Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τα «Διλλήματα» των Εκλογών και η Πολιτική Αθλιότητα!!!


Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο τόσο μέσα από τα ΜΜΕ όσο και μέσα από το διαδίκτυο. Και επίκεντρο όλων αυτών των πολιτικών συζητήσεων είναι το δίλλημα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Διλλήματα που μοναδικό σκοπό δεν έχουν να προβληματίσουν τους πολίτες αλλά να τους φοβίσουν και να τους εκβιάσουν!!!!

Μνημόνιο η Όχι μνημόνιο;

Ευρώπη ή εκτός Ευρώπης;

Ευρώ ή Δραχμή; Και το τελευταίο μεγάλο «δίλλημα»!!!!!

Σταθερότητα ή ακυβερνησία;

Και το τελευταίο δίλλημα έχει πέσει ως το μεγαλύτερο εργαλείο του πολιτικού εκβιασμού και της αθλιότητας τους καθώς τα προηγούμενα δεν είχαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και γενικότερα το μνημονιακό μέτωπο.

Οι Έλληνες τους έδειξαν ότι το μνημόνιο δεν είναι η λύση. Το ξέραμε πριν ακόμα ψηφιστεί το πρώτο μνημόνιο αλλά το απέδειξε περίτρανα η αποτυχία του. Μας οδήγησαν στο δεύτερο μνημόνιο. Το οποίο ήδη κι αυτό έχει αποτύχει. Η συνταγή τους είναι λάθος και αρνούνται να το παραδεχτούν. Και δεν το παραδέχονται όχι γιατί δεν το βλέπουν αλλά γιατί αυτό είναι το σχέδιο τους. Γιατί μόνο μέσα από το μνημόνιο μπορούν να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ευρώπη ή εκτός Ευρώπης; Και αυτό το δίλλημα απέτυχε. Οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή μας πορεία δεν απειλείται από το όποιο χρέος μας. Η Ευρώπη θέλει την Ελλάδα στους κόλπους της γιατί την έχει ανάγκη. Η Ελλάδα είναι το σταυροδρόμι ανάμεσα σε 3 Ηπείρους, πηγή πλούτου και πνεύματος.  Η Ελλάδα έχει στρατηγική θέση και όλοι πάντοτε ήθελαν την συμμαχία της, απλά αυτήν την συμμαχία και την φιλία οι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια την έδιναν φθηνά ενώ άλλες χώρες εξασφάλιζαν για συμμαχίες μικρότερης ωφέλειας για την Ευρώπη αλλά και τους άλλους συμμάχους πολύ περισσότερα οφέλη.

Ευρώ η Δραχμή; Άλλοι πιστεύουν ότι ο μόνος δρόμος είναι το ευρώ, κάποιοι άλλοι πιστεύουμε στη δραχμή θεωρώντας ότι με αυτήν μπορεί να ξαναέρθει η ανάπτυξη. Και στις δύο λύσεις όμως υπάρχει μία κοινή αλήθεια. Είτε έχουμε ευρώ, είτε δραχμή με κυβερνήσεις σαν αυτές που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, με κυβερνήσεις από κόμματα που βρωμάνε τόσο όσο και τα σαπισμένα στελέχη τους δεν υπάρχει ελπίδα για τη χώρα. Είτε έχουμε ευρώ, είτε δραχμή η απαραίτητη συνθήκη είναι να υπάρχει κυβέρνηση που να δουλεύει για τους πολίτες πρώτα και μετά για την Ελλάδα. Γιατί Ελλάδα είναι οι Έλληνες. Χωρίς Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα και γι  αυτούς τους πολίτες πρέπει πρώτα να ενδιαφερθεί το κράτος.

Και αφού απέτυχαν όλα τα προηγούμενα διλλήματα έριξαν στο πολιτικό παιχνίδι το «δίλλημα» της ακυβερνησίας. Εδώ όμως υπάρχει ένα άλλο σημαντικό δίλλημα. Ένα πραγματικό δίλλημα.

Προτιμάμε μία σάπια κυβέρνηση που εδώ και 40 και πλέον χρόνια εξαπατά τους πολίτες, παρασιτεί και ζει σε βάρος τους, η μόνη δουλειά που ξέρει δεν είναι να κυβερνά αλλά να διαφθείρει, να εξαπατά και να καταχράται δημόσιο χρήμα και δημόσιο πλούτο σε βάρος του λαού ή ακυβερνησία;

Η απάντηση είναι μία. Αν δεν μπορέσουμε να εκλέξουμε μία κυβέρνηση που να νοιάζεται πλέον για τους Έλληνες και την Ελλάδα, αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το σημερινό σάπιο πολιτικό σύστημα, χίλιες φορές ακυβερνησία παρά ξανά αυτή να μας τρώνε τις σάρκες και να μας πίνουνε το αίμα!!!!

Η πολιτική αθλιότητα ήρθε ο καιρός να τελειώσει!!!!!

Η πολιτική αλητεία ήρθε ο καιρός να τελειώσει!!!!!

Η πολιτική προστυχιά ήρθε ο καιρός να τελειώσει!!!!!

Καμία ανοχή στους κλέφτες!!!!!        

Καμία ανοχή στους ψεύτες!!!!!

Καμία ανοχή στους απατεώνες!!!!!

Καμία ανοχή στους δήμιους των παιδιών μας!!!!!

Ή θα τους ανατρέψουμε σε αυτές τις εκλογές ή τότε να βγούμε ληστές στα βουνά. Αστραπόγιαννοι και Νταβέληδες!!!! Και αν αυτό ακούγεται τρελό ας σταθούν μπροστά στον καθρέφτη οι ψηφοφόροι των κομμάτων που στηρίζουν το μνημόνιο για να δουν πόσο ηλίθιοι δείχνουν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: