Σελίδες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ντροπή το Κίνημα της Κρυμμένης Ταυτότητας!!!!


Εδώ και αρκετές ημέρες μέσα από τα blogs και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα το οποίο καλεί τους νεότερους να κρύψουν τις ταυτότητες των πιο ηλικιωμένων για να μην ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

            Θα έπρεπε να νοιώθουμε ντροπή σαν Έλληνες και σαν άνθρωποι και μόνο γι αυτήν την σκέψη. Και αντί αυτούς που δημιούργησαν αυτήν την ιδέα να τους περιθωριοποιήσουμε, επικροτούμε αυτήν την πρόταση και την διαδίδουμε με  μανία.

            Αυτή είναι αλήθεια η Δημοκρατία στην οποία πιστεύουμε και την οποία ευαγγελιζόμαστε;  Μήπως να τους δέσουμε χειροπόδαρα; Μήπως να τους κλείσουμε σε κάποια αποθήκη, σε κάποιο υπόγειο;

            Αν οι νεότεροι δεν μπορούμε να πείσουμε τους γονείς μας ή τους παππούδες μας ότι το δικό μας μέλλον διακυβεύεται, ότι το δικό μας μέλλον υποθηκεύεται, δεν έχουμε το δικαίωμα αυτήν την ανικανότητα μας να την καλύψουμε με άθλιες και απαράδεκτες πρακτικές.

            Και έστω ότι θα την κρύψουν την ταυτότητα. Και έστω ότι κατάφεραν οι νεότεροι να μην ψηφίσουν οι πιο ηλικιωμένοι και τελικά να βγει στις εκλογές το κόμμα που επιθυμούν. Αν αυτό το κόμμα κάνει την δική του πολιτική ανατροπή και τελικά ακολουθήσει το μνημόνιο ποια θα είναι η θέση τους;

            Όταν πιστεύεις στη Δημοκρατία, την υπερασπίζεσαι και την ακολουθείς ακόμα και όταν δεν υπάρχει όπως σήμερα στην Ελλάδα. Όταν ζεις μέσα σε μία στυγνή δικτατορία σαν την σημερινή, εσύ λειτουργείς πάντα πιστός στις αρχές σου και στην δημοκρατία. Γιατί αν δεν τον κάνεις δεν είσαι δημοκράτης, είσαι ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια αυτού του συστήματος!!!!

            Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας ενημερώσουμε τους μεγαλύτερους στον λίγο χρόνο που μας απέμεινε ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους πείσουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα με την ψήφο τους να παίζουν και να υποθηκεύουν το δικό μας μέλλον!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: