείας αλλά κυρίως λόγω του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του Γιώργου Παπανδρέου. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ο Παπανδρέου έλεγε το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ήδη δεν υπήρχαν και ήδη είχε έρθει από τον Φεβρουάριο του 2009 σε επαφή με τον Στρος Καν και τον ΔΝΤ. Εφόσον προεκλογικά εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και η εκλογή του είναι προϊόν απάτης είναι παράνομη. Ο Σαμαράς όχι μόνο δέχθηκε αυτήν την κυβέρνηση αλλά συμμάχησε και στον σχηματισμό κυβέρνησης με τον διορισμένο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο κάτι που η Ελλάδα είχε να δει από την Κατοχή με τους με τους διορισμούς των Τσολάκογλου, Ράλλη και των άλλων δοσίλογων των Ναζί.

             Ο Ηγέτης δεν δέχεται την παρέμβαση οποιουδήποτε ξένου στα εσωτερικά της χώρας. Για τον ηγέτη κάθε τέτοια προσπάθεια αποτελεί λόγο για διακοπή των διπλωματικών σχέσεων και απέλαση όλων των υπηκόων της χώρας που παρεμβαίνει στα εσωτερικά μας. Εμείς όμως επιτρέπουμε να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά μας και η Γερμανία, και η Γαλλία, και το ΔΝΤ, ακόμα και η Βουλγαρία.

            Τι μπορεί να μας πει ότι θα πάρει πίσω μέτρα; Εδώ έλεγε ότι «η Ελλάδα τιμά της υπογραφές της» για το πρώτο μνημόνιο που δεν το ψήφισε καν, δεν θα τιμήσει την δική του υπογραφή στο δεύτερο μνημόνιο;

            Ξυπνήστε ψηφοφόροι της ΝΔ και του Σαμαρά. Μην σας παραμυθιάζουν με ψέματα του τύπου «αν ψηφίσετε μικρά κόμματα θα ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ.»  Αν καταψηφίσουμε τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ είναι ήδη καταποντισμένο και  έτσι τους στερούμε το δικαίωμα να κάνουνε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας.  Πρέπει να είμαστε πολλοί αφελής αν πιστέψουμε ότι ενώ μπορεί να σχηματιστεί μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας, οι δανειστές θα επιτρέψουν να οδηγηθούμε και σε άλλες εκλογές.

            Ο Σαμαράς το έχει πουλήσει το παιχνίδι αν εσύ έχεις αποφασίσει να τον βοηθήσεις θα πρέπει να αναλογιστείς ότι είσαι συνένοχος στο ξεπούλημα της χώρας. Στο ξεπούλημα των παιδιών σου, στο ξεπούλημα της συνείδησης σου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: