Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Απάντηση σε δήλωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη (υπ. Βουλευτή Ν. Ημαθίας με τη Ν.Δ)


Συνήθως απαντήσεις δίνουμε σε ερωτήματα, όμως πολλές φορές το θράσος κάποιων ανθρώπων μας αναγκάζει να απαντήσουμε σαν πολίτες αυτού του τόπου για να δείξουμε ότι η αθλιότητα, η υποκρισία και το ψεύδος περισσεύουν σε αυτή τη χώρα και πως οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν εξαπατώνται πλέον.

            Κάποτε ειπώθηκε ότι ο λόγος ενός πολιτικού δεν δείχνει τι ιδέα έχει για το θέμα του αλλά τι ιδέα έχει για το ακροατήριο του. Και για κάποιους η ιδέα που έχουν για τους πολίτες στους οποίους απευθύνονται είναι ότι είναι ηλίθιοι ή τουλάχιστον χαμηλής νοημοσύνης.

            «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Επιλέξτε νέους ανθρώπους που δώσανε δείγματα γραφής και δούλεψαν στη ζωή της. Σας ευχαριστώ που στέκεστε στο πλευρό μου. Γνωρίζετε ότι το τηλέφωνο μου και το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοικτό. Ο κόσμος έχει δίκαιο να είναι θυμωμένος, αλλά ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Με τα κόμματα του λαϊκισμού και της δραχμής θα ανοίξουμε τον Ασκό του Αιόλου για την κατάρρευση της χώρας. Στις 6 του Μαΐου ψηφίστε ικανούς ανθρώπους και εμπιστευτείτε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά» τόνισε στις ομιλίες του ο κ. Τσαβδαρίδης.

            Να θυμίσουμε ότι ο κος Τσαβδαρίδης έχει διατελέσει βουλευτής επί κυβερνήσεων Καραμανλή και είναι ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να κερδίσει την δημαρχεία της Βέροιας απέναντι σε μία ανύπαρκτη δήμαρχο λόγω της ανικανότητας του. Ο άνθρωπος που δεν είχε λόγο και προτάσεις για τη Βέροια και τώρα μας λέει ότι έχει προτάσεις για την Ελλάδα;

            Είναι ο άνθρωπος που τον περασμένο Ιούνιο σε πολιτική τοποθέτηση ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πολίτες της Βέροιας ευθύνη έχει το Δημοτικό Συμβούλιο με τις πολιτικές και τις επιλογές του, το θεώρησε σαν προσωπική επίθεση (για ποιο λόγο άραγε;) και απείλησε τους αγανακτισμένους της Βέροιας με μηνύσεις.

            Είναι ο άνθρωπος που ενώ όλο το πολιτικό σύστημα κατήγγειλε τις πελατειακές σχέσεις (λέμε τώρα), αυτός μας λέει ότι το τηλέφωνο του και το γραφείο του είναι ανοικτά. Γιατί άραγε; Τι θα μπορέσει να ζητήσει ένας πολίτης της Βέροιας από τον κο Τσαβδαρίδη και από τον κάθε Τσαβδαρίδη αυτού του τόπου;

            Καλεί τους πολίτες να επιλέξουν νέους ανθρώπους και ταυτόχρονα καλεί να ψηφίσουν τη ΝΔ. Ποιοι είναι κύριες Τσαβδαρίδη οι νέοι άνθρωποι τους οποίους επικαλείστε για να μας κυβερνήσουν; Ο Πέτρος Δούκας, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ή μήπως  ο Συμπιλίδης που τόσο εύκολα έβαλε στο ψηφοδέλτιο ο Σαμαράς(άσχετα αν ο ίδιος παραιτήθηκε βλέποντας ότι η υποψηφιότητα του ήταν καταστροφική για το κόμμα σας), ή τον Σάββα Τσιτουρίδη που το όνομα του ήταν αναμεμειγμένο στα μισά σκάνδαλα των κυβερνήσεων Καραμανλή;

            Αυτοί είναι οι νέοι άνθρωποι που καλείτε τους πολίτες να ψηφίσουν κ. Τσαβδαρίδη;

            Αναφέρεστε σε κόμματα του Λαϊκισμού και της δραχμής. Δεν είναι λαϊκισμός κ. Τσαβδαρίδη ο αρχηγός σας και το κόμμα σας να συντάσσουν το δεύτερο μνημόνιο, να το υπερψηφίζουν και σήμερα να υπόσχονται πως δεν θα κάνουν άλλες οριζόντιες περικοπές ενώ οι ίδιοι αποφάσισαν γι αυτές τον Ιούνιο; Δεν είναι λαϊκισμός να συντάσσεις και να ψηφίζεις ένα μνημόνιο και να έχεις ψηφίσει μέτρα και σήμερα να λέτε ότι θα επαναδιαπραγματευθείτε τα  μέτρα που πήρατε μόνοι σας;

            Είστε νομικός κ. Τσαβδαρίδη. Απαντήστε στους Έλληνες τι είναι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Εσχάτη Προδοσία και τι Προδοσία της χώρας και μετά πείτε μας σε ποια κατηγορία ανήκει ο Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.

            Είναι περίσσιο το θράσος σας όμως (και δεν αναφέρομαι προσωπικά αλλά σε όλο το πολιτικό σύστημα που στηρίζετε), να παρουσιάζεστε σωτήρες σε ένα λαό που θέλετε να καταστρέψετε εκβιάζοντας τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: